Nekem nem szokott beleszólni, mert amíg haza nem érek, és be nem teszem a pincébe, addig a csomagtartóban csücsül.
Amúgy sem tud a vezetésbe beleszólni, mert vezetés közben nem iszok. Megállok, iszok egy, vagy több sört, és megyek tovább. Jóérzésű sofőr így csinálja!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Rallyefan81, lucha_nDall, Katjaton, Sics, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Nekem nem szokott beleszólni, mert amíg haza nem érek, és be nem teszem a pincébe, addig a csomagtartóban csücsül.
Amúgy sem tud a vezetésbe beleszólni, mert vezetés közben nem iszok. Megállok, iszok egy, vagy több sört, és megyek tovább. Jóérzésű sofőr így csinálja!
Bakker, azt hittem az asszonyról beszélsz...
Pincében tartod és a csomagtartóban csücsül.. szegény... - de rájöttem hogy az egy nőnek nem akadály, hogy akár onnan is belevau vau a vezetésbe.
Nálunk Pupu szok narrátorozni... - de egyszer mondtam neki, hogy még egy szó és kirakom a kocsiból..
Figyelem: Spoiler!
...és még nem ért haza...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Potrien, DarkRaven73, lucha_nDall, Frankenstein Bourne, Sztyepan65
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."