Itt egy példa arra, hogy mekkora bot vagyok.
A számok a játékos statisztikák, csak hogy kedvenc statisztika függő barátomnak válaszoljak a felvetett ostobaságára.
Tényleg én vagyok ebben a csatában is a legnagyobb bot. Ja nem....

15 játékos van én meg a 4.-ik helyen végeztem a botok között
Mint látható a gyengébbek kedvéért, akik mondjuk a statot húzzák, a sebzés szerint raktam be a játékosokat a sorba.
Ui: következő 10 csatámban 1-3. - ik helyen végeztem a sebzésben. Sokkal jobb stattal rendelkező játékosok között is adott esetben. Ennyit arról ki a bot.
Nem azért jövök fel a wotra, hogy sokat sebezzek, javítsam a statisztikám és megfeleljek bárkinek is.
Azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Ha ez adott esetben arról szól, hogy rohangálok egy tankkal és semmit se sebzek akkor arról szól. Senkinek nem fogok és nem akarok megfeleni. Ott van a jelentés gomb. Bátran nyomogassa bárki azért van.
Csapat játék? Az...fentebb belinkelt képből látszik mennyire az. Sokszor a csapatjátékosok is szarnak a csatára...én akkor miért ne tenném.
Nyugodtan lehet itt ömlengeni kinek milyen a statja , én magasról szarok a statisztikára mert nem érdekel. Soha se néztem meg 1x sem. Ami nekem tetszik azt megosztom ami nem tetszik azt nem osztom meg. Az hogy ez másnak nem tetszik? Van az egéren egy középső tekerhető gomb. Használd....
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...