Jelenleg 272 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 13 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 20 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 22 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngő (2)

3 hónapja 1 hete #313068 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Én durván 10 éve játszom, az első accountommal pont ugyanezeket szenvedtem végig, a nulla legénységgel, a prémiumfiók hiányával stb. Azért kíhoztam belőle 1200 wn8at, ami nem túl sok, de azt gondolom, erre bárki képes, aki figyel a játékra, és leszámol a tévhiteivel. Tehát te is. Nem kell zseninek lenni hozzá.  Kitartást, sok sikert.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 hónapja 1 hete #313069 Írta: werz
Megválaszolva: werz
Köszi. próbálkozom.

3 hónapja 1 hete #313070 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com

Köszönöm a válaszokat srácok, hogy helyettem is írtatok.
Werz: a prémiumfiók a nyerő az már konteó, most kivesézzük, de légyszíves hanyagoljuk ezt, mert szabályellenes. Egyébként nincs igazad, és ezt hajlamos vagyok tényekkel is alátámasztani, azon túl amit itt leírtak. Amennyiben megosztod velem a felhasználó nevedet a játékban, állom az egy havi prémiumot, de minimum 100 csatára valót. (Lehetőleg ne legyen azért fél évig, szerintem max 2 hónap alatt össze tudod hozni a 100at.) Aztán össze lehet hasonlítani a nyerési arányt. Meg fogod látni, hogy semmi köze hozzá.

Bagó, neked csak annyit mondok finoman, hogy az összes állításod meg lehetne cáfolni, csak a francnak van kedve hozzá. Már így is annyi segítséget kaptál, hogy min. Iyouxinnak kellene lenned ha megfogadod. A matekzsenis példából meg annyit, hogy van az osztályban egy csávó, aki írni olvasni sem tud, a többiek meg magyarázzák neki a 2 ismeretlenes egyenletet. Semmi értelme, hiszen nem 8.ba való hanem óvodába.

Mikroby, elfogadtam a szabályaitokat, nem konteózom, stb., viszont nem kérek a folyamatos sértegetéseitekből sem!
A konteórol annyit, hogy mindenki tapasztal valamit, még azt is elfogadom, hogy a nagy részét megmagyarázzátok. De akkor is maradnak olyan esetek, amiket nem vagytok képesek elfogadhatóan megmagyarázni.
Ez mondjuk hasonlít az ufo észlelésekhez. 
Ott is sok esetre a main stream tudomány nem képes magyarázatot adni.
Bár arról éppenséggel szabad beszélni, sok műsor van a témában, míg van olyan történelmi esemény, amit vitatni nem szabad.

3 hónapja 1 hete - 3 hónapja 1 hete #313071 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Ez nem az én szabályzatom, hanem az oldalé.
Ezt is el kellett volna olvasni, mondjuk.
Tökmindegy, hogy Lady Gaga új férjéről beszélsz vagay sem, konteó=tilos. Pont.

Sértegetés? Mit értesz annak?
A példát a matekosról? Ó, az nem sértegetés hanem kiváló hasonlat. Ha sértegetnélek, hidd el, hamar észrevennéd. 
Ki kéne csillagoznom az egészet, tartalmi problémák miatt. 
Nem tehetek róla, hogy nulla felfogóképességed van. És ezt nem bántásból írom. 
Olyan birka türelmű vagyok irányodba ami sokakat meglep, köztük engem is. Sokkal szebb és jobb lenne ez a hely, ha nem lennéle ennyire értetlen, hidd el.
Ufó észlelések? Ha megveszed a Nahát magazint, ( nem tudom van e még ilyen) akkor teli lesz vele az újság. Ez ott normális. Itt meg nem. Nem én alkottam a szabályokat, ha én tenném már rég örök bannt kaptál volna, és le lennél tiltva még a gmail.comról is. Ennyit a türelmemről.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz

3 hónapja 1 hete - 3 hónapja 1 hete #313072 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

De akkor is maradnak olyan esetek, amiket nem vagytok képesek elfogadhatóan megmagyarázni.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Tankpeti, Mikroby

3 hónapja 1 hete - 3 hónapja 1 hete #313073 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator

Nos, ne mondja nekem senki, hogy nem pay to win játék. pár napig volt prémium fiókom. jó volt a statom. Ahogy lejárt 45 meccsből összvissz 15 a nyerő.. 
na persze..

