Jelenleg 96 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 8 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Vidám Percek Méreg Ellen !

8 éve 8 órája #252481 Írta: Pharysheus
Megválaszolva: Pharysheus

Hogy oldod meg, valami egyébre gondolsz, de erősen? :P

Azzal szórakoztatom magam, és a kollégákat, hogy csak, és kizárólag a kérdésre válaszolok. Céges bulin néha felolvasnak a vásárlói panaszokból. Na, ott a könnyeink folynak, a röhögéstől...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Téma zárolva.
8 éve 8 órája #252482 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, tiger, Szete58, jaffa, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 7 órája #252493 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, treffhetes10, sandorati, jaffa, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Whiachild
Téma zárolva.
8 éve 6 órája #252496 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin

Hogy oldod meg, valami egyébre gondolsz, de erősen? :P

Azzal szórakoztatom magam, és a kollégákat, hogy csak, és kizárólag a kérdésre válaszolok. Céges bulin néha felolvasnak a vásárlói panaszokból. Na, ott a könnyeink folynak, a röhögéstől...

Esetleg leírnál néhányat?
Téma zárolva.
8 éve 3 órája #252502 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 órája #252503 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Kebab camo :lol:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, tiger, sandorati, PanzerGrey, Pharysheus, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 órája #252504 Írta: Pharysheus
Csoportos utazás volt szervezve. Különvonattal, valami fővárosi színielőadásra. Sokan mentek, későn lett vége az előadásnak, és még túl friss volt a veronai sztori emléke mindenkiben. Szépen szállingóznak a részvevők. Állunk a kallerral a vonat mellett, megjelenik a kiskeziccsókolom. Derékig műszőrme, az az elegántos gumicsizma, térdig érő farmenaci, sötétlila harisnya, mint aki megkapta Apuka bankkártyáját valami vidéki kínai üzlet végkiárusítására. Ehhez jött egy ízléstelen lengyelrózsaszín rúzs. S olyan púder, olyan pink-lila-babakék borzalom, először azt gondoltuk, hogy kajakra megruházták a hölgyet.
A kérdés:
-Ez lesz a különvonat?
-Jó napot kívánok, igen, ez. - a kalauz.
- És hova megy? - jön a magabiztos kérdés. Na, vajon, a különvonat, hova?
- Ez kérem a Keletibe induló színházi különvonat lesz.
- Be lehet szállni? - a kérdés
- Persze, tessék csak! Ahova tetszik. - a személyzet. S ekkor a mi drága poliuretoszauruszunk tesz hátra(!!) pár lépést, és méregetni kezdi a vonatot. Egyre értetlenebbé vált az arca, amit csak kihangsúlyozott a rosszul tetovált szemöldök helyének egyre furább görbülete. Nézegeti a szerelvényt, járkál föl-le. Erősödött bennem a gyanú, itt még hátra van a neheze.

- Mondja már, és az egész vonat oda megy? Vagy át kell szállni Kelenföldön? - Kallerunk ekkor hátratolta fején a tányérsapkát, és elfordult. Alig lehetett hallani, ahogy fuldoklik a lenyelt röhögéstől. Gondolom magamban, alig múlt dél, ma még nem volt egy hülye se, kiszórakozom magam. De azért szájbarágósan, türelmesen. Nem lehet mindenki otthon mindenben, meg ugye, ő fizetett. Szépen kihúztam a magam közel két méterét, és adtam egy korrekt tájékoztatást:
- Asszonyom, kérem, ez különvonat. Ezzel azok mehetnek, akik erre és erre az előadásra utaznak fel, ebbe és ebbe a színházba. Ez a vonat hozza-viszi őket. Erre a vonatra jegyet sem kell Önnek váltani, mert az árban benne van a menetjegy is, oda-vissza és a színház jegy is, a tájékoztató füzet is. Nem kell átszállni, ez meg sem áll Keletiig. Sőt, le se kapcsolnak belőle kocsit. Büfékocsi, amint látta, nem lesz, wifi nincs, a légkondicionálás lehúzott ablak mellett sebességfüggő, és oda ül, ahova szeretne. Iksz perc múlva indulnak. Én csak az utazási irodától vagyok, a csoportvezetőt várom.

A válasz tágra nyitott szemek, még bambább arckifejezés. Gyermeteg csodálkozás, ócska pacsulibűz, és mintha a háttérből egy döglődő HDD kerregése törné meg a méla csendet. "Na, hülye, sok túl sokat mondtál..."-gondolom magamban.
Kisvártatva újabb séta a vonat mellett, és jön! Felém! Na, ekkor elkezdtem kotorászni a zsebemben, hogy tilalom ide, boszorkányüldözés oda, de én rágyújtok. Bekérdezett:
- És melyik ér oda hamarabb? -
- Ezt nem értem, mit melyik? Mi hamarabb? -értetlenkedek most én, és éreztem, ahogy az én szemöldököm is kezd egészségtelenül magasra húzódni. A nevetőgörcsöt le kellett nyelni, pénzből élünk.
- Melyik ér hamarabb a Keletibe, most mit hülyéskedik?! Mit kérdezget itt! - csattog a keziccsókolom, és kezdtek a műszőrme végein apró, zöldes szikrák megjelenni.
- Tetszik tudni, ez itt! És teli tenyérrel rácsaptam a retkes mozdony oldalára. - Ez ér a Keletibe a leghamarabb. De fel szállni csak egyel hátrébb lehet. - és vettem elő a cigarettatárcát, öngyújtót. Látom, a kallert a vonat végén rázta a nevetés. Megállj, rohadék, megállj!
- Maga most szórakozik velem! Hogy képzeli! Panaszt fogok tenni, ha ideér a Gizi! - de frankón már rikácsolt.
- Nem csókolom. Én nem képzelek semmit. Én dohányzom. Azon az ajtón, ott, amelyik nyitva van, ott szálljon fel. Ha kérdése adódna, keresse a kalauzt a vonaton, vagy Gizikét, a csoportvezetőt! Minden jót kívánok!
Mert lásson téged viszont a kezelőorvosod, és a gyógyszerészed, hülye pixa!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, INFARKTUS, tiger, Galacsin, Szete58, Rallyefan81, bodzy, Leopardusz, MegaJani, Sztyepan65, Fudo_Yusei, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja #252532 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin
Ne hagyd abba, kérünk mééééég!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja #252537 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja #252540 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Pharysheus, MegaJani
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja #252545 Írta: Pharysheus
Ez már jó pár éve történt. Csoportos utazás miatt kellett a helyi vasúti pénztárba mennem. Hasonló okok miatt elég sokat jártam be, ismertek. Nagyjából vágom a vasúti szlenget, az utasításaik egy része rámragadt. Szóval, jól megértettük egymást.
Reggel hat órás váltás. Ott vannak az éjszakások még, de nappalosok már az ablakban ülnek. Benn kávézunk, dohányzunk, jön egy-egy kalauz is, zajlik az élet. Utas be nem lát, nyugi van.
Egyszer csak:
- Egy pillanat türelmet, kisasszony! - a pénztáros szó szerint bebassza a kisablakot, és nyerítve röhög.
Hülyén nézek, mi a... de már valamit szkennel a másik. What a hell??
Csörög a telefon:
- Igen... Szombathely, igen... értem... A vonaton? ... De hol, a WC-ben? .... és megbüntette?... fiatalkorúak?... visszahívom!
Levágja a kagylót, malacvisítós nevetés. Mi a f@sz...
Majd kiderül:
Aszexuális hülye majom kaller rányitott egy párocskára, akik hiányos öltözetben áldoztak a szerelm oltárán, behúzott függönyök mögött, egy fülkében.
A salamoni félmegoldás: utazási magatartási szabályok megszegése miatt megbüntette őket fejenként 8e Ftra.
Aztán a kislány megjelent a pénztárnál, hogy van egy kis baj... megbüntették, és befizetné...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, tiger, Galacsin, Rallyefan81, Leopardusz, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252550 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Könnyűzenei koncertekről ismerős lehet a jelenet... :lol:
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja #252563 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, tiger, Szete58, sandorati, Rallyefan81, PanzerGrey, Leopardusz, jamon_serrano, Frankenstein Bourne, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252579 Írta: PanzerGrey
Megválaszolva: PanzerGrey
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rallyefan81, jamon_serrano, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252586 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 46 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 46 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.