Tegnap megvettem a 3. 10-es tankomat!
Sokat gondolkodtam, mert a T62-a is lassan ki lesz fejlesztve, és pénz csak az egyikre volt, de aztán csak ezt választottam előbb.
Nem vagyok jó heavyvel, és megvan az IS-7 is (amivel meg kifejezetten béna vagyok), de annyi borsot tört már az orrom alá, hogy mondom nekem kell egy ilyen.
Végre garázsban az IS-4!!!
Nos aki gondolkozik rajta ne tegye, ez egy vadállat!

Egy igazi heavy, annyira, hogy este le sem akartam tenni. A végén azt hittem "halhatatlan" vagyok benne (persze nem

), mikor már hárman vettek körül, hogy meg tudjanak ölni. Én meg jól teleörömködtem az éppen csapatozó TS-t! (Bocsi

)
Átlag 10-15 lepattanó, és a kínlódást látni az enemy-nél megfizethetetlen!

Brutál páncél, és az IS-8-ról/ST-I-ról ismert kegyetlen jó ágyú!

Olyan, mintha a T-150-re rátennéd a KV-85 100 mm-s lövegét, megfelelő ágyúsüllyedéssel, és CSAK topp tierként mennél!

Picit lassabb, mint az IS-7, de a T-150 is lassabb a KV-85-nél, általában mégsem késel le vele semmiről.
Én nagyon ajánlom mindenkinek aki szeret heavyzni, itt tényleg érzed, hogy egy páncélozott tankban ülsz, aminek roh@dt jó ágyúja van. :evil:
A 2. csatám vele:
(Ma reggel láttam, hogy már 8-nál jár a konyharuha, mindegy, tegnap átküldtem Bodzy.)
A csatában rengeteget bénáztam, de ha gondololjátok nézzétek meg, hogy "tolerálta" a tank!
Én mindenkinek ajánlom az IS-4-et.
Szép napot!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...