Filler, az elmult 30 napban nem te használtad a wotos accodat, hanem fiad/lányod/szolgád-szolgálólányod-okrod-szamarad /feleséged/anyósod/sógorod? Csak mert annak a 80 csatának vmi rettenetes a statja ahogy látom, eléggé kirí a sorból
Filler, az elmult 30 napban nem te használtad a wotos accodat, hanem fiad/lányod/szolgád-szolgálólányod-okrod-szamarad /feleséged/anyósod/sógorod? Csak mert annak a 80 csatának vmi rettenetes a statja ahogy látom, eléggé kirí a sorból
Mihez képest?
1. 40-50 ponttal jobb lett a wn8-am.
2. M4 sörment megvettem 0-ás legénységgel nyomatom, de ezalatt kifejlesztve az E2 és E8 is.
3. E50 is kihúzva, szenvedve.
4. 90-100 ezredik helyről ide jutottam, csak hétvégén játszva.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#239746Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Hmm, nem is tudom, az a 88 csata, 45.5 százalékos winráta meg 930as átlagsebzés pirosa feltűnt... s az a statból egyértelmű h volt Neked jobb korszakod is
Mihez képest?
1. 40-50 ponttal jobb lett a wn8-am.
2. M4 sörment megvettem 0-ás legénységgel nyomatom, de ezalatt kifejlesztve az E2 és E8 is.
3. E50 is kihúzva, szenvedve.
4. 90-100 ezredik helyről ide jutottam, csak hétvégén játszva.
Hát szerintem ez az egész egy "befekektető vadász kamu", nagyjából abba a kategóriába tudnám sorolni, ahogy használtautó oldalakon Angliából ígérnek magyar papíros makulátlan autókat, jóval a piaci ár alatt, ha előre befizetsz fél milkát.
Érdemes megnézni, milyen dátumokkal miket ígért a cég... Ránéztem a honlapjukra, vadászni kellett arra, hogy találjak valami érdemi történést az elmúlt 1-2 évből, így 2015-re annyit sikerült teljesíteni, hogy saját bevallásuk szerint a NASA kiválasztotta őket a NExt Step Project fő partnerévé.
Ehhez képest érdemes megnézni, hogy a NASA kiket sorol fel, mint Next Step partnerek (2016. augusztusi állapot): www.nasa.gov/fe...otypes
Last edit: 8 éve 4 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01, Leopardusz
Mostanában ritkábban, de azért olvasom a votinfót. Láttam egy-két hete kérdeztétek néhányan, hogy mi újság a picivel. Válaszadásig csak most jutottam el, időhiány miatt.
Mai kép, éppen reggelizés előtt. Szépséges kislányom.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Hát szerintem ez az egész egy "befekektető vadász kamu", nagyjából abba a kategóriába tudnám sorolni, ahogy használtautó oldalakon Angliából ígérnek magyar papíros makulátlan autókat, jóval a piaci ár alatt, ha előre befizetsz fél milkát.
Használt autót akartunk venni 4-5 évvel ezelőtt, és még soha nem hallottam erről az angliai csalód módszerről. Szóval tetszett a kocsi képeken, áron alul, hazahajóztatják stb. Végig volt egyfajta rossz érzésünk, hülyék sem voltunk teljesen, ezért bedobtuk a levelezőpartnerünknek a tökéletes lebuktató szöveget: "Kiderült, hogy egy kedves ismerősöm pont abban a városban lesz egy konferencián jövő héten. Mikor nézheti meg az autót?"
Ennyi elég is volt, nem válaszolt, jelentettük.
De hányan lehetnek, akik nem kapcsolnak időben .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Leopardusz, Sics
Mostanában ritkábban, de azért olvasom a votinfót. Láttam egy-két hete kérdeztétek néhányan, hogy mi újság a picivel. Válaszadásig csak most jutottam el, időhiány miatt.
Mai kép, éppen reggelizés előtt. Szépséges kislányom.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...