Jelenleg 72 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 3 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 9 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 11 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 21 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 22 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 10 hónapja #216258 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton

Ez igen egyszerű, Őrmi! :)

A vallás az olyan dolog, amikor valamilyen erős meggyőződésed van affelől, hogy valamilyen hogyishívják vagy akármicsoda esetleg szenthabakukk van hatással a énre vagy a tere.. esetleg a térre...

Ez a vallás és hogyishívják dolog az, ami néha megvilágosodik, felfénylik bennem, mióta alufólia sapkát viselek. A múltkor is, keresztüljőve a szederháti erdőn, a nagy fánál, ahol a monda szerint I. István vezére Csanád zárat cserélt Ajtonyon, no ott, akkor. Bensőmben Mozart Eine kleine nachttopf-ja zsizsergett, meg a déli babfőzelék, és hallottam a hangot: -Tudod mennyi kamatot fizetek? Csak heti háromszáz forintot! Ave! De akkor megszólalt az ördög:- Ja paraszt. Heti háromszáz kamat, meg tízezer törlesztő. Az több, mint havi negyven. És még házhoz is viszik az ilyen hülyének. És akkor valami elszakadt bennem, már nem hittem. Elillant belőlem a hit a zsizsergéssel együtt, hangtalan. Még jó, hogy senki nem jött mögöttem.

Szőke kapitány és a nemesgázok. Írta és rendezte Potrien verse. :D :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Staudegger_hun, CrossMetal1, lucha_nDall
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216311 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Őrminek egy piros pont, szigorúan mezei! Jeremiás 25! Sok volt az az üveg Unicum... :wine: emmeg bor de jó lesz ez is ide....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216383 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Elnézést, hogy nem köszöntem, de a látásom...

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216393 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na most lebukott az összes hűtlen , aki máshova helyezte ezt a fórumot, most már Staunyugger is a ventibe írogat, Toydolls, Potrien ..................................................................................... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
És ott írják a hülyeséget amit régen ide írogattak...............................
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216409 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Na most lebukott az összes hűtlen , aki máshova helyezte ezt a fórumot, most már Staunyugger is a ventibe írogat, Toydolls, Potrien ..................................................................................... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
És ott írják a hülyeséget amit régen ide írogattak...............................

Van itt még elég hülyeség... :d3: :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216410 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Őrminek egy piros pont...

OK-s, majd számolom, s ha összejön neki a három belőle, beváltom egy feketére! :P ;)

(...) Szetével mostanában hajóztunk párszor, de nyáron elmegy "paraszt" -nak, és arrafelé nincs nagyon net, ha meg itthon van, dogozik. Délelőttönként csíptem el, mert este már nem játszik, azt mondja részeg. :-) Úgy tudom könyvet ír "A vérfertőzés higiéniája." címmel, vagy csak megint nem vettem be a Cavintont.

Ez utóbbi, Őrmi: A pedofília esztétikája a címe, de még csak gyűjtöm hozzá az anyagot... :P

De a legborzalmasabb! Idén még egy kortyot sem ittam! Ez már az igazi leépülés.

Ezen a legkönnyebb változtatnunk, Örmi, ha legalább a szándék és az akarat megvan Benned a változtatásra és imigyen a további totális szellemi leépülésed megakadályozására és radikális visszafordítására! :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216413 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Rallyefan!
Csak egy tipp mit kérj karácsonyra.....

:applause:

:thx2: de nem értem igazából.... :huh:
Mármint a képet igen, de a miértet nem. :)
Mindjuk itt felesleges... :troll:

Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216414 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
A miértet nem ????? :yk:

CSAK !!! :dancing:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216416 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73

Ez most komoly, Imi? :wb:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216421 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

És akkor valami elszakadt bennem, már nem hittem. Elillant belőlem a hit a zsizsergéssel együtt, hangtalan. Még jó, hogy senki nem jött mögöttem.

Szőke kapitány és a nemesgázok. Írta és rendezte Potrien verse. :D :silly:

Tényleg, egy Varró Dánielbe ültetett haiku... :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall, Katjaton
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216423 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Na most lebukott az összes hűtlen , aki máshova helyezte ezt a fórumot, most már Staunyugger is a ventibe írogat, Toydolls, Potrien................

Tehát először is, Isten Éltessen Imi! Másodszor, amióta a VENTI megszületett, ez volt az első bejegyzésem náluk, és csak azért, mert megszólíttattam. :woohoo:
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216429 Írta: DarkRaven73
Arról nem beszélve, h Toydolls Tibi, amikor van egy kis ideje, mindig idehozza a legfrissebb Ritkán látható Történelmet.
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216432 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na jó lehet túlreagálom az egészet, most nagyon fáradt vagyok a folyamatos műszak miatt................. , de hiányzik a régi klán, Axe Joczi meg a többiek mind, meg a szakaszozások strongholdok, amik mindig mentek, arról nem beszélve, hogy a TS állandóan üresen áll, teljesen . Egyedül meg szar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja #216435 Írta: DarkRaven73
Imi, a fáradság belőlem is kihozza rosszabbik énem :) Ráadásul xarul is játszom olyankor :S
Téma zárolva.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216439 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Na jó lehet túlreagálom az egészet, most nagyon fáradt vagyok a folyamatos műszak miatt................. , de hiányzik a régi klán, Axe Joczi meg a többiek mind, meg a szakaszozások strongholdok, amik mindig mentek, arról nem beszélve, hogy a TS állandóan üresen áll, teljesen . Egyedül meg szar.

Hosszasan olvasgattam a nem is olyan régi összedurranást emeltebb hangú eszmecserét, és - bár lett volna mesélnivalóm - nem szóltam... ha lehet akkor egy kicsit most...
Egy inci-fincit én is azon vagyok Imre, hogy túlreagálod, és én pont azt érzem az egészben, hogy emiatt az állapot miatt nem a Venti hibás.
Hisz emlékszel, én is - és sokan - oda tartoztunk, iszonyatos hajnalig menő bulikat csináltunk a faterokkal, de ez - ahogy látod Te is - lehanyatlott.
Közben akik úgy érezték, hogy "többet" akarnak, más szinten, azok létrehoztak egy másik, nagyon-nagyon működő klánt, és tolják azt a rollert rendesen... tudom, mert sokszor bepofátlankodom hozzájuk TS-en, egy hangot nem szólok bele a dumcsiba, se a csatába, csak élvezettel hallgatom, hogy a srácok qrva jó hangulatban, néha káromkodva, de játszanak... miközben nekem is sokkal jobb hagulatban zajlanak az AW-s csatáim, ők ott nyomják, de nekem csak a hangjuk által olyan, mintha velem is szakaszba lenne 1-2 ember, sokkal jobban is megy a játék, komolyan mondom...

igen, abban igazad van, hogy ennek a hiánya baromi rossz érzés, de ezt a faterokkal kell helyrerakni, hol vannak azok a régi arcok? Miért nem töltik meg élettel azt a TS-szobát? :unsure: hol vannak azok a régi csata feeling-ek, amikben részünk volt?

Ebben én azt látom, hogy nem egy másik klán hibája... hidd el, nekem is hiányoznak azok a régi, csak sajna megszűnt éjszakai futrinkázások... tök magányban megyek AW-ban, havonta 1-2 alkalommal jön velem Akakij fia, Levi, és tök jól elbohóckodunk... de az a régi világ már megszűnt...
És most elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában :cry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Caesar_cart, Potrien, Gyilokzóna, lucha_nDall, Zoszi, Katjaton
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 16 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.