Itt mindenki valaki.... Tibi egy bikinis bige, Crossmetál egy zöldszemű démon, Samy egy üveg pia, Rallye ketten van legóember, én meg csak egy buta paraszt vagyok...
Itt mindenki valaki.... Tibi egy bikinis bige, Crossmetál egy zöldszemű démon, Samy egy üveg pia, Rallye ketten van legóember, én meg csak egy buta paraszt vagyok...
SZerk.:
Samy piájával ,Tarjával meg a bikinis leánnyal asszem jól el lenne a két "lego" emberkém....
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
SZerk.:
Samy piájával ,Tarjával meg a bikinis leánnyal asszem jól el lenne a két "lego" emberkém....
No most már tényleg paraszttá váltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, Rallyefan81, lucha_nDall
Úgy látom Kátya nővérke lassan minden hülye azaz benntlakó megérkezik, lassan zárhatjuk az ajtót. Nyolckor kezdődhet a foglalkozás, már nagyon várom! Kezdetnek megteszi egy beöntés, én szilvât kérnék barackkal, decis adagokban....Magácskának, kedves Kátya igen jó a memóriája. Tán a régi accomat is látja? No mindegy a lényeg, hogy van itten kérem szépen ölég hülye, akarom mondani bentlakó....
Áh a francokat se látok én! Csak az ember megjegyez ilyen bókokat:
"Katja!
Szerintem Te hülye vagy! S mint ilyen személy, újból s újból bizonyítod, hogy valóban itt a helyed köztünk, a Wot "Palata nómer seszty"-ében..."
Tegnap nem voltam ügyeletben már este, helyette a falat csiszoltam szép akkurátusan, ahogy a Karate kölyökben láttam...
..de most megragadom az alkalmat, hogy kedvenc történelem -szállítónknak TROLLDOYSNAK itt és most NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK! ))
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, Szete58, bodzy, DarkRaven73
Ja, ja, meg ilyenek, csatlakozom. De honnan veszitek, hogy ma van a születés napja? Én úgy tudom találták, és a fogai alapján saccolták meg, kb. a korát...
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, mcsp, Szete58, bodzy, DarkRaven73, lucha_nDall, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."