Na szóóóval 9.18, aki eddig nem utálta az artykat az most naaaaaaaaagyon komolyan meg fogja utálni őket.
Konkrétan több csatát játszottam végig állandóan lebénított legényekel idegesítő akkor már inkább a big dmg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, DarkRaven73, lucha_nDall, pepe0419
Na szóóóval 9.18, aki eddig nem utálta az artykat az most naaaaaaaaagyon komolyan meg fogja utálni őket.
Konkrétan több csatát játszottam végig állandóan lebénított legényekel idegesítő akkor már inkább a big dmg.
Mentem 5-6 csatát , 3* arty szedett ki, comettel többet szpotoltam , mint a 7-es lightok, menetből lőtték a chaffet artyval, csapat vagy darált vagy bedarálták... szóval....amúgy biztos változott valami.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, lucha_nDall
Imi!
Ne játssz és megszűnik a problémád. 9.17 alatt egy kört se mentem, ez így lesz 9.18 alatt is. Három hónapja csak a fórumot nézem meg heti rendszerességgel, de már minden itteni, játtékkal kapcsolatos probléma igen távolinak tűnik. És ez így van jól. Több szabadidő, kevesebb idegeskedés. 8.7 óta lefelé tart a játék minden téren én nagyon meguntam, így félreraktam. Ajánlom azoknak is, akik belefásultak tartsanak egy kis szünetet, vagy egyszerűen fejezzék be. Két hónapja egyszer sem éreztem késztetést, hogy letöltsem és belépjek... Egyszerűen nem hiányzik, inkább foglalkozom a gyerekekkel, kirándulunk, beszélgetünk, játszunk valamit. Ez az addiktív szar meg ment a kukába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, Sics
Akkor baltáztuk el, Wéreim (sic!), amikor idejöttünk a Szíriuszról... de csak mink, mert az Őrmester Úr egyenöst a Nagy Androméda-ködből lépett elő, valahonnan a Bika-csillagkép tájékáról zuhant üstökösként közénk – mutogatta is hevesen gesztikulálva legutóbb, de nekem akkor már a Tejút összes csillaga felettébb forgott ott fent...
Szete barátom kicsit téved, a Szíriusz a csökkent értelműek hazája, ahonnan Pataky Attila, Széles Gábor, Kósa Lajos érkeztek zuhanórepülésben, fejjel lefelé. Mi a Kos csillagképből érkeztünk, csak míg Ő a Pegazus, addig én a Serleg felé kerültem, és az Androméda, az egy törzs. Erről jut eszembe, most fedezték fel a nyolcadik magyar törzset is, mert ugye eddig volt hét, Nyék, Megyer, Kürtgyarmat, Tarján, Jenő, Kér, Keszi, és az új, a nyolcadik a Viszi, és a mostani pártállami vezetők származnak onnan.
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, DarkRaven73, lucha_nDall, AntTheZ
... de az Éjjeli Őrjáratot, vagy az Ecce Homo-t se vinném haza a múzeumból
Bölcs döntés, a kutyának nem hiányzik hogy az őrjárat este, alvásidőben fel alá csörömpöljön a előszobában, egy 'eccerű homó miatt meg az asszony hisztériázna.
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...