Nagyon rég húzódott már nekem ez a tank. Borzasztóan elhibáztam a kiváltott küldik fajtáját, így nagyon meg lett nehezítve számomra a feladat. De végül ez is eljött...
Eddig csak ellenfél volt, már nyílván kitapasztalta a többség a játékot vele és ellene.
Nem nagy szám csata, csak az első köröm vele. ...és jesszus csak annyi a dolgod,hogy megvárd a nyolc másodperces töltésidőt meg szembe állj. Már,ha van kivel,mert inkább csak futkosnak a tank elől. Tudtam, hogy jó tank, de hogy ilyen könnyen jó.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, Ba_nshee, Vadkakasok /ROTON/, fabyzol3, pannoniacaptain, Slandyke, Bulcsu, pecséri.noémi
Sok bukó és szenvedés a végén, de mindegy, letudva. Még a kilencest is befejezem, aztán a következő legénység hétvégén újra is osztom a nehezekhez.
Figyelem: Spoiler!
Nem fogok hazudni, lélekkel, indulattal utálom ezt a tankot! Nem is magyarázom, viszont régóta volt hozzá 25 5x küldetésem (valamelyik karácsonyi naptárnál 300 aranyért). Még 10 win, aztán el is adhatom. Az lesz az igazi öröm!
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, sziszifuszi, Tank_szemelyzete, fabyzol3, pannoniacaptain, Slandyke, gh0s7f1gh73r, pecséri.noémi
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...