Szia Tomcat,
>>>Mint újonc annyit szeretnék kérdezni, hogy az normális, hogy legtöbbször a kettővel magasabb tier-ek közé rak be a csatába?
Általában az természetes, ha az ember csatáinak a harmada +2 tierben zajlik, illetve scout (pár kivételtől eltekintve négyes szint és feletti könnyű tankok) esetében a +2 teljesen átlagosnak és normálisnak tekinthető. Az időnként előfordulhat, hogy ha az ember mondjuk ötös tankkal akar játszani, és nagyon sok játékos játszik tier 7-ben, akkor egy-egy időszakban az mm több tier 7 csatát indít, és többször esel be ötös tankkal. Ha ez zavaró, akkor az embernek érdemes tankot és szintet váltani.
>>>És az normális ha nyer a csapat akkor általában az elején kilőnek és a vesztes csatákban vagyok jó eredménnyel?
Ha tényleg mindig így érzed, akkor alapvetően a játékstílusoddal van a baj. Olyan stílusú játékosoknál gyakori ez, akik nem nagyon távolodnak el a saját zászlójuktól a csata során, így győztes meccsben, amikor a csapat támad és tolja le az ellenfelet a pályáról, akkor nem marad alkalom sebezni, vesztes meccsben, amikor az ellenfél levadássza a csapatot, akkor viszont a végjátékban le tud adni az ilyen játékos 1-2 lövést, mielőtt kiszedik.
>>>Úgy gondoltam, hogy csak én érzem így de a statisztikám is 42%-os győzelem. Lehet ennek köze ahhoz, hogy német fát viszem?
Nincs hozzá köze. Az tény, hogy vannak könnyebben játszható tankok a németeknél, de alapvetően egy kezdő játékosnak is tudni kell 48-50% körül hozni a német tankokkal is. Az alacsony győzelmi arány inkább a rossz játéknak tudható be. Pl. ha ráhibáztam a stílusodra az előző kérdésnél, akkor az a stílus gyakran eredményez gyenge győzelmi arányt. A hátul várakozó stílus ritkán ad plusz teljesítményt győztes meccshez, ha pedig megsemmisült a csapat nagy része, akkor már túlerőben a végjátékban csak kivételesen jó játékosok tudják megfordítani a csatát.
Szerintem nagyon sok mindent kell még tanulnod a játékról, amit talán szakasz társak mellett a legjobban elsajátítani, akik segítenek jó tanáccsal, tippekkel, illetve akiket megfigyelhetsz játékban azután is, ha esetleg téged már kilőttek, miközben magyarázzák, mit miért csinálnak.
Jó fejlődést és tanulást!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."