Jelenleg 90 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 4 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 15 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 9 hónapja #221911 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Toydolls-nak szeretettel:
:troll: :troll:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #221963 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Napi mesehős :love:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, tiger, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222016 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Dobhatok néha én is hatost... :blondy:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, CrossMetal1, Rallyefan81, Apa1972_hu, Frankenstein Bourne, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222028 Írta: Tomcat_hun
Megválaszolva: Tomcat_hun
Jelentkezem Uraim! :)

Nem rég játszom a játékkal de beneteket szoktam olvasni. Látom vannak jó csatáitok. Mint újonc annyit szeretnék kérdezni, hogy az normális, hogy legtöbbször a kettővel magasabb tier-ek közé rak be a csatába? És az normális ha nyer a csapat akkor általában az elején kilőnek és a vesztes csatákban vagyok jó eredménnyel?
Úgy gondoltam, hogy csak én érzem így de a statisztikám is 42%-os győzelem. Lehet ennek köze ahhoz, hogy német fát viszem?
Na bocs az offolásért de gondoltam bejelentkezésnek megkérdezem a rangidősöket. :)

Tomcat_hun a wot-ban is.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222044 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Szia Tomcat,

>>>Mint újonc annyit szeretnék kérdezni, hogy az normális, hogy legtöbbször a kettővel magasabb tier-ek közé rak be a csatába?

Általában az természetes, ha az ember csatáinak a harmada +2 tierben zajlik, illetve scout (pár kivételtől eltekintve négyes szint és feletti könnyű tankok) esetében a +2 teljesen átlagosnak és normálisnak tekinthető. Az időnként előfordulhat, hogy ha az ember mondjuk ötös tankkal akar játszani, és nagyon sok játékos játszik tier 7-ben, akkor egy-egy időszakban az mm több tier 7 csatát indít, és többször esel be ötös tankkal. Ha ez zavaró, akkor az embernek érdemes tankot és szintet váltani.

>>>És az normális ha nyer a csapat akkor általában az elején kilőnek és a vesztes csatákban vagyok jó eredménnyel?
Ha tényleg mindig így érzed, akkor alapvetően a játékstílusoddal van a baj. Olyan stílusú játékosoknál gyakori ez, akik nem nagyon távolodnak el a saját zászlójuktól a csata során, így győztes meccsben, amikor a csapat támad és tolja le az ellenfelet a pályáról, akkor nem marad alkalom sebezni, vesztes meccsben, amikor az ellenfél levadássza a csapatot, akkor viszont a végjátékban le tud adni az ilyen játékos 1-2 lövést, mielőtt kiszedik.

>>>Úgy gondoltam, hogy csak én érzem így de a statisztikám is 42%-os győzelem. Lehet ennek köze ahhoz, hogy német fát viszem?
Nincs hozzá köze. Az tény, hogy vannak könnyebben játszható tankok a németeknél, de alapvetően egy kezdő játékosnak is tudni kell 48-50% körül hozni a német tankokkal is. Az alacsony győzelmi arány inkább a rossz játéknak tudható be. Pl. ha ráhibáztam a stílusodra az előző kérdésnél, akkor az a stílus gyakran eredményez gyenge győzelmi arányt. A hátul várakozó stílus ritkán ad plusz teljesítményt győztes meccshez, ha pedig megsemmisült a csapat nagy része, akkor már túlerőben a végjátékban csak kivételesen jó játékosok tudják megfordítani a csatát.

Szerintem nagyon sok mindent kell még tanulnod a játékról, amit talán szakasz társak mellett a legjobban elsajátítani, akik segítenek jó tanáccsal, tippekkel, illetve akiket megfigyelhetsz játékban azután is, ha esetleg téged már kilőttek, miközben magyarázzák, mit miért csinálnak.

Jó fejlődést és tanulást!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Apa1972_hu, Ba_nshee, Tomcat_hun
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222067 Írta: Tomcat_hun
Szia CrawlingChaos!

