Jelenleg 109 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 20 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Örömködő (2)

2 éve 2 hete - 2 éve 2 hete #307837 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
A kertünkben állt egy öreg almafa. Még gyerek voltam, mikor nagypapámmal készítettünk egy madáretetőt, amit minden télen felakasztottunk a fa ágára és minden másnap-harmadnap feltöltöttük apró magvakkal - napraforgó, búza, köles stb. - a nálunk telelő madarak pedig szép lassan odaszoktak. Egy idő után olyan sokan lettek, hogy még egy etetőt fel kellett tenni. Teltek-múltak az évek, a fa egyre öregebb és betegebb lett, szép lassan kiszáradt, tavaly ki kellett dönteni. A helyére leástam egy T alakú vasoszlopot, erre kerültek fel az etetők. Téli vendégeink eleinte bizalmatlanok voltak, de szép lassan újra megjelentek, hiszen volt táplálék. Ha eteted őket, odaszoknak...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Slandyke

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 2 hete #307839 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

A kertünkben állt egy öreg almafa. Még gyerek voltam, mikor nagypapámmal készítettünk egy madáretetőt, amit minden télen felakasztottunk a fa ágára és minden másnap-harmadnap feltöltöttük apró magvakkal - napraforgó, búza, köles stb. - a nálunk telelő madarak pedig szép lassan odaszoktak. Egy idő után olyan sokan lettek, hogy még egy etetőt fel kellett tenni. Teltek-múltak az évek, a fa egyre öregebb és betegebb lett, szép lassan kiszáradt, tavaly ki kellett dönteni. A helyére leástam egy T alakú vasoszlopot, erre kerültek fel az etetők. Téli vendégeink eleinte bizalmatlanok voltak, de szép lassan újra megjelentek, hiszen volt táplálék. Ha eteted őket, odaszoknak...

Tanulságos történet, és értem is a lényegét. De mivel a hozzászólásában megemlített megannyi tankok mestere, muszáj voltam válaszolni.

2 éve 2 hete - 2 éve 2 hete #307840 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Karnevál, tehát a legények skilljeit megfelelőnek tartod és miért ne tartanád annak, hiszen Skill mester nótáját fújom nagyjából, azért nagyjából, mert a lövész és a töltő 3. helyen lévő célzási hókuszpókusza helyett én inkább javítást alkalmazok.

Az mondjuk fura, hogy nem kell álcaháló az álcázáshoz, skill szerint sem, de ártani azért nem árt, ugye?
Dabolina haverom morgolódásában, leszólta a legénységet, (bár az Skill tanítása alapján képzett 3 skillel, megnézve 5 skillel is, ami ugye nekem nincs, van esetleg valami, ami javíthatja az álcázást?  

nekem nem úgy tűnik)
egy értékelhető dolgot lehetett találni, a pótkaját, ahogy te is írtad. Tehát egyedül a kaja javíthat az álcázáson valamennyire ezek szerint?
Az meg sajna sokba kerül, én megrögzött f2p vagyok.

Ceterum censeo, minden úgy van beállítva nagyjából nálam, ahogy a profik mondják.

Mellékletek:

2 éve 2 hete #307841 Írta: mistadabolina

Dabolina haverom morgolódásában, leszólta a legénységet, (bár az Skill tanítása alapján képzett 3 skillel, megnézve 5 skillel is, ami ugye nekem nincs, van esetleg valami, ami javíthatja az álcázást?  

Nem tudom, hogy a jelenlegi játékban mit babráltak a legényekkel, ( ha valaki tudja, majd jelzi)  de korábbi tudásom alapján a 99%-os bia nem adott semmit. Az csak 100%on működött. Ergó ha úgy osztod a skilleket, hogy bia, álca utána javítás akkor ezzel a megoldással kimaxoltad a legényeid álcáját pótkaja nélkül. Pótkajával csak erősíted minden képzettségüket, és akkor még nem beszéltünk a felszerelésekről. Ha a jelenlegi beállításaiddal( legénységi képzettség, felszerelés, stb) összefutsz egy másik típusazonos ellenséges tankkal, aki használ pótkaját és úgy képzi a legénységet, ahogy azt Skill oldalán látod- neki a bia van első helyen-, akkor hamarabb fog téged szpotolni, te meg jössz majd ide megint sírni, ahogy szoktál.

