No kérem február 4 óta nem játszottam egy meccset sem, ma letöltöttem a klienst újra. Mentem 3 meccset, mindhárom laza nyerés, két tank ász lett, egy első osztály, iszonyatosan szar ellenfél, 0 kihívás. 15:0, 15:1 és 15:4 lett...Jól tettem, hogy az elmúlt három hónapban a játék felé sem néztem, ez az új arty bénítás meg valami nagyon szar lett. Nem elég, hogy 5-600 sebzést belédtol, még a legénységet is lebutítja, ráadásul újra pontosak lettek és sokkal rövidebb lett a töltésidő. A játékosállomány, hát katasztrófális a gyenge 1860-as statommal én voltam a legjobb a csapatokban, pedig ez sem egy nagy eredmény, főleg hogy a meccseim kb 10%-ában kilépkedtem, vagy vízbe fulladtam anno. Egyszóval játékélmény még mindig 0. Négy éves fiam elvolt az accon, ment pár csatát prémekkel, még farmolt is nekem. ő még élvezte, bár pár meccs után meg is unta, mert szerinte ez túl egyszerű(ez persze nem igaz). Hozta a meccsenkénti halványzöld statot, egyszer pedig kéket!!! 4 évesen...Utolsó meccsen meg is jegyezte, hogy miért megy mindenki a másik oldalra, mondtam neki, ez a lemmingtrain, erre ő, akkor utálom a lemmingtraineket...Egyszóval nálam a játék tényleg game over. Megint leszedem, most várok fél évet, de nem hiszem, hogy bármi is változna. A fórumot ugyanúgy tovább olvasom, mint eddig is, bár a játékkal kapcsolatos kérdések, problémák már igen távol állnak tőlem.

Eredményes játékot mindenkinek, aki még bírja!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...