Keresés a fórumban
Fórum kategóriák
Jelenleg 127 vendég és egy Tag online
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető útBattle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználói név?
sandorati beküldte: . ... és ugyaninnen egy kis munkahelyi biztonságtechnológia, természetesen a legkorszerűbbek... napidepi.reblog...egukbe
Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP?
Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak
Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve...
tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor?
Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz.
Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat.
tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok.
tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd! Pedig a következő kérdésem pont ezekre irányult volna.Bár a HTK-t tudom.
Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd!
Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd! Pedig a következő kérdésem pont ezekre irányult volna.Bár a HTK-t tudom. A Hova Tette Katona, az nekem is megy, de hogy mi a rendes megfelelője, az már nem.
tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd! Pedig a következő kérdésem pont ezekre irányult volna.Bár a HTK-t tudom. A Hova Tette Katona, az nekem is megy, de hogy mi a rendes megfelelője, az már nem. HiányTérítési Kötelezettség,de lehet ezt ezért tudom ilyen pontosan,mert PUNCSOS voltam.
Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd! Pedig a következő kérdésem pont ezekre irányult volna.Bár a HTK-t tudom. A Hova Tette Katona, az nekem is megy, de hogy mi a rendes megfelelője, az már nem. HiányTérítési Kötelezettség,de lehet ezt ezért tudom ilyen pontosan,mert PUNCSOS voltam. Bakker... Nem túl régen, de nem is most (22éve) voltam katona, és eddig kellett várnom a megfejtésre!
tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Figyelem: Spoiler! Toydolls2 beküldte: tiger beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Toydolls2 beküldte: Lord_Loga beküldte: Figyelem: Spoiler! Rallyefan81 beküldte: tiger beküldte: Nem tudom hol tegyem fel a kérdést,úgyhogy itt teszem meg.Ki lőtt már ilyennel?Hol és mikor? Én csak ilyennel... 15 éve... Én szerettem volna ilyennel Rallye, de HÁP-osokat elzavarták, csak az őröknek volt szabad meg a GK-soknak És hol volt az a HÁP? 6. RTZ 19. Sz. Ez így sokat nem mond. Én pl Kecskeméten voltam a vadász HÁP-on ÁTK-s. Csak hallgattam a rádiósokat. Valaki mondja már meg mi az a HÁP?És az ÁTK-ra is kíváncsi vagyok. Harc Állás Ponton, Általános Tervtábla Kezelő. De az OLP-t, és a HTK-t meg ne kérdezd! Pedig a következő kérdésem pont ezekre irányult volna.Bár a HTK-t tudom. A Hova Tette Katona, az nekem is megy, de hogy mi a rendes megfelelője, az már nem. HiányTérítési Kötelezettség,de lehet ezt ezért tudom ilyen pontosan,mert PUNCSOS voltam. Bakker... Nem túl régen, de nem is most (22éve) voltam katona, és eddig kellett várnom a megfejtésre! 22 éve Kecskeméten?Nem ismerted Nagy Miskát?
Csatlakozz hozzánk facebook-on is
110.000+ követő
Csatlakozz facebook csoportunkhoz
15.000+ tag
Kövesd Twitch csatornánkat
Ne maradj le élő adásainkról
Nézd meg archív videóinkat
Ha lemaradtál az élő adásokról