Én elhittem az elsőt. Aztán jót nevettem, mikor kinyitottam a spoilert.
Az ilyen löttyök csak akkor elviselhetőek, ha van benne egy kis gin, vagy vodka, de én inkább a gint részesítem előnyben.
Tegnap ilyet ittam
Figyelem: Spoiler!
Kellemes zamatú ital, ami fura volt benne, hogy enyhe szőlő utóíze van. Ami nem rossz, csak fura volt elsőre.
... piától csak akkor kell ódzkodni, ha már visszajött a gyomorból... addig minden iható !!!
Attikám, én az első képen látható "piától" ódzkodok, ha nincs benne egy kis alkohol.
HÁ' TUDTAM ÉN AZT !!!
Gondoltam csak másban is tudatosítottam.
Az utóbbi időben, amíg el nem fogyott , a saját készítésű félédes borból készült fröccsöt iszogattam, valahogy jobban esett mint a sör.
Én elhittem az elsőt. Aztán jót nevettem, mikor kinyitottam a spoilert.
Az ilyen löttyök csak akkor elviselhetőek, ha van benne egy kis gin, vagy vodka, de én inkább a gint részesítem előnyben.
Tegnap ilyet ittam
Figyelem: Spoiler!
Kellemes zamatú ital, ami fura volt benne, hogy enyhe szőlő utóíze van. Ami nem rossz, csak fura volt elsőre.
... piától csak akkor kell ódzkodni, ha már visszajött a gyomorból... addig minden iható !!!
Attikám, én az első képen látható "piától" ódzkodok, ha nincs benne egy kis alkohol.
HÁ' TUDTAM ÉN AZT !!!
Gondoltam csak másban is tudatosítottam.
Az utóbbi időben, amíg el nem fogyott , a saját készítésű félédes borból készült fröccsöt iszogattam, valahogy jobban esett mint a sör.
Most hétvégén én is a LIDL nevű vásárkomplexum által forgalmazott Vino Rosso nevű, teljesen tablettamentes vörösbor-különlegességet mertem hazavinni, és fröccsözni belőle... és csodák csodája kifejezetten jobban esett ebben a hőségben jéghideg szódával, mint a komló, és maláta elegyével erjesztett sör... azt hiszem ezen a hétvégén is ezt a jól bevált utat fogom járni
Last edit: 8 éve 1 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
... a saját nem céges mobilom, ami még aktív használatban van, az egy Sonyericsson K610i készülék, ami testvérek között is minimum 10 éves. Semmi baja, csak kicsit halk már a hangszórója.
Az időskori nagyothallást nem kell a készülékre fogni...
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."