- Köszönetek: 24
miért van minden legénységeden signal range növelő skill? Semmi értelme olyan járműveken, amiknek 550+ m megvan skill nélkül is, view range növelése helyzetfelismeréssel 1000x fontosabb.Ha már kis tier: meg lett 7 év után
az első sráf a tankháborúnak köszönhetően, és az első mesterlövész plecsni is az ARL-lel.
Már nem is emlékszem miért. Leporolt kis régi profilom ez. Azért telt 7 évbe a sráf mert nem is igen játszottam vele. Ma reggeli robortirtás képesség nélküli legénységgel.
miért van minden legénységeden signal range növelő skill? Semmi értelme olyan járműveken, amiknek 550+ m megvan skill nélkül is, view range növelése helyzetfelismeréssel 1000x fontosabb.Ha már kis tier: meg lett 7 év után
az első sráf a tankháborúnak köszönhetően, és az első mesterlövész plecsni is az ARL-lel.
Kis tier, nagy fociMa reggeli robortirtás képesség nélküli legénységgel.
2 magát nagyra tartó játékos zaklatot végig a csata alatt. hogy mi volt a bajuk nem árulták el, viszont ezt a replayt küldtem a supportnak. Remélem mindketten tiltást kapnak.
És a korrekt WG engem zárt ki egy hétre emiatt... hahahahah
Mekkora egy senkiházi szemét emberek lehetnek ott.
Felháborító hogy milyen világban élünk. A legszemetebb utolsó senkiházi emberek nincsenek megbüntetve, sőt díjazzák a szemét alpári viselkedésüket, aki meg próbál normális lenni az sehova se jut.
De gondolom ha 100 ezreket fizettem volna a WG-nek ezért az ingyenes játékért akkor kinyalná a seggem. ezek után biztos , hogy minden fórumon, lehetőségnél csak rossz véleményem lessz róluk.
Szerencsére van másik komoly account fiókom amivel játszani tudok. Tehát mellé fogott az okostojás WG....
Ez így történt
És ilyenkor miért nincs egy másik ügyfélszolgálat, ahol fel lehet jelenteni a WG-t ?
És ezt letagadni se tudja ez az aljas cég mivel felvétel van róla, hogy nem én zaklattam mást, hanem engem zaklattak.
Kiváncsi lennék milyen hazugsággal magyarázná ezt az aljas undorító intézkedését.
Én egyszer Type 5 -el spotoltam 5-6 ezret Karelia-n..Best spotter ever!
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...