Na jó lehet túlreagálom az egészet, most nagyon fáradt vagyok a folyamatos műszak miatt................. , de hiányzik a régi klán, Axe Joczi meg a többiek mind, meg a szakaszozások strongholdok, amik mindig mentek, arról nem beszélve, hogy a TS állandóan üresen áll, teljesen . Egyedül meg szar.
Hosszasan olvasgattam a nem is olyan régi
összedurranást emeltebb hangú eszmecserét, és - bár lett volna mesélnivalóm - nem szóltam... ha lehet akkor egy kicsit most...
Egy inci-fincit én is azon vagyok Imre, hogy túlreagálod, és én pont azt érzem az egészben, hogy emiatt az állapot miatt nem a Venti hibás.
Hisz emlékszel, én is - és sokan - oda tartoztunk, iszonyatos hajnalig menő bulikat csináltunk a faterokkal, de ez - ahogy látod Te is - lehanyatlott.
Közben akik úgy érezték, hogy "többet" akarnak, más szinten, azok létrehoztak egy másik, nagyon-nagyon működő klánt, és tolják azt a rollert rendesen... tudom, mert sokszor bepofátlankodom hozzájuk TS-en, egy hangot nem szólok bele a dumcsiba, se a csatába, csak élvezettel hallgatom, hogy a srácok qrva jó hangulatban, néha káromkodva, de játszanak... miközben nekem is sokkal jobb hagulatban zajlanak az AW-s csatáim, ők ott nyomják, de nekem csak a hangjuk által olyan, mintha velem is szakaszba lenne 1-2 ember, sokkal jobban is megy a játék, komolyan mondom...
igen, abban igazad van, hogy ennek a hiánya baromi rossz érzés, de ezt a faterokkal kell helyrerakni, hol vannak azok a régi arcok? Miért nem töltik meg élettel azt a TS-szobát?

hol vannak azok a régi csata feeling-ek, amikben részünk volt?
Ebben én azt látom, hogy nem egy másik klán hibája... hidd el, nekem is hiányoznak azok a régi, csak sajna megszűnt éjszakai futrinkázások... tök magányban megyek AW-ban, havonta 1-2 alkalommal jön velem Akakij fia, Levi, és tök jól elbohóckodunk... de az a régi világ már megszűnt...
És most elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."