Jelenleg 59 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

8 éve 4 hónapja #240244 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Szete58
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240267 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
No kérem február 4 óta nem játszottam egy meccset sem, ma letöltöttem a klienst újra. Mentem 3 meccset, mindhárom laza nyerés, két tank ász lett, egy első osztály, iszonyatosan szar ellenfél, 0 kihívás. 15:0, 15:1 és 15:4 lett...Jól tettem, hogy az elmúlt három hónapban a játék felé sem néztem, ez az új arty bénítás meg valami nagyon szar lett. Nem elég, hogy 5-600 sebzést belédtol, még a legénységet is lebutítja, ráadásul újra pontosak lettek és sokkal rövidebb lett a töltésidő. A játékosállomány, hát katasztrófális a gyenge 1860-as statommal én voltam a legjobb a csapatokban, pedig ez sem egy nagy eredmény, főleg hogy a meccseim kb 10%-ában kilépkedtem, vagy vízbe fulladtam anno. Egyszóval játékélmény még mindig 0. Négy éves fiam elvolt az accon, ment pár csatát prémekkel, még farmolt is nekem. ő még élvezte, bár pár meccs után meg is unta, mert szerinte ez túl egyszerű(ez persze nem igaz). Hozta a meccsenkénti halványzöld statot, egyszer pedig kéket!!! 4 évesen...Utolsó meccsen meg is jegyezte, hogy miért megy mindenki a másik oldalra, mondtam neki, ez a lemmingtrain, erre ő, akkor utálom a lemmingtraineket...Egyszóval nálam a játék tényleg game over. Megint leszedem, most várok fél évet, de nem hiszem, hogy bármi is változna. A fórumot ugyanúgy tovább olvasom, mint eddig is, bár a játékkal kapcsolatos kérdések, problémák már igen távol állnak tőlem. :beer2: Eredményes játékot mindenkinek, aki még bírja! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, mcsp, Szete58
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240317 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Eredményes játékot mindenkinek, aki még bírja! :)

Bírni bírom még, bár a tankozást nagyon ritkán erőltetem már, a hajózásban inkább érzek még kihívást. Bár kinek mi persze a kihívás... az akármilyen stat-szín és a többi nekem nem az, nem vagyok Napóleon katonája, hogy meg tudjak halni egy színes szalagért... a saját szakmámban akarok jó s a lehető legjobb lenni, az itteni kihívásokat átengedem szívesen azoknak, akik látnak ebben fantáziát – ugye mennyire emberibb így, mintha azt írnám, hogy ebben látnak fantáziát... teljesen mást jelent, mint az is, hogy... :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, CrawlingChaos, Samy70, sandorati, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240323 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Bírni bírom még, bár a tankozást nagyon ritkán erőltetem már, a hajózásban inkább érzek még kihívást. Bár kinek mi persze a kihívás... az akármilyen stat-szín és a többi nekem nem az, nem vagyok Napóleon katonája, hogy meg tudjak halni egy színes szalagért... a saját szakmámban akarok jó s a lehető legjobb lenni, az itteni kihívásokat átengedem szívesen azoknak, akik látnak ebben fantáziát – ugye mennyire emberibb így, mintha azt írnám, hogy ebben látnak fantáziát... teljesen mást jelent, mint az is, hogy... :whistle:

Teljesen igazad van Szete bátyó, bár itt és anno már milliárdszor kibeszéltük ezt a stat-mizériát.... én sem azért AW-zok, mert húha de jó maga a játék, hanem "kidurrogtatom" magam (nem úgy :oops: ), és levezeti a heti feszkót... lefoglal, kíván egy kis odafigyelnivalót, és élvezem... ha mindezt az élvezetet összekötném a stat-feszkóval, már rég eret vágtam volna magamon... :trollol:
Ha el is indul egy csata, de közben Bius kérdez tőlem valamit, és az lenne a reakcióm; ... hagyjál most légyszi, ezerrel stat-ot húzok, kérdezd meg anyát... már rég el kellett volna költöznöm itthonról :)
Szóval ahogy régen is szólt a szlogenünk; SZARUNK A STATRA !!! :dancing: :dancing: :dancing: :rofl: :rofl: :rofl:

Ui.: Ja, és AW-ban nincs is STAT !!! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Samy70, Szete58, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240368 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Kedvenc szláv bandám:

Van benne tankos sapka! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240376 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Kedvenc szláv bandám:

Van benne tankos sapka! :)

Kedvencem :troll:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Szete58, Axekiller01
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240403 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Ha már Szete bátyám feldobta. :)

Ez pedig mehetne a könyves topickba, Szergej Lukjanyenko Őrség sorozatában hallgatja a főhős többek között. (Na jó , a szerző... :) )

U.i.: az Arkona együttesben van csinos leány, meg jobban felébreszt ,mint egy kávé... :lol: :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240407 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240419 Írta: Pocakovics
Megválaszolva: Pocakovics
Hosszú kihagyás után, be-be lépkedve azt a sajnálatos megállapítást tettem, hogy még trollabb lett a játék. 15.5-ös meccsek és a SU152 REPESZE 3x PATTAN egymás után!!! Wtf?!
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240427 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Én jól tartom magam (távol a játéktól), mivel most már bejelentették a 9.19-et is könnyen lehet, hogy ki is várom nagy nyugalomban, legfeljebb csapatbandázásra lépek be addig.

Szerintem egyébként a "ranked" lesz az, ami sok random problémát orvosolni fog. Persze a ranked majd a jólfejlett önismeretre lesz leginkább veszélyes, szerintem lesz ott sírás, könnyezés, falnak kapargatása, WG ócsárlása, hogy milyen csaló, rossz rankedet fejlesztett, ami nem úgy működik, ahogy az ember zsenialitása megkövetelné! :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240432 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Én is 10 meccs után alt f4-et nyomtam..... :sick: B) :thx:

wotinfo.net/en/...ll=now
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240433 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Hosszú kihagyás után, be-be lépkedve azt a sajnálatos megállapítást tettem, hogy még trollabb lett a játék. 15.5-ös meccsek és a SU152 REPESZE 3x PATTAN egymás után!!! Wtf?!

Nem apcr volt, mert a HE nem pattan? :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240434 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

a hajózásban inkább érzek még kihívást.

Szete bátyám, ott van-é klán?
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240435 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Van fijam, van :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Téma zárolva.
8 éve 4 hónapja #240438 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Akármilyen hihetetlen de előfordult velem is. Igaz csak mostanában és 1x. Waffentróger torony "páncéljáról" pattant a HE, ugyancsak SU-val Néztem én is...

Samy

patta

Nem apcr volt, mert a HE nem pattan? :blink:

Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.