- Azt mondom majd: "Szerintem mon President, valószínűleg álruhás arab leánykák lehettek, közöttük, akikre nem lövünk, és a trén még amúgy sem szállította le a menázsit, és rum nélkül itt senki sem harcol."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Samy70, Szete58, DarkRaven73
Midőn a roncsolt anyagon
Diadalmas lelked megállt;
S megnézve bátran a halált,
Hittel, reménnyel gazdagon
Indult nem földi útakon,
Egy volt közös, szent vigaszunk
A LÉLEK ÉL: találkozunk!
Arany János
Nyugodj békében Tankaranka!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, CrawlingChaos, Samy70, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall
nem hiszem el meg most sem,h meghalt,kurva eletbe...... mikor irt a Liderc azota csak bolyongok..nem hiszem elllll...
Végtelenül sajnálom..... R.I.P
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm. Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság örvényein vezet engem az ő nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Filler1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, rezsi70, lucha_nDall
Annyit osztottak meg velem, hogy szív- és érrendszeri problémái végzetesnek bizonyultak. Szívével már műtötték utoljára kórházba kellett szállítani ahol keringése összeomlott. Nálam egy ötössel volt fiatalabb...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrossMetal1
Annyit osztottak meg velem, hogy szív- és érrendszeri problémái végzetesnek bizonyultak. Szívével már műtötték utoljára kórházba kellett szállítani ahol keringése összeomlott. Nálam egy ötössel volt fiatalabb...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...