Jelenleg 35 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 17 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

10 éve 3 hete #145538 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
Sziasztok

Öregcsontok,nem szenved valaki kóros álmatlanságban? :)

Hétvégén szeretnék pár lehetetlen küldetést megcsinálni, és ehhez keresnék pár tettestársat.

Éjjel 2-3 magasságában, amikor előfordulhat, hogy "véletlenül" egyszerre többen kerülünk ugyan abba a csatába, ahol további piszok mázlival megcsinálunk egy-két küldetést :) :)

Ha valaki dédelget ilyen ötletet, akkor este a játékban vagy a TS-en... :)
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145539 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Drága CrawlingImi!

Egy kicsit jobban megnyíltam, mint egy ilyen játék környezetben lévő játékosok előtt szokás lenne. De ez is jelzi, mi is munkálkodik bennem.
Lehet ezt majd valaki, siránkozásnak fogja venni. Nem baj. Az ő dolga.
Én ilyen ember vagyok, velem jár :)

Az elérendő célok kitűzésénél, lehet tényleg félre csúsznak a dolgok. (Biztos túl erős a vágy.)
Jelenleg (szó szerint), fogalmam sincs, mik a kedvencek. Mint ha csak ott lennének a garázsban, és csak szépek. Egy párnak van az első kiválóság jele. Van amelyikre emlékszem, kikkel szereztem a fakardocskákat.
Olyan egy picit, mint ha nem tudnám, mit kezdjek velük. Mit? Merre? Minek?

Ez van most.
Talán majd az segíthet átlendülni, h tapasztalt és ügyesebb (nálam legalább is) játékosokkal megyek majd szakaszba, mint "katona". Így veled is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145544 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na jó most már azért én sem maradhatok szó nélkül, azt még megértem , ha másik csilli villi klánba származik egy játékos, persze ő magasabb szinten akarja művelni és képes is rá hajrá, gratulálok. De az hogy mindenki kiugrál meg elmegy mert unja mert nem megy , már én is kerültem sokszor közel, különösen 8.7 óta , mióta folyamatos lejtmenetben van a játék, de basszus ne adjátok fel, lesz ez még így sem, és igenis addig ahoj kapitányok , ott is jelen vagyok, mehetünk szakaszban, rombolóval szemétkedni, cirkálóval irtani csatahajóval oda....ni, szóval értitek. És a másik szabály ha lehet NE MENJ EGYEDÜL RANDOMBA!!!!!!!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, Gyilokzóna, Kopasz, MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145545 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Figyelem: Spoiler!

Tűzzél ki más célokat, de olyat, amivel nem kell megvásárolnod még egy tankot. Én pl most kreditet gyűjtök minél többet, mert kevés van. Neked lehetne az, hogy a garázsodban lévő gépek mindegyikével érd el a tank ászt, legalább is amin még nincs. De ez csak egy példa, lehet más sokkal elérhetőbb célt is kitűzni.
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145549 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
Sok hisztis picsa! :)

Ennyit szeretnék mondani a viszketeg jövő-menőknek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, zozo1982, Szete58, Emerich37, sandorati, bodzy, MPeter71, lucha_nDall
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145550 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Na most már beleböfögök én is az éterbe ... :woohoo:
Le....om ma estére a videó kreálgatást ha Dark csinál csapatcsatát ott a helyem !!! De ne úgy mint a múltkor amikor hittam oszt nem gyütt... :whistle:
Hát hányszor kell hinni kendet ?? Háromszor??? Gyüjjünk ki! Gyüjjön ki! Gyüjjön ki !
Nem gyün ? Akkor ott egye meg magát a fene !! :evil: :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, sandorati, lucha_nDall
Téma zárolva.
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #145551 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Drága CrawlingImi!