Werz,én már évek óta csak prémium fiókkal játszok, sót WOT Plusz elófizetésem is van, mióta azt bevezették. Nézd meg az eredményeimet (Janimperator néven játszok) és gondold át amit írtál...
(válasz johet privátban is ha fórumszabalyzatot sértene nyilvanosan leírni)

3 hónapja 1 hete #313074 Írta: werz

Nos, ne mondja nekem senki, hogy nem pay to win játék. pár napig volt prémium fiókom. jó volt a statom. Ahogy lejárt 45 meccsből összvissz 15 a nyerő.. 
na persze..

Werz,én már évek óta csak prémium fiókkal játszok, sót WOT Plusz elófizetésem is van, mióta azt bevezették. Nézd meg az eredményeimet (Janimperator néven játszok) és gondold át amit írtál...
(válasz johet privátban is ha fórumszabalyzatot sértene nyilvanosan leírni)

Okés, átgondoltam. Bár nekem kétszer ennyi csatám van. :)

3 hónapja 1 hete #313075 Írta: werz

De akkor is maradnak olyan esetek, amiket nem vagytok képesek elfogadhatóan megmagyarázni.

Erre én is nagyon régóta gyanakodtam :)

3 hónapja 1 hete #313076 Írta: máté.tóth
Megválaszolva: máté.tóth

Akkor egyik nap sem játszanék. 18-ból 5 nyertes. faxa...
update 20-ból 5 nyertes csata..

Tegnap nem fogadtam meg a saját tanácsomat: 22 mérkőzés, 8 győzelem. Igazából már a 3. 2:15-ös vereség után éreztem, hogy nem kellene játszani mert csak szpóroller lesz belőle. Viszont hosszú ideje nem játszottam és játszani akartam.

Személy szerint amit legjobban utálok és tegnap is előjött: a játék ad pár +1-2 tier mérkőzést 8-as tankkal, amivel nincs semmi baj, mert ezeken jól teljesítek meg több hp = több sebzés, viszont ez mind vereség. Majd ad egy mérkőzést, ahol én vagyok a top, 6-7-8 leosztás és egyszerűen alig sebzek, mert letoljuk az ellenfelet a pályáról és két perc alatt nyerünk...

3 hónapja 1 hete - 3 hónapja 1 hete #313077 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Mikroby, kösz a türelmed, talán azért is van, mert tudod, hogy érted is harcolok, mint ahogy az oldalért, Janipredátorért, werzért, mátéért, stb. .
De sajna ez kevés, bár ki tudja, hányan vagyunk?
A wg-n múlik minden.
Mondjanak el mindent a programról (ami persze lehetetlen, hiszen üzleti titok, stb.) és akkor nem lesznek konteók, mindenki tudni fog mindent.
Arra meg várhatunk még, hogy egy esetleges összeveszés miatt egy wg belsős kitárulkozzon...

3 hónapja 1 hete - 3 hónapja 1 hete #313078 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Egy kis dühöngés:
az ellenfélnél 2 elc even90, nagy értékeléssel.
Konkrétan tönkretették az egész csatát.
Átláttak mindenen egyből...
Még csak közelítettem a bokorhoz, már azt is látták... 
Esélyt se adott a program...
Ez korrekt vajon? 

wot-record.com/...indent

3 hónapja 1 hete #313079 Írta: werz
Ma hasonló nálam is. láthatlan ellenfelek mindenhol. Még a HT-k sem spotolódnak fel..

3 hónapja 1 hete #313081 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
werz: a legénységképzésél kapcsolatban figyelmes lettem valamire. Ahogy haladsz egy ágon, pl. 7-ről 8-asra, akkor is új legénységet indítasz? Ennek mi értelme? Megtartod a 7-es tankot? Minek? 

Én, amikor tankot fejlesztek, eleve 6-ostól indulok (alatta könnyű free xp-ből kihúzni, a 6-ostól szívesen játszok). Amikor ki van fejlesztve teljesen, eladom, és a legénységet átképzem. A 7-essel így néhány csata alatt behozom 100%-ra és húzom tovább. Így, mire elér a 10-esig egy jó legénység van már a tankban. 
Ha nincs fejleszteni való, akkor vannak kedvenc prémium tankjaim, azokkal fejlesztem az egyik bele találó legénységet, így legalább a kedvencben jó legények lesznek.

Ezzel a módszerrel, minden fejleszthető 10-es a garázsomban van, legalább 3 skilles legénységgel, a kedvencek 5-6 skillesek. Amivel úgysem játszom, azokat nem húzom, minek kínozzam magam?

A másik dolog a legénységi tagok, amiket feladatokból kapunk. Minden lehetőséget megfogok, hogy szerezzek új legénységi tagokat (akkor is, ha per pillanat ~60 körül áll toborzásra várva), és így eleve nem 0-ból indulnak, ugyanez érvényes a könyvekre, füzetekre. Mostanra már elértem, hogy jóformán csak gyűlnek, nincs mire érdemes lenne tenni, mert már nagyon max-közeliek.

