Még egy kilences, amiben voltak csatáim, de anno nem vittem gunmarkig.
Meg még egy. Viszonylag komplikát gunmark, mert az átlagos és rossz játékosok is sebezgetnek vele, ami magasan tartja a követelményt (3700). Másik oldalról, nyilván az egyik leglassabb tank, amivel nem egyszerű konzisztensen sokat sebezni vagy közreműködni. Örülök neki, hogy ehhez képest simán meglett. Az első session tragikus volt, de tegnap és ma megtáltosodott a teknős!
Amellett, mókás, hogy már a kb. négy évvel ezelőtti emlékeimben is rendkívül OP volt, de aztán közvetett módon buffolták is - kétszer is! Régen optikával kellett játszani, ami sok értéket nem adott, de nem volt jobb opció. Az új felszerelések mellett itt a field modok is csak színtiszta erősítést adtak.
Ha úgy képzeljük, hogy lehetőségeket akartak adni a field modoknál, kisebb nagyobb döntések elé állítani a játékosokat, akkor nyilván komolyan elhasaltak sok esetben. Eddig azt hittem, hogy a tédéknél lévő extra látótáv a legkomolytalanabb ebből a szempontból. Lényegében csak ingyen látótáv. A T95-nél 0,32 lövés utáni álcázás veszteség, de egy Strv-nél is csak 0,6. Lényegében semmi.
Aztán most háromszor is elolvastam a T95 Reinforced Suspensiont. Nem csak lényegében nincs negatív oldal, hanem konkrétan nincsen. Forgási sebességet kellene buknunk, de összességében gyorsabban forog a tank a talajellenállás csökkenésével (tanks.gg -> effective traverse)! Nem is kevéssel. Több forgási sebességet nyerünk ezzel a moddal és a talajellenállás csökkentésével, mint a Clutch Braking skill felhúzásával! Gyorsulásról és a sebesség tartásáról nem is beszélve.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...