Egy kicsit jobban megnyíltam, mint egy ilyen játék környezetben lévő játékosok előtt szokás lenne. De ez is jelzi, mi is munkálkodik bennem.
Lehet ezt majd valaki, siránkozásnak fogja venni. Nem baj. Az ő dolga.
Én ilyen ember vagyok, velem jár :)

Az elérendő célok kitűzésénél, lehet tényleg félre csúsznak a dolgok. (Biztos túl erős a vágy.)
Jelenleg (szó szerint), fogalmam sincs, mik a kedvencek. Mint ha csak ott lennének a garázsban, és csak szépek. Egy párnak van az első kiválóság jele. Van amelyikre emlékszem, kikkel szereztem a fakardocskákat.
Olyan egy picit, mint ha nem tudnám, mit kezdjek velük. Mit? Merre? Minek?

Ez van most.
Talán majd az segíthet átlendülni, h tapasztalt és ügyesebb (nálam legalább is) játékosokkal megyek majd szakaszba, mint "katona". Így veled is.

Én ahogy átnéztem, miket toltál, a következőket venném vissza (vagy tartanám meg):

T4 - Marder38T
T5 - KV1 és T67
T6 - van két prém T34-85-öd, a "sima" már-már feleslegesnek tűnik, ha valami másba értelmesen át tudod ültetni a legénységet, a 30.01P-vel egész jó az átlagstatod, ha nem stagnálsz vele, hanem javulnak az eredményeid, akkor érdemes megtartani (én személy szerint szerettem azt a tankot, a többség köp rá), esetleg a Cromwell, ha akarsz még egy SH-s tankot
Ezekkel én is játszottam, nálam örök darabok a garázsban.
Magasabb szinten? A rendelkezésre álló legénységekhez rendelném a helyedben, hogy miben tudják nekem a legtöbbet nyújtani.

Három darab T10-es tank? Szép, de mivel mi nem igen CW-zünk, örömöt meg ezek szerint mérsékelten adnak, van értelme? Nem mondom, hogy add el bármelyiket, de lehet, hogy esetleg vissza lehetne venni valamelyik ágon egy korábbi tankot, amiben magabiztosabb vagy, a tank meg hagyj porosodjon, amíg úgy érzed, hogy megérett az idő elővenni. A T-62A személy szerint az egyetlen T10-es amire úgy igazán vágyom, a nagyfiamnak is az lett kihúzva. Valahogy nem is félek tőle, hogy az a tank valaha is nerfelve lesz a játékban (elvégre is Russian power, vagy mi), úgy látom magasabb szinten neked is azzal jött ki egyedül a lépés. Ha azzal sem élvezed a felső osztályt, akkor mivel?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145554 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Éljen a patch!Modok nélkül az első csatában 3X omlott össze a kliens.... :S
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145556 Írta: sztirobi
Megválaszolva: sztirobi
Szép kis lavinát indítottam el.
Már lassan rettegek, hogy megáll a fekete lefüggönyözött Volga a ház előtt. :sick:
Ez a történet hosszú hetek kínlódásának végeredménye.
Még pár belémrúgás hiányzik, szt lassan a böngészőt se merem elindítani.
Kellett nekem egyáltalán kinyitni a számat. Hamu fejemre.
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145558 Írta: TRIXXON
Megválaszolva: TRIXXON

Figyelem: Spoiler!

Tűzzél ki más célokat, de olyat, amivel nem kell megvásárolnod még egy tankot. Én pl most kreditet gyűjtök minél többet, mert kevés van. Neked lehetne az, hogy a garázsodban lévő gépek mindegyikével érd el a tank ászt, legalább is amin még nincs. De ez csak egy példa, lehet más sokkal elérhetőbb célt is kitűzni.