2 éve 2 hete #307842 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com

Karnevál, tehát a legények skilljeit megfelelőnek tartod és miért ne tartanád annak, hiszen Skill mester nótáját fújom nagyjából, azért nagyjából, mert a lövész és a töltő 3. helyen lévő célzási hókuszpókusza helyett én inkább javítást alkalmazok.

Az mondjuk fura, hogy nem kell álcaháló az álcázáshoz, skill szerint sem, de ártani azért nem árt, ugye?

nekem nem úgy tűnik)
egy értékelhető dolgot lehetett találni, a pótkaját, ahogy te is írtad. Tehát egyedül a kaja javíthat az álcázáson valamennyire ezek szerint?
Az meg sajna sokba kerül, én megrögzött f2p vagyok.

Ceterum censeo, minden úgy van beállítva nagyjából nálam, ahogy a profik mondják.

Az álcaháló csak passzív spotnál segít, amikor kiállsz a mutatott szituban a bokorba a szikla mellől akkor nem ad álcát még 3 másodpercig, tehát nem a maximum álcával mész ki oda, növelve ezzel a felpsotolódás esélyét. Ezen a kipufogó segíthet egyedül ami mozgásnál és állásnál is ad plusz álcát. A BIA jogos pont a kollégánál, ez elvileg nem kellene hogy aktív legyen a régi dolgok alapján, de valszeg változtattak mert a parancsak 104%-on van. Ha megcseréled a sorrendet, és teljes lesz a BIA akkor azzal is javulna minimálisan az álca.

2 éve 2 hete - 2 éve 2 hete #307843 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Amikor utoljára babrálták a legénységet egy frissítésnél akkor az volt az egyik, hogy már egy skillnél sem kell megvárni a 100%ot, működik előtte is.
Akkor jöttek (volna) be a plusz képességek, ha valaki utánanézne.

Bagó, te olyan vagy, mint amilyen játékosokat manapság rengeteget látni. 
Nem tesznek festést a tankra, és akkor csodálkoznak, hogy ki vannak spotolva egy tonna bokor mögött, vagy világítanak a térképen.
Viszont díjazom az erőfeszítéseidet, hogy legalább kinyitottad a Skill4ltu oldalt.
Határozottan haladunk, 2 év alatt nem semmi!
Na, segítek egy kicsit, hátha nem írok hülyeséget.
A lightnál két fontos szempont van az álcázás és a látótáv. 
Az álcázás azért, hogy ne spotoljanak ki, a látótáv meg azért, hogy te hamarabb kispotolhass mást. Az álcázást és a látótávot tudod növelni képességekkel, meg felszereléssel is.
Ahogy Karnevál kolléga leírta, az álcaháló bár jólhangzik, felettébb használhatatlan a 3mp-es késleltetés miatt. így az ideális felszerelés - szerintem - egy lightra ami passzív: 
Parancsnoki látásbizbasz (Tier 8 és a felett), Távcső, Kipufogó.  A távcsövet lehet lecserélni periszkópra is, de annak szintén a 3 mpes késleltetés a baja. Ennek ellenére ízlések és pofonok.
Na most a pótkaja is fontos. Miért? Mert mindent megnövel.  
Mondod, hogy free játékos vagy, nem akarsz rákölteni. Ennek semmi köze a free játékossághoz, mert ennyi erővel akkor ne vegyél lőszert sem a tankba, mert pénzbe (Kreditbe) kerül. 
Akkor pedig leárazáskor kell bevásárolni belőle, amikor feleannyiba kerül. Igaz, hogy költöttél rá, de megérte. A kreditet ingyen farmolod, tehát nem kerül pénzbe a csata/10K kredit.(vagy 20).

