Jelenleg

19
látogatónk van

Örömködő

5 éve 4 hónapja #279232 Írta: Thunder2017
Megválaszolva: Thunder2017
Egész jó csata lett :)
100 bol 1

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279252 Írta: _Potip_
Megválaszolva: _Potip_
cca. 1 hónap kihagyás után végre ismét gurultam pár kört, mire a T34-ben ülve sikerült össze szerencsétlenkednem egy 5,2 k dmg-s csatát.
Igaz, hogy 6-os meccs volt, de én fülig érő vigyorral toltam végig. :troll:

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279255 Írta: totalnoob
Megválaszolva: totalnoob
Ez ma eddig egy jo nap... Tudom ez sokaknak semmi...de nekem jo :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #279265 Írta: wrett
Megválaszolva: wrett
manapság ritka az a csata amikor 1v1-ben maradunk a végére...
WHYME csecsre vágva epic
:D
wotreplays.eu/s...hetzer
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279267 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Maradjunk mar inkabb az orulok a szerencses koromnek ahol egy sokkal ugyesebb jatekost sikerult kilonom mondatnal akkor, ha az atlag sebzesem a tankkal amugy nincs 400dmg es eppen ma a csillagok egyutt alltak es valahogy besikerult ami amugy sosem szokott

A.whyme csecsre vagtam helyett.......

Talan kozelebb all a valosaghoz.. plane lowsubtierben
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279269 Írta: hunwotan
Megválaszolva: hunwotan

Maradjunk mar inkabb az orulok a szerencses koromnek ahol egy sokkal ugyesebb jatekost sikerult kilonom mondatnal akkor, ha az atlag sebzesem a tankkal amugy nincs 400dmg es eppen ma a csillagok egyutt alltak es valahogy besikerult ami amugy sosem szokott

kis öröm is öröm valakinek ez nagy jo teljesitmény

nothing is true everything is permitted
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #279271 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Nem erted. Öröm ha azt mondom, gyoztem, megcsinaltam stb

De ne adjuk mar elő egy makker csata utan, hogy mennyire leszivattunk a kocsog unikumot mintha ez ugy is lett volna..

Kb mint valamelyik nap mikor mentem a super.conquerorral lovoldoztem ugy 5-6k korul es egy fv215b183 troll szardarab egy bokor mogul 1800hp lovessel kilott. Utana meg ramir csata utan na mi van kocsog trigges kva anyad
.. jol megszopattalak.. namost ez volt az elso es egyetlen lovese, bokorbol, ratard troll tankkal amig en 5k korul jopar lovessel harcolva szedegettem a sebzest. Ezutan meg buszke magara es beszol.. a miertjet csak sejtem, sima irigyseg lehet es talan fent is van valahol a neten buszken mutatva: nesze itt van eletem lovese, igy pusztult el a kocsog trigges hogy leszopattam.... pedig csak eltalalt egy buta trollgunnal bokorbol. Na ez volt a hattere a beszolasomnak.

Fene.se.banja ha valaki orul, akarmilyen kis-nagy stb eredmenynek, de ne adjuk mar elo ugy mintha az valami isteni tett lett volna ahol hos harcoskent titani kuzdelemben agyonvernem az amugy jobbat es utana a hullajat is lehugyozom.
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279275 Írta: Ssas
Megválaszolva: Ssas

WHYME csecsre vágva epic
wotreplays.eu/s...hetzer

T4-ben biztos nagyon komolyan vette a játékot :)
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279278 Írta: dies
Megválaszolva: dies
Ez az örömködő,nem a lefikázó...

Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Patsky, _Potip_, Sat Okh
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #279279 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Most ugye vannak küldik amit 2...5 tierben lehet csinálni, nyilván az illető is azt csinálta épp.

Nemrégiben kilőttem Skill4ltu-t.

Előzmény, hogy egyszer régebben ő is kilőtt engem :)

Aztán egy vagy két hete mákom volt: eljött a bosszú lehetősége. Airfielden találkoztunk, én a tenger felőli domb tetején jártam, ő meg a sivatag felőli dombnak a hozzám közelebbi oldalán flenkelte a heavy dühöngőt. ... Ő épp kitárazott a Progettojából, és valamelyik arty le is láncolta épp ... és valszeg már elhasználta korábban a javítócsomagját, mert nem javított. Szóval láncon volt - én meg elmentem érte az STA-1-emmel, "kilövöm ha beledöglök is" alapon. Kilőttem, és kis híján beledöglöttem. ( Egy lövéses voltam az eset után és már nem élt soká a tankom..) .... Ő sebzett vagy 4000-et a csatában ... én három lövésből 567-et sebeztem, de azt őbelé ... és ezzel ki is szedtem a játékból az ellenfél vélhetőleg legerősebb játékosát. Szóval úgy vélem megérte az a közel ezer HP amit lelőttek közben rólam.

De hogy én azon a meccsen jól játszottam volna ? Magamhoz képest is vacakul sebeztem :(

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279293 Írta: wrett

WHYME csecsre vágva epic
wotreplays.eu/s...hetzer

T4-ben biztos nagyon komolyan vette a játékot :)

gondolom pont úgy ahogy én...
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279294 Írta: wrett

ha tetszik, ha nem ő lett a hulla a végén, pedig ugye tudás alapján neki kellett volna engem simán kilőnie és fölényesen nyernie...
nem azt mondtam, hogy jobb vagyok nála, hanem, hogy a kb 10%-os esélyemmel tudtam élni és lehozni a meccset a végén.
magyarul csecsre lett vágva egy nálam ezerszer jobb játékos, ha tetszik neked, ha nem! még akkor is ha 10ből 9szer ő hozná le a mecset máskor. úgyhogy köszönöm, de nem mond meg nekem hogy minél maradjak, meg minél nem!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Patsky, dies, Angmaar
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279297 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Végre leászoltam ezt is :D

7 MoE: leopard, AMX 1390, Tiger II, Cromwell, M18 Hellcat, IS-3, IS
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279300 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
Minden tank kifejlesztve, minden tank a garázsban! :talking2: :beer2: :)
Meg még 64 prémium is
:yk: :yk: :wb:

Ezennel abba is hagyom a játékot :thx3: shaking

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrett, Szete58, Rallyefan81, JackassJana, PZoli, Lord_Loga, Sics, Patsky, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Istiger1, Rylian_Shina, Exami, _Potip_, KLC_KTE, dies, gabi418
Téma zárolva.
5 éve 4 hónapja #279304 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
bizonyos orulteket becsulok, de megerteni nem is probalom oket.

respect!
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.