:thx2: Köszönöm a válaszod. Lehet, hogy az is baj, hogy mindent viszek egyszerre (lt, mt, ht, td, arty). Egyébként kicsit ráhibáztál, mert ha elindul a lemming horda akkor én maradok (bár néha nem sok értelme van).
Ma a tigris I-el kaptam kiváló lövész kitüntetést úgy, hogy nem volt sebzésem a csatában... Ezért kérdeztem, hogy a német ág nehezebb-e a többinél.
A leopárddal alap, hogy 2-3-al magasabb tier-ek vannak... de hogy a tigris is állandóan IX-el harcol ez nekem durva.

Egyébként köszönöm a tanácsot - szoktam figyelni a "profikat" amikor már csak füstölgök magamban :) Szakasz lehet, hogy jó lenne de hát ti mint apukák tudjátok, hogy nem olyan egyszerű a dolog (vagy van 15 perc vagy nincs). Igy is egy csomó személyes tartalékom van mert nem akarom egy-két csatáért elindítani a két órát.

Üdv:

Tomcat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222101 Írta: CrawlingChaos
Szia Tomcat,

A lemming train olyan dolog, hogy az ember sokáig azt érzi, hogy na ilyenkor neked egyedül kell tartani a másik oldalt. Ez egyszerűen nem megy. Menni kell a lemmingekkel, és úgy kell játszani, hogy lehetőleg ne téged derítsenek fel először, de ahogy az ellenfelet van módod csipegetni, te tudj sebzést kiosztani. A tapasztaltabbak feladata a lemming train-ben általában az, hogy megtolja az oldalt és biztosítsák, hogy legalább az az oldal győzzön, és ne akadjon el az első lövésváltásra.
Aztán amikor az az oldal meg van, akkor kell egy jó helyzetértékelés, hogy pár társat találva vissza kell-e menni védeni, vagy lehet tolni tovább az ellenséges bázis felé. Az esetek többségében az előbbi a helyzet.

A Tiger I nem egy egyszerű első 7. szintű nehéz tank, mert pláne +2 tierben nem úgy kell játszani vele, ahogy az ember "izomból" gondolná. Nekem is az első hetes nehéz tank élményem volt, és nem ment vele könnyen.

Én ritkán játszom mostanában, akkor is általában este 10 után, de egy-egy kört gurulok veled szívesen, ha látsz. Persze nálam vannak sokkal jobbak, akiktől tanulhatsz, de az "úton" szerintem el tudlak indítani pár gondolattal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, lucha_nDall, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222128 Írta: Tomcat_hun
Szia!

Köszönöm a jóindulatú tanítást. Próbálom felvenni a ritmust :)

Este 10 után nem nagyon tudok már koncentrálni a monitorra az egész napi monitor lesés után de ha módom lesz rá élnék a felajánlásoddal.

Köszönöm.

Üdv:

Tomcat
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222131 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Nem tudom ki van ebben, de nem nagyon várják vissza :evil:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Szete58, sandorati, rezsi70, lucha_nDall
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222158 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! :yk:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, lucha_nDall, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222201 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na akkor drakula sírja után , BOLDOG ADVENTET MINDENKINEK!!!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Samy70, Szete58, Rallyefan81, Filler1, Frankenstein Bourne, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222253 Írta: Rallyefan81

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! :yk:

A dikk lemaradt... :troll:

Amúgy gyerekkorában is szétszedhette a rácsos kiságyat... Most biztosra mentek... :whistle:

Elvileg Viktoria korabeli ,vámpír sír. A média és a közhiedelem már akkor is megtette a hatását..... :dry:

Ritkánlátható képei között is fent volt :)
ToyTibibá! Látod figyelek órán! :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Frankenstein Bourne
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222255 Írta: Rallyefan81

Napi mesehős :love:

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, DarkRaven73, Xizor111, Frankenstein Bourne, Vater_Ober
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222281 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien

Általában az természetes, ha az ember csatáinak a harmada +2 tierben zajlik..

És, ha a kétharmada, mint nálam? :blink:
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #222282 Írta: CrawlingChaos

Általában az természetes, ha az ember csatáinak a harmada +2 tierben zajlik..

És, ha a kétharmada, mint nálam? :blink:

Magánál Uram, ez természetes, elvégre is teher alatt nő a pálma, és ugyan mit mondana a köztársasági elnöknek, ha megkérdezné: Mondja Potrien, maga mit alibizik azokban a meccseken, ahol nem csak magánál erősebb tankok vannak?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.