Sziasztok egy kérdésem lenne, ez a háttér a grafikuskártya miatt lehet?
A helyes válasz: is.
Igen, a megjelenítéseddel van a gond (amit a géped állít elő, nem a WG-nél van a probléma).
De, egyáltalán nem biztos, hogy a videókártyádban van a hiba konkrétan, ha eddig (értsd: 9.9 verzióban) normálisan mutatott (megjelenített) mindent.
Ha ezt a képet a 9.10 verzióban készítetted, akkor a probléma 75%-ra tudom a megoldást elméletben (a maradék 25% a meglepetés faktor: Windows, hardware és a WG), de a géped ismerete nélkül fölösleges lenne írnom itt oldalakon keresztül.
Amit pár szóban írhatok Jacktor bitjeinek fölösleges foglalása nélkül:
1.
Próbáld a játékot MOD-ok nélkül idítani, de a játék Beállítások-ban ne változtass semmit.
Ha Mod-ok nélkül normális lesz a kép csata közben, akkor az egyik MOD-od okozza a problémát (az én tapasztalataim szerint 97%-ban ez volt eddig a gond ilyen esetekben).
2.
Ha MOD-ok nélkül is maradt a probléma, akkor a Beállítások-ban vegyél mindent 0-ra (alaphelyzetre), ami a grafikai megjelenítéssel kapcsolatos.
Ha ezzel megoldódik a gond, akkor a videókártyád "nem bírja" a 9.10 verzió "terhelését".
3.
Ha MOD-ok nélkül és az alapbeállításokkal sem lesz normális a képed, akkor a TRIXXON-MOD lehet a megoldás.
Ez a Windows 7 operációs rendszerrel működő, régi számítógépek W.o.T.-hoz történő speciális beállításait tartalmazza - ingyenes, 41 oldal Word-ben, sok képpel és kevés szöveggel, általában 3,5-5,5 óra "munkaidő" alatt tudod minden lépését megcsinálni (nem kis munka, ez tény), de utána nem lesz ilyen problémád (sem), mint ami most látható a képeden.
Bár a problémákat döntő többségében orvosolja a TRIXXON-MOD, de persze elképzelhető, hogy egyes esetekben nem, ilyenkor további megoldáskeresés szükséges.
A TRIXXON-MOD legújabb verziója - a 7.0 - éppen most van tesztelés alatt, hogy a játék 9.10 verziójával érkező "meglepetésekre" is tudjon reagálni. Remélem, 1-2 napon belül közzétehető állapotban lesz.
Nekem a képeden nem is igazán az oszlopokkal van a gondom, hanem azzal, hogy a tanknak nincsen színe, szín helyett fekete az egész - ez ugyanis az elmúlt játékverziókban akkor jelentkező hiba volt, amikor valamelyik MOD hibás volt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...