8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#226807Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Hát igazán örülök, hogy nem felejtettetek el és, hogy a névnapom alkalmat adott egy kis nyelvköszörülésre egyeseknek, akiknek ígérem, mint Lúdas Mátyás, hogy háromszor verem ki... ja nem, vissza a rajtuk, ha el nem Patópálsodom addig. Potrien nap szerintem március 29.-e, ami jobb híján Rejtő születésnapja. A nyugatihoz közel meg a Szlovák söröző van, meg több más is, de ezt beszéltük meg.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, DarkRaven73, Katjaton
Közös képet kérünk (Ha egyszer összehozzátok a találkozót)
Meglesz, Laci, de sok köszönet nem lesz benne, mert rettenet rondán nézünk majd ki rajta (különösen persze az Őrmi). Mivel márc. 31. a Szete-nap, valószínű akkor tartjuk (az a Potrien-naphoz legközelebb eső péntek), de addig is gyakorolnunk kell még néhány esős esőnapon, ami lehet, száraz lesz majd, de nem a végére... egyelőre többet nem tudok magam sem.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Potrien, DarkRaven73, Katjaton
Aki háromszor kimondja (leírja) a VENTI szót, arra át száll a rontás!
Pontosítsunk: éjjelente a monitorából kimászik Serb, hogy lelkén élősködjön, és az accountokra 13 év szopóroller vár...
A kommentjeit pedig a VENTI-sek miatt bannoltak reregisztrálva fogják trollkodni, amíg él ez a topik!
Az még hagyján... ahogy tegnap "Lomtár"-ba került a topic, közel 450 hozzászólásom is eltűnt a süllyesztőben... pedig közel voltam a VezérTábornokMarshallPutyinElnök megszólításhoz... most kezdhetem újra a grundolást
Valami százezredes,de orosz vonalon a generalisszimusz a nyerő.
De a szolgálati időd nem csökkent, ha megéred a nyögdíjat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Az még hagyján... ahogy tegnap "Lomtár"-ba került a topic, közel 450 hozzászólásom is eltűnt a süllyesztőben... pedig közel voltam a VezérTábornokMarshallPutyinElnök megszólításhoz... most kezdhetem újra a grundolást
Hát ugye a "fokszin" töltött idő nem számít bele a szolgálati időbe....
Ez még most is aktuális csak a krumplibogár szót, be kell helyettesíteni a troll szóval a permetezést pedig a moderátorral..De ahogy elolvasom amit írtam,én egy krumplibogár vagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...