2 éve 2 hete - 2 éve 2 hete #307844 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Először is, kösz mindannyiótoknak!
Ezek végül is apróságok, de úgy tűnik nem elhanyagolhatóak.
Arra törekszem, hogy jobban megismerjem a játékot, mert bár tudom, miről szól, itt ugye nem fejtem ki, de ezt talán lehet mérsékelni is, mint láthatjuk.
Az álcaháló kb. 2x hatásosabb mint a kipuffogó, de az utóbbi működik állandóan, nemde?
Nos, akkor adott az ötlet, hogy legyen mindkettő, a töltésgyorsító kárára.
Mit számít, hogy 3 vagy 3.3 egy lövés, úgy sem az a fő dolog egy type 64-nél, nemde?
Festés meg van, mégpedig álca...

A pótkaja meg golddal egyenértékű, elítélendő valami...

2 éve 2 hete #307846 Írta: mistadabolina

A pótkaja meg golddal egyenértékű, elítélendő valami...

Prémes lőszer mellőzésével csak magad szopatod, kevesebb lesz az átütő találatod, kevesebb lesz a sebzés. Viszont ha könnyű tankban nem használsz pótkaját azzal az egész csapatnak odaversz egy faszát. Ezt azért tartsd észben. Segíteni akarod a csapatot, vagy plusz egy ellenséget adsz nekik ;-) 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: The_Devil_Himself

2 éve 1 hete #307847 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3
Egy újabb IX-es. 

78.

76 csatánál lett meg a 2. jel és több mint 100 csatát nyomtam le, hogy 90-93% között ingadoztam. Ez van ezt kell szeretni. 

Eleinte nem szerettem a tankot, mert valahogy mindenki keresztülhugyozta, aztán elkezdtem kihasználni a medes jellegét és utána megszerettem, jónéhány ász kör is összejött. Nagy hátránya hogy csak 30 lőszert vihet magával és így nagyon nehéz elosztani, hogy legyen elég a különböző szituációkban. Ugyebár itt nincs APCR, a HEAT-et pedig csak ésszel lehet játszani (azért utálom annyira ).

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Tank_szemelyzete, Slandyke, The_Devil_Himself

2 éve 1 hete #307849 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
A régi jó dolgok...
A meta meg le van @arva!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Nortonor, fabyzol3, Slandyke

2 éve 1 hete #307850 Írta: fabyzol3
Sokkal-sokkal gyengébb, mint az AMX ELC bis, de ez az elvártjában is meglátszik... Annyit még ezzel a tankkal is lazán lehet hozni. Egynek elment, de nem tudom ajánlani.

79.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Tank_szemelyzete, Slandyke

2 éve 1 hete #307854 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Sokkal-sokkal gyengébb, mint az AMX ELC bis, de ez az elvártjában is meglátszik... Annyit még ezzel a tankkal is lazán lehet hozni. Egynek elment, de nem tudom ajánlani.

79.

Milyen felszerelésekkel használtad? Én 1-2 kört gurultam vele szellőzéssel, bounty távcsővel és kipufogóval, passzívban kimondottan tetszett, bár az is igaz, hogy nincs hasonlítási alapom, mert az ELC nekem anno kimaradt.

2 éve 1 hete #307856 Írta: fabyzol3

79.

Milyen felszerelésekkel használtad? Én 1-2 kört gurultam vele szellőzéssel, bounty távcsővel és kipufogóval, passzívban kimondottan tetszett, bár az is igaz, hogy nincs hasonlítási alapom, mert az ELC nekem anno kimaradt.

Optika és kipufogó alap lightoknál. Ha pedig CVS-t még nem lehet beletenni, akkor ventit szoktam. Ez lassabb és nagyobb is mint az ELC, szóval, ha felspotolnak nagyobb rá az esély hogy ellőnek. Töltésidő is 1,5 mp-cel több...

2 éve 1 hete #307857 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Végre...napok óta az első normális csatám.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke

2 éve 1 hete #307863 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
I LOVE WOT 

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.