Páger bármit is mondott, meggyőződéses antiszemita volt, előszeretettel járt hungarista gyűlésekre, és amikor 1944-ben az Erkel színházban a kommunisták merényletet követtek el a Nyilaskeresztes Párt nagygyűlése ellen, fel volt háborodva, hogy arra ő miért nem volt meghívva. Autója oldalán nyilaskeresztes zászlóval közlekedett, pedig az nem volt kötelező. Hazatérése után, rendszeresen zsidó származású színészekkel kellet játszania, ami "Téni" bácsit marha mód bosszantotta, a szakma meg röhögött rajta.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, lucha_nDall
Ahogy nézem, rég nem látott mennyiségű hozzászólás született, viszonylag rövid idő alatt, a Hörpintő a megfáradt szülőhöz nevű műintézmény - ahol az úri közönség táncol - pultja mellett. És ez így van jól....
Tibi, Te felvidéki! Akár ide is hozhatod a Pokol kutyáit, csak ne beszéljenek csehszlovákul, ne hugyozzák ki a gyepet, és ne lopják el a konyhából a kolbászt.
Az Őrminél meg remélem van némi kökény, a rigók is szeretik.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73
Van, hogy néha játszom, bár mostanában kicsit kevés erre (is) az időm, és olyan is van, hogy már majdnem ügyes vagyok.
Itt például segítettem megnyerni a KAZNA kettősének a csatát:
Ezzel úgy jártam, mint a két krumplivirággal a leszereléskor: se nem kértem, se nem akartam, oszt' egyszer csak lett:
Ez meg tök jó tankocska, mondjuk elég szégyen, hogy a többiek mennyire szarul teljesítettek:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, CrossMetal1, Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall
Asszem pihennem kell. A tableten olvasom a Wotinfot, ránézek a bal oldalra, mondom ezt az Őrmi féle megfejést látnom kell! Gratulálok én is CrossMetal megfejéséhez!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Potrien
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."