A kedvenc tankokkal való játék azért is ajánlott, mert ha eléred a maximumot, utána könyveket kapsz, amit más legénységre is fel tudsz tenni, szóval amit ajánlok neked, az a kedvenc tankokkal való játék, ne kínozd magad újak kifejlesztésével, úgysem kezdesz vele semmit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, Silent_wanderer, máté.tóth

3 hónapja 1 hete #313082 Írta: máté.tóth
Megválaszolva: máté.tóth

werz: a legénységképzésél kapcsolatban figyelmes lettem valamire. Ahogy haladsz egy ágon, pl. 7-ről 8-asra, akkor is új legénységet indítasz? Ennek mi értelme? Megtartod a 7-es tankot? Minek? 

Én, amikor tankot fejlesztek, eleve 6-ostól indulok (alatta könnyű free xp-ből kihúzni, a 6-ostól szívesen játszok). Amikor ki van fejlesztve teljesen, eladom, és a legénységet átképzem. A 7-essel így néhány csata alatt behozom 100%-ra és húzom tovább. Így, mire elér a 10-esig egy jó legénység van már a tankban. 
Ha nincs fejleszteni való, akkor vannak kedvenc prémium tankjaim, azokkal fejlesztem az egyik bele találó legénységet, így legalább a kedvencben jó legények lesznek.

Ezzel a módszerrel, minden fejleszthető 10-es a garázsomban van, legalább 3 skilles legénységgel, a kedvencek 5-6 skillesek. Amivel úgysem játszom, azokat nem húzom, minek kínozzam magam?

A másik dolog a legénységi tagok, amiket feladatokból kapunk. Minden lehetőséget megfogok, hogy szerezzek új legénységi tagokat (akkor is, ha per pillanat ~60 körül áll toborzásra várva), és így eleve nem 0-ból indulnak, ugyanez érvényes a könyvekre, füzetekre. Mostanra már elértem, hogy jóformán csak gyűlnek, nincs mire érdemes lenne tenni, mert már nagyon max-közeliek.

A kedvenc tankokkal való játék azért is ajánlott, mert ha eléred a maximumot, utána könyveket kapsz, amit más legénységre is fel tudsz tenni, szóval amit ajánlok neked, az a kedvenc tankokkal való játék, ne kínozd magad újak kifejlesztésével, úgysem kezdesz vele semmit.

Szépen leírtad és összefoglaltad. Én is kb ugyanígy szoktam tankágat és legénységet húzni. Tier 6-tól indulok és legénységet viszem magammal. Boosterekkel egy óra alatt megvannak 100%-on az új tankban. Toborzásra várü tagokat szintén gyűjtöm, most van nekem is kb 10 aki nincs toborozva, majd ha esetleg egy új ágat elkezdek.

3 hónapja 1 hete #313083 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator

Mikroby, kösz a türelmed, talán azért is van, mert tudod, hogy érted is harcolok, mint ahogy az oldalért, Janipredátorért, werzért, mátéért, stb. .
De sajna ez kevés, bár ki tudja, hányan vagyunk?
A wg-n múlik minden.
Mondjanak el mindent a programról (ami persze lehetetlen, hiszen üzleti titok, stb.) és akkor nem lesznek konteók, mindenki tudni fog mindent.
Arra meg várhatunk még, hogy egy esetleges összeveszés miatt egy wg belsős kitárulkozzon...

Bagó, te nem az oldalért,értem,Werzért, Mátéért vagy Mikrobyért harcolsz, de csak a saját fixa ideádat véded rogeszmésen, figyelmen kívul hagyva minden ésszeruséget.A játék világosan leírt szabályait sem ismered, de meg vagy arról gyózódve, hogy valami sotét hátsószándékkal bizonyos játékosokat tudatosan hátráltat és gorcsosen keresed erre a visszaigazolást illetve azt várod el,a fórum társaktól hogy bizonyítsák be a hogy nincs valami "titkos program" ami miatt nem tudsz eredményes lenni.
Hogy bizonyithatnák be neked valaminek a nem létét?
Valahányszor feltettél valami kérdést valami általad nem értett dologgal kapcsolatban, mindig kaptál rá ésszeru választ, más kérdés, hogy azt te nem mindig vagy hajlandó elfogadni, mert nem egyezik a saját eloregyártott véleményeddel.
Csodálom, hogy a fórumtársaknak, moderátoroknak ennyi turelme van hozzád...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, perretz, bobitusz

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 5 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 16 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.