Nyilván nem létminimum alatt élünk, de ez a téma már ezerszer lerágott csont.
Nem dohányzunk, nem alkoholizálunk, nem bulizunk hetente, nem nyaralunk évente 3x, van 1-2 hobbink, amire költünk.
Elnézésed kérem ha bántó, sértő, unalmas (lerágott...) vagy túlzottan személyes lett volna a hozzá(d)szólásom. Csak viccnek szántam, eszembe nem jutna mások zsebében turkálni de mivel a kivétel csökkenti a bevételt és nem mellesleg erősíti a szabályt ezért az összes jól kereső politikus kivétel Ígérem, legközelebb még csak viccből sem...
A gratulációm ezzel szemben komoly volt és őszinte.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiborg33
Találtam egy kellemes kis küzdelmet, ami manapság igen ritkaságszámba megy.
Ez egy nagyon mázlis egy csata volt.Az hogy az ellen eleve nem ment a városba be.általába 10 csatából,9x mire odaérnék a városhoz,ellen fele már ott van bent.na meg hát full gold skulo volt
Ez egy nagyon mázlis egy csata volt.Az hogy az ellen eleve nem ment a városba be.általába 10 csatából,9x mire odaérnék a városhoz,ellen fele már ott van bent.na meg hát full gold skulo volt
Jah, néha így unalomból 7-8k, de amúgy egyre stabilabban azt érzem, aktívan azon van, hogy megutáltassa velem a játékot. Már a kilences, aztán majd a tízes is tuti. (Nem nehéz ám kitalálni, hogyan.)
Last edit: 7 éve 2 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga
Nem fikázásnak szántam.Ha engem arra a mappra dob,mire a tó széléhez érek már a városból ellen lö mint állat,olyan soha nem volt hogy egyhelybe a bázisnál rejszolt az ellen 90%.Meg is lepödtem a video láttán hogy micsoda egy mázlista volt az illetö.
Nyilván nem létminimum alatt élünk, de ez a téma már ezerszer lerágott csont.
Nem dohányzunk, nem alkoholizálunk, nem bulizunk hetente, nem nyaralunk évente 3x, van 1-2 hobbink, amire költünk.
Elnézésed kérem ha bántó, sértő, unalmas (lerágott...) vagy túlzottan személyes lett volna a hozzá(d)szólásom. Csak viccnek szántam, eszembe nem jutna mások zsebében turkálni de mivel a kivétel csökkenti a bevételt és nem mellesleg erősíti a szabályt ezért az összes jól kereső politikus kivétel Ígérem, legközelebb még csak viccből sem...
A gratulációm ezzel szemben komoly volt és őszinte.
Fátylat rá, ezek szerint te a kisebbséghez tartozol. Csak facebookos wotos csoportban túl sokszor felbukkant már az, hogy aki nem költ rá, elkezd annak a zsebében turkálni, aki költ a játékra.
És köszi
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lovassrobi
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...