Jelenleg

21
látogatónk van

Örömködő

1 éve 6 hónapja #304072 Írta: marcus.aurelius
Megválaszolva: marcus.aurelius
Épp 8000 lett a PR, mikor pont 18000 lett a győzelem. :-)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304076 Írta: Tankimádat
Megválaszolva: Tankimádat
Imádom ezt a tankot !!!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304083 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu
Ha már kis tier: meg lett 7 év után   az első sráf a tankháborúnak köszönhetően, és az első mesterlövész plecsni is az ARL-lel. 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain, Slandyke
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #304084 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos

Ha már kis tier: meg lett 7 év után  

az első sráf a tankháborúnak köszönhetően, és az első mesterlövész plecsni is az ARL-lel. 

miért van minden legénységeden signal range növelő skill? Semmi értelme olyan járműveken, amiknek 550+ m megvan skill nélkül is, view range növelése helyzetfelismeréssel 1000x fontosabb.  
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #304085 Írta: pannoniacaptain
Megválaszolva: pannoniacaptain
Csak össze jött az a tankász :D Majdnem új rekord sebzéssel. 2. alkalom, hogy 9000 fölött jön össze egy karika 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, charliefirpo_2018, fabyzol3, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304087 Írta: Blackmoon
Megválaszolva: Blackmoon
Azt hiszem ma világrekord született! :-) 3 perc 13 másodperc alatt mészároltak le minket 1 - 15 arányban.....   
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304088 Írta: Bulcsu

Ha már kis tier: meg lett 7 év után  

az első sráf a tankháborúnak köszönhetően, és az első mesterlövész plecsni is az ARL-lel. 

miért van minden legénységeden signal range növelő skill? Semmi értelme olyan járműveken, amiknek 550+ m megvan skill nélkül is, view range növelése helyzetfelismeréssel 1000x fontosabb.  

Már nem is emlékszem miért. Leporolt kis régi profilom ez. Azért telt 7 évbe a sráf mert nem is igen játszottam vele.   Ma reggeli robortirtás képesség nélküli legénységgel. :) 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Slandyke
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304091 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete

Ma reggeli robortirtás képesség nélküli legénységgel. 

Kis tier, nagy foci :-)

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304092 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Gyúrok a következő rankedre.

Vz. 55 - 1st class = szegény ember tankásza :)

wotreplays.eu/s...-vz_55

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #304098 Írta: bdd76c25f0ec353e90e87c1f3d9fc386
Megválaszolva: bdd76c25f0ec353e90e87c1f3d9fc386
2 magát nagyra tartó játékos zaklatot végig a csata alatt. hogy mi volt a bajuk nem árulták el, viszont ezt a replayt küldtem a supportnak. Remélem mindketten tiltást kapnak. 

Melléklet:

Fájlnév: 20211114_1...otreplay
Fájlméret:1,337 KB

És a korrekt WG engem zárt ki egy hétre emiatt... hahahahah
Mekkora egy senkiházi szemét emberek lehetnek ott. 
Felháborító hogy milyen világban élünk. A legszemetebb utolsó senkiházi emberek nincsenek megbüntetve, sőt  díjazzák a szemét alpári viselkedésüket, aki meg próbál normális lenni az sehova se jut. 
De gondolom ha 100 ezreket fizettem volna a WG-nek ezért az ingyenes játékért akkor kinyalná a seggem. ezek után biztos , hogy  minden fórumon, lehetőségnél csak rossz véleményem lessz róluk. 

Szerencsére van másik komoly account fiókom amivel játszani tudok. Tehát mellé fogott az okostojás WG....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankimádat
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304099 Írta: Bulcsu
Mikor ajándékba hozzánk vágták mindenki lesajnálta ezt a kis a46-ot. Szerencsére az ellenség is. :) (Pl 1-1 ellen szituban öröm volt körbetáncolni, és leszedni a hellcat hp-ját. csk nézett, mint rozi a moziban) 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Slandyke, kakszi.lajos
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #304100 Írta: Tankimádat
Megválaszolva: Tankimádat

2 magát nagyra tartó játékos zaklatot végig a csata alatt. hogy mi volt a bajuk nem árulták el, viszont ezt a replayt küldtem a supportnak. Remélem mindketten tiltást kapnak. 

Melléklet:

Fájlnév: 20211114_1...otreplay
Fájlméret:1,337 KB

És a korrekt WG engem zárt ki egy hétre emiatt... hahahahah
Mekkora egy senkiházi szemét emberek lehetnek ott. 
Felháborító hogy milyen világban élünk. A legszemetebb utolsó senkiházi emberek nincsenek megbüntetve, sőt  díjazzák a szemét alpári viselkedésüket, aki meg próbál normális lenni az sehova se jut. 
De gondolom ha 100 ezreket fizettem volna a WG-nek ezért az ingyenes játékért akkor kinyalná a seggem. ezek után biztos , hogy  minden fórumon, lehetőségnél csak rossz véleményem lessz róluk. 

Szerencsére van másik komoly account fiókom amivel játszani tudok. Tehát mellé fogott az okostojás WG....

Ez így történt

És ilyenkor  miért  nincs egy  másik ügyfélszolgálat, ahol fel lehet jelenteni a WG-t ? 
És ezt letagadni se tudja ez az aljas cég mivel felvétel van róla, hogy nem én zaklattam mást, hanem engem zaklattak. 
Kiváncsi lennék milyen hazugsággal magyarázná ezt az aljas undorító intézkedését. 

Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304101 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304113 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Best spotter ever! 

Melléklet:

Replay
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #304114 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke

Best spotter ever! 

Én egyszer Type 5 -el spotoltam 5-6 ezret Karelia-n.. 
Szép munka! 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Téma zárolva.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.