Antal
Az Antal[1] latin eredetű férfinév. A név a római Antonius nemzetségnévből származik, amelynek eredeti jelentése ismeretlen hu.wikipedia.or.../Antal
Fiktív személyek
Tony Soprano a Maffiózók című tv-sorozatban
Anti bácsi a L’art pour l’art Társulat A Besenyő család élete című sorozatában
Potrien Antalt, az isten éltesse alkalmából!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, Potrien, Katjaton
Aki háromszor kimondja (leírja) a VENTI szót, arra át száll a rontás!
Pontosítsunk: éjjelente a monitorából kimászik Serb, hogy lelkén élősködjön, és az accountokra 13 év szopóroller vár...
A kommentjeit pedig a VENTI-sek miatt bannoltak reregisztrálva fogják trollkodni, amíg él ez a topik!
Ez a Rezsi tenáger gyerek a minap harmadmagával meg akart őlni... kìgyókat melengetünk...
Figyelem: Spoiler!
Mondjuk én SP-vel voltam, ők meg 3 kilencessel ( E50/ Obj TD/passz) és inkább elkerültem őket..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Aki háromszor kimondja (leírja) a VENTI szót, arra át száll a rontás!
Pontosítsunk: éjjelente a monitorából kimászik Serb, hogy lelkén élősködjön, és az accountokra 13 év szopóroller vár...
A kommentjeit pedig a VENTI-sek miatt bannoltak reregisztrálva fogják trollkodni, amíg él ez a topik!
Ez a Rezsi tenáger gyerek a minap harmadmagával meg akart őlni... kìgyókat melengetünk...
Figyelem: Spoiler!
Mondjuk én SP-vel voltam, ők meg 3 kilencessel ( E50/ Obj TD/passz) és inkább elkerültem őket..
Óóó... Ez nem új keletű dolog, ha ellenfélként találkozunk, lehetőleg írtjuk egymást, aztán megyünk sörözni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Ha ez így folytatódik, lassan az egész banda költözni lesz kénytelen, TFK-stól Ventisig, mert ennyi grafomán pillanatok alatt telefirkálja a még rendelkezésre álló kb. 494 oldalt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrossMetal1, Katjaton
Az még hagyján... ahogy tegnap "Lomtár"-ba került a topic, közel 450 hozzászólásom is eltűnt a süllyesztőben... pedig közel voltam a VezérTábornokMarshallPutyinElnök megszólításhoz... most kezdhetem újra a grundolást
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Az még hagyján... ahogy tegnap "Lomtár"-ba került a topic, közel 450 hozzászólásom is eltűnt a süllyesztőben... pedig közel voltam a VezérTábornokMarshallPutyinElnök megszólításhoz... most kezdhetem újra a grundolást
Legalább újra van értelme az életednek, van új cél, amit kitűzhetsz magad elé!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Legalább újra van értelme az életednek, van új cél, amit kitűzhetsz magad elé!
Igazad van Tibi, eddig tök céltalanul bolyongtam a világban keresnem kell egy pszihomókust
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrossMetal1, Katjaton
Atis, a „közel” helyhatározó (a kocsmához közel van a templom pályaudvar pl.), nem mértékhatározó, még ha nem ismernek is mértéket manapság a használatában... no de a lényeg: gyorsan beküldesz nekünk ide mondjuk 100 képet az AW-csatáidról és mellé 350 nagymellű csajt - persze szigorúan egyesével, h. végig tudjuk gusztálni -, és már a rangodnál is vagy megint! Nem olyan nehéz az!
Más: az Őrmester Úrral megünnepeljük majd a megünnepelni valót, h. mikor, passz, még keresem a naptárban a Potrien-napot... ha megtudom, időben szólok - neki is! - a helyet már tudom, a Nyugati pu.-hoz lesz közel.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, sandorati, DarkRaven73
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...