... egy kis történelem, ebben a rohadt nagy melegben... ha valakit érdekel a vietnámi háború; 
vietnamihaboru...._alatt
Ez nem gyenge...
Soha nem lett volna szabad előfordulnia ilyennek se, és soha ne is forduljon elő.
igen, sajnos a háborúk ilyenek... 
viszont erre a vietnámi háborúra mondták/mondják még mindig, hogy a világ legértelmetlenebb háborúja volt, és a mai napig sokan nem is értik, miért történt meg...
se tétje, se győztese, se semmilye nem volt, mégis megtörtént... 
Őszintén szólva, engem annyira nem visel meg a dolog. Az akkor történt, amikor nálunk a legsötétebb legrohadtabb legveszettebb kommunizmus volt. akkor az USA a kommunisták ellen volt, az északiak meg ugyancsak kommunizmust akartak megvalósitani, maguknál is, máshol is.... Ezeket igy összerakva, sehogy sem tudom az USAt agresszornak tekinteni. Miért, az h Kina meg a szovjetek beavatkoznak egy idegen ország belügyeibe, meg a saját veszett ideológiájukat megpróbálják rájuk erőszakolni, az nem agresszió??

Az USA nem védhette a táborát?
Tudom jól h ezek a piszok imperialisták 56ban is inkább Egyiptomot választották, meg stb, de akkor is, nem elfelejteni h a leghihetetlenebb rendszer a kommunizmus volt akkoriban, nem ezek a mocsok kapitalistákéi...
Elfelejtették volna, igen T. Uraim, h mivel is járt térségünk 40 évnyi kommunista kisérletezése?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."