Nem teljesen tankos teljesítmény, de ha már részben az én eredményem örülök neki Kaptam egy üzenetet, amiben köszönetét fejezte ki egy (volt) wotinfós tag A nevét direkt kitakartam, de szerintem lehet sejteni, ki volt az illető
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Tank_szemelyzete, fabyzol3, Slandyke
Nem teljesen tankos teljesítmény, de ha már részben az én eredményem örülök neki Kaptam egy üzenetet, amiben köszönetét fejezte ki egy (volt) wotinfós tag A nevét direkt kitakartam, de szerintem lehet sejteni, ki volt az illető
Én az ilyenekre rá sem bagózok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, pannoniacaptain
Úgy látom ez már téged kísérteni fog örökre Kapitányom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain
Megvan a 3. kiválóságjel a játék eme ikonikusnak mondható tankjával! Mondhatnám, hogy meglepődtem, mert szinte a semmiből jött, de akkor hazudnék. Erőltetett menetben lett meg, lila cuccokkal, pótkajával, sok gold lőszerrel és még így is borzalmasan hullámzó teljesítménnyel... (Hála a "jó" MM-nek (sok tier 2+ és rengeteg King Tiger (C)), ahol papírtankként funkcionál ez a félelmet keltő heavy a maga haszontalan átütésével (136 mm a golddal) és a 3 perces csatáknak top tierként.
)
Mindegy. Csak a szépre emlékezem. Mert, akárhogy is, ez a legjobb fun tank. Ezentúl mindenképp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete, pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja#304060Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Na, ki itt a góré? (Az egyetlen Gore medál, amit a legújabb arty átalakítás óta szerezni tudtam.) Sajnos a csata végén nem az AMX 50B jött rám először a városból, hanem a Grille 15 a másik irányból, és hátbakapott
Mellékletek:
Last edit: 3 éve 10 hónapja by Tank_szemelyzete.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...