A második képen az indiánok valószínűleg sziúk (bár lehetnek csejennek vagy arapahók is, az oroszok őket is meglátogatták), a grúzok viszont szerintem inkább kozákok a cári testőrségből (1871-ben Alekszej Alekszandrovics nagyherceg látogatott a baráti Amerikába).
A második képen az indiánok valószínűleg sziúk (bár lehetnek csejennek vagy arapahók is, az oroszok őket is meglátogatták), a grúzok viszont szerintem inkább kozákok a cári testőrségből (1871-ben Alekszej Alekszandrovics nagyherceg látogatott a baráti Amerikába).
Arról a képről, nekem a Maverick c. film jutott eszembe.
Idézet belőle, ami különösen tetszik nekem: "Az indiánok tolakodó népség. Mire ideértünk, ők már rég itthon voltak."
ó,látogattad az oldalunkat?mikor jártál arra?de,csináljuk!és ilyenkor nincs túrázás,tudod,az ABBA megénekelte:money,money,money...évente egyet sikerül tető alá hozni...eddig teljesen önfenntartó volt a csapat,gyűjtöttünk vasat,stb,ebbúől tudtuk előteremteni a rávalót,már tavaly sem működött tökéletesen,időhiány,árak,stb,szóval fizetni kellet bele,és ezek után már csak így lesz......tavaly 4-en érettségiztek,az idén 2 fognak...szakmai gyakorlat,továbbtanulás,munka,kinek mi következett,következik utána...van még 3 kicsink,értsd ált.iskolás...így aztán gyűjtőmunka ejtve...
innen tudsz szemecskézni,meg ha már elvitt a youtube-ra,ott még vannak videók...
Mikor jártam ott? Szerintem nincs két hete! Akkor nem láttam sok változást, bár most látom lehet csak nem jó helyen néztem, mert a Bélapátfalvi kirándulásról lemaradtam.
Jártam ott párszor. Mondjuk a hegyre ne merészkedtem fel! - ami fél igazság, mert a temetőn voltunk sajnos, ami maga is hegyen van... (vagy na emelkedőn mondjuk.. )
Ezen a vidéken játszódik a Simon Menyhért születése. Ha van kedvetek nosztalgiázni nézzétek meg.
Ott én is jártam párszor. Ott lakom egy köpésre.
A köpésnek mondjuk feltétele,hogy hegyről le és hátszélnél (ez mondjuk mindig ajánlatos).
Sőt még túrázni is voltam én is,de azok elég delíriumos túraák voltak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hohenstauf
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...