Toydolls: Berettyóújfalu, a románokat figyeltük és utáltuk, amikor felszálltak a vadászaik: PRV: 120-110-80-60-30-60-80-90-110.. TTK-nak viszonylag egyszerű volt (rajzoló parasztosan) de Diktorként.. Annyi vizet azóta sem ittam

Mondjuk legrosszabb a következő parancs volt: 'Körben mindent!' Ilyenkor ültek be a szerződésesek, csak vegyünk egy nyári csúcsot, alig 40-60 légicél van fölöttünk. Sok kód mai napig megvan, de amikor a cserebogárraj-t elsütöttem (májusi vonulás voltam, aznap volt hátra annyi), nem voltam sikeres az 'öreg' bakák sorában
Nem üveg, sorkatonák dolgoztak vele: századszinten 2 x 2 méteres plexi tábla, ahogy talán egy éve írtam: mi ferdetávolságban kaptuk a célról az adatokat a lokátoroktól (P-18 + PRV-16 nagygrafon, P-19 kisgrafon), és LFH-ban adtuk tovább a Zászlóaljnak.
A HTK nem a Hadianyag Térítési Költség? Amennyiben nem, rosszul emlékszek. Valahogy mai napig megvan az OLP-ém (kanálgép ugye

), a három 'leszerelő' bújtatóm (övön), valamint a surranómban ballagtam ki, már civilként

: hiába, jóban kellett lenni az ÜTI-kkel és a raktárosokkal (konzerv biznic rulez

).