Milyen dolgokról lehet írni? Nem kötekedni akarok, csak kérdezek. Mint mondtam, új vagyok itt.
Miről lehet írni ?
Szerintem az ilyen teljesen általános dolgokról mint a szopóág, meg az 1-2(3-4-5) napig tartó ~40% környéki win rate miatt teljesen felesleges "dühöngeni", mindenkivel előfordul.
Ha valami konkrét esemény van amit nem értesz/ bizonytalan hogy miért történt az más, legtöbbször kapsz segítséget, persze el is kell fogadni, amit nem mindenki tesz meg.
Ha jól látom 12-13 éves accountod van ~50 ezer meccsel, azért csak tisztában vagy a legtöbb dologgal.
De heti szinten beírni ide hogy nem tudsz nyerni(51% overall win ratéval).... felesleges (szerintem)
Last edit: 4 hónapja 2 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com, palcsika26.karcsika
Köszi fábián, igyekszem észben tartani!
Akkor is amikor a jgpze100-al, grille15-el, fv td-kkel jászom.
Légyszi mutass ezekkel is 12 első lövést!
Na meg a többit...
Köszi fábián, igyekszem észben tartani!
Akkor is amikor a jgpze100-al, grille15-el, fv td-kkel jászom.
Légyszi mutass ezekkel is 12 első lövést!
Na meg a többit...
Légyszíves legyél már egy kicsit reálisabb és ne hasonlíts 25 sec körüli töltésidejű tankot/tankokat 7 másodperc környéki töltésidejűhöz, az elvet próbáld meg megérteni, amire rávilágít.
Last edit: 4 hónapja 2 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Malinovkán a nehéz tankok egy része elindult jobbra a víz mentém, míg én a csapat többi tagjával a hegy felé. Hegyre már nem tartott volna velem senki, ezért én is visszább húztam, de addigra már késő volt, az ellenfél csapat 2/3- ránk zúdult. