Cukrászda
"Cukrászdában dolgozom, jött a kedves vendég, hogy vissza szeretné mondani a torta rendelést,mert nem tudunk rá rakni 500 eurós dollárjelet. Elnézést kértem, és közöltem vele, hogy igen sajnos ilyet nem tudunk rátenni."
Azt tudtam, hogy sokoldalú vagy, de még cukrász is! Azt hiszem fogunk barátozni
Sajnos cukrász az nem vagyok csak beidéztem egy oldalról,bár édességgel is foglalkozok,de én ilyenekkel.
Ahogy Hadházy László mondta.
-"25 éves korodig a nyakad kinő újra. 3 nap piálás után másfél órát pihensz és már keresed, hogy mikor lehet menni megint inni. Na de 50 felett-Másfél óra ivás után 3 napig halni nincs kedve az embernek!"
Közeledek az utccsó 2 szám felé...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DarkRaven73, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ahogy Hadházy László mondta.
-"25 éves korodig a nyakad kinő újra. 3 nap piálás után másfél órát pihensz és már keresed, hogy mikor lehet menni megint inni. Na de 50 felett-Másfél óra ivás után 3 napig halni nincs kedve az embernek!"
Közeledek az utccsó 2 szám felé...
Dettó így vagyok vele én is. Vasárnap este voltam céges bulin és kb. mára lettem használható állapotban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...