werz: a legénységképzésél kapcsolatban figyelmes lettem valamire. Ahogy haladsz egy ágon, pl. 7-ről 8-asra, akkor is új legénységet indítasz? Ennek mi értelme? Megtartod a 7-es tankot? Minek?
Én, amikor tankot fejlesztek, eleve 6-ostól indulok (alatta könnyű free xp-ből kihúzni, a 6-ostól szívesen játszok). Amikor ki van fejlesztve teljesen, eladom, és a legénységet átképzem. A 7-essel így néhány csata alatt behozom 100%-ra és húzom tovább. Így, mire elér a 10-esig egy jó legénység van már a tankban.
Ha nincs fejleszteni való, akkor vannak kedvenc prémium tankjaim, azokkal fejlesztem az egyik bele találó legénységet, így legalább a kedvencben jó legények lesznek.
Ezzel a módszerrel, minden fejleszthető 10-es a garázsomban van, legalább 3 skilles legénységgel, a kedvencek 5-6 skillesek. Amivel úgysem játszom, azokat nem húzom, minek kínozzam magam?
A másik dolog a legénységi tagok, amiket feladatokból kapunk. Minden lehetőséget megfogok, hogy szerezzek új legénységi tagokat (akkor is, ha per pillanat ~60 körül áll toborzásra várva), és így eleve nem 0-ból indulnak, ugyanez érvényes a könyvekre, füzetekre. Mostanra már elértem, hogy jóformán csak gyűlnek, nincs mire érdemes lenne tenni, mert már nagyon max-közeliek.
A kedvenc tankokkal való játék azért is ajánlott, mert ha eléred a maximumot, utána könyveket kapsz, amit más legénységre is fel tudsz tenni, szóval amit ajánlok neked, az a kedvenc tankokkal való játék, ne kínozd magad újak kifejlesztésével, úgysem kezdesz vele semmit.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...