Eddig játékom legnehezebb gunmark projektje. Többször futottam már neki, de eddig csak 92,6%-ig jutottam. Most felpakoltam újra a lila cuccokat, mert sok 8-as med gunmark után már éreztem magamban a lehetőséget. Mindössze 1569 csatára volt szükségem!
Ja és a tank, a tank az jó, nagyon jó... a legjobb med a tier 6-ban.
73.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, Ba_nshee, pannoniacaptain
Ha az ellenfél csak egy picivel is értelmesebb, simán nyertek volna. Különösen a T-44-ük volt bátortalan velem szemben. Amikor meg a végén rám nyomult, akkor már késő volt.
Replay
, rossz minőségű
videó
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Ba_nshee, fabyzol3
A T-34-85M után a másik "favorit" is elkészült! Nagyon jó vele játszani (akár még sebezni is), de kicsit soknak éreztem a 2100 kombináltat. Most, hogy 1900 környékére visszaesett TD támogatással sikerült rátenni a 3. csillagot is... Egy újabb gyűjtői tank kipipálva.
74.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, Tank_szemelyzete, pannoniacaptain
Eddig játékom legnehezebb gunmark projektje. Többször futottam már neki, de eddig csak 92,6%-ig jutottam. Most felpakoltam újra a lila cuccokat, mert sok 8-as med gunmark után már éreztem magamban a lehetőséget. Mindössze 1569 csatára volt szükségem!
Ja és a tank, a tank az jó, nagyon jó... a legjobb med a tier 6-ban.
73.
Na igen, ez nekem is nagy nemezisem. (87-90%) Elárulod milyen felszerelésekkel játszottad ki végül?
A kis szarossal is elkészültem. Egy élmény volt lövöldözni vele: olyan kicsi az észlelhetősége, hogy sokszor még a bokorba sem kellett vele menni, ha a látótáv határán felfedeztem valakit. Így ez a második ág, ahol már csak az X-es tank hibádzik.
77.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Ba_nshee, The_Devil_Himself
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...