Maradjunk mar inkabb az orulok a szerencses koromnek ahol egy sokkal ugyesebb jatekost sikerult kilonom mondatnal akkor, ha az atlag sebzesem a tankkal amugy nincs 400dmg es eppen ma a csillagok egyutt alltak es valahogy besikerult ami amugy sosem szokott
A.whyme csecsre vagtam helyett.......
Talan kozelebb all a valosaghoz.. plane lowsubtierben
ha tetszik, ha nem ő lett a hulla a végén, pedig ugye tudás alapján neki kellett volna engem simán kilőnie és fölényesen nyernie...
nem azt mondtam, hogy jobb vagyok nála, hanem, hogy a kb 10%-os esélyemmel tudtam élni és lehozni a meccset a végén.
magyarul csecsre lett vágva egy nálam ezerszer jobb játékos, ha tetszik neked, ha nem! még akkor is ha 10ből 9szer ő hozná le a mecset máskor. úgyhogy köszönöm, de nem mond meg nekem hogy minél maradjak, meg minél nem!
GG +2 tierben sikerült.
Úgyhogy maradjunk annál hogy részese voltál egy szerencsés végkimenetelnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga
Maradjunk mar inkabb az orulok a szerencses koromnek ahol egy sokkal ugyesebb jatekost sikerult kilonom mondatnal akkor, ha az atlag sebzesem a tankkal amugy nincs 400dmg es eppen ma a csillagok egyutt alltak es valahogy besikerult ami amugy sosem szokott
A.whyme csecsre vagtam helyett.......
Talan kozelebb all a valosaghoz.. plane lowsubtierben
ha tetszik, ha nem ő lett a hulla a végén, pedig ugye tudás alapján neki kellett volna engem simán kilőnie és fölényesen nyernie...
nem azt mondtam, hogy jobb vagyok nála, hanem, hogy a kb 10%-os esélyemmel tudtam élni és lehozni a meccset a végén.
magyarul csecsre lett vágva egy nálam ezerszer jobb játékos, ha tetszik neked, ha nem! még akkor is ha 10ből 9szer ő hozná le a mecset máskor. úgyhogy köszönöm, de nem mond meg nekem hogy minél maradjak, meg minél nem!
GG +2 tierben sikerült.
Úgyhogy maradjunk annál hogy részese voltál egy szerencsés végkimenetelnek.
Szerintem maradjunk meg annál, hogy hadd örüljön a sikerének. Nekem is volt olyan, hogy legyőztem egy sokkal jobb játékost, +2 -1 tierben ( ugyan őt) mondjuk a történethez hozzá tartozik, hogy nem akartam, inkább figyeltem hogy mit csinál. Aztán amikor megkerülhetetlen tényező lett, muszáj voltam fogalkozni vele. Szerencsém volt, nem vitás, tudtam, hogy mit fog csinálni és bejött. Nem gondolom, hogy ettől jobb lennék, de az öröm az öröm.
Last edit: 7 éve 2 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dies, Angmaar
Igazad van Robb_HUN és ezt mondta Goldmalac is: örüljön, ez teljesen jogos és érthető.
A kifogásolt rész a 'csecsre vágva' volt, ami megint csak jogos és érthető.
(Egyrészt tiszteljük egymást, a játékostársakat annyira, hogy nem így gondolunk rájuk, másrészt egy eset nem statisztika...)
Igen Lordom, ebben igazad van.
De mindig ha valaki itt örömködik, 10ből 9 szer mindig megmagyarázza valaki hogy miért ne tegye.
Ez is wtf kategória - szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dies, Angmaar
Igazad van Robb_HUN és ezt mondta Goldmalac is: örüljön, ez teljesen jogos és érthető.
(Egyrészt tiszteljük egymást, a játékostársakat annyira, hogy nem így gondolunk rájuk, másrészt egy eset nem statisztika...)
De mindig ha valaki itt örömködik, 10ből 9 szer mindig megmagyarázza valaki hogy miért ne tegye.
Ha az örömködés nem arról szólna, hogy a másik játékost megalázza, akkor valószínűleg 1 szót sem szóltak volna a többiek.
Ha az örömködés nem arról szólna, hogy a másik játékost megalázza, akkor valószínűleg 1 szót sem szóltak volna a többiek.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...