...és eljött a nap, amikor teljesen(!) egyetértünk Toydolls2-el. :-)

A játék évek óta tartó lejmenetét 4 éve kísérem figyelemmel és önvédelemből saját célokat alakítottam ki már évekkel ezelőtt. :-)

Az egyik ilyen, hogy csataparancsnokként (FC commander-nek hívták régebben a játékban) legyek igazán jó, még a saját garázs-statisztikámnál is sokkal jobb... ez már megvalósult (most nem részletezném, mert más fórumokon már megtettem).
Igazi szuper érzés terveket, taktikákat, stratégiákat kigondolni, kitalálni a kivitelezhetőségüket és sok-sok gyakorlás után inni a győzelem üdítő levét! :-)

A másik, a maximális skill-es legények, ami "alapesetben" 7 skill-re teljesen kihúzott legényeket jelent.
Nekem még csak 2 ilyen legénycsapatom van és bátran mondhatom neked, hogy évek kellettek a kihúzásokhoz és nagyon-nagyon-nagyon sok agyalás, szabályzat-olvasás, akciók értelmezése ebből a szempontból stb... szóval, ez egy igen komoly játék a játékban és sokkal-sokkal-sokkal több agyi munkát és kitartást igényel, mint random vagy CW csatákban halomra lőni az ellenséget. :-)

Akár Toydolls2 javaslatait, akár az én javaslataimat fogadod el, akár magadnak tűzöl ki egyéni célokat, abban biztos lehetsz, hogy remekül fogsz szórakozni és teljesen független leszel a mostani (agyonra lebutított és pszihológiailag romboló) játéktól. :-)

A Toydools2-féle pénzgyűjtögetés sem rossz ötlet... én is csinálom... pl. most 49millió ezüstöm van... megdönthetetlen elv nálam, hogy a Tier X-es tankokkal csak arany-lőszert lövök (mert a többség is ezzel lő) és emiatt -25000 volt a pénzügyi eredményem átlagosan az ilyen tankokkal a pontosság nert előtt, ami most -40000 környéki szám lett csatánként... de, csak addig megyek a Tier 10-es tankjaimmal, amíg le nem megy a 49millió 35millióra... ekkor vége a dőzsölésnek és kezdődik a feltőkésítés 50millióra... majd 50millióból a Tier 10 csatákkal lecsökkentés 35millióra vagy, ha akcióban felszereléseket/modulokat stb. lehet vásárolni, akkor is csak 35millióra megyek le és hidd el nekem, kimondott boldogság tölti el az embert, ha aranyat lövöldözhet, akciósan (értsd: olcsóbban) vásárolhat felszereléseket és még marad 35milliója tartalékban a kasszában. :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145559 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Jesszus Márijaaa!
Mi folyik itt gyöngyösön, picit kiteszem a lábam otthonról, jön egy kis hőhullám, oszt depresszió lavina indul?????????????
Édes ittenem, ez már azért nem semmi! Kéretik valami antidepresszánst fogyasztani annak akit érint. Fel a fejjel kéremcépenkönyörgök, a világvége nem itt lesz ebben a játékban :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145560 Írta: bodzy

Szép kis lavinát indítottam el.
Már lassan rettegek, hogy megáll a fekete lefüggönyözött Volga a ház előtt. :sick:
Ez a történet hosszú hetek kínlódásának végeredménye.
Még pár belémrúgás hiányzik, szt lassan a böngészőt se merem elindítani.
Kellett nekem egyáltalán kinyitni a számat. Hamu fejemre.

Ha nem lépsz vissza akkor már küldöm is a volgát.......... :angry:
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145561 Írta: Mikszi67
Legyünk Tankos Fruiszutlált Kislányok klán?????????
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, zozo1982, treffhetes10, sandorati, lucha_nDall
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145563 Írta: Mikszi67
Legyünk Tankos Fruiszutlált Kislányok klán????????? :whistle: :evil: :blink: :P :lol:
Szerk.: és kátya lesz köztünk a legtökösebb tankos :D (nem Kátyát akartam bántani)
Bocsi billeg a vonat :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Kopasz, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 3 hete #145564 Írta: bodzy

Legyünk Tankos Fruiszutlált Kislányok klán?????????

Bakker Mixy !! Egyre jár az agyunk majdnem !4 ÉN pont most akartam írni:
Túlkoros Flusztráltak Köre !! :woohoo: :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikszi67
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 13 órája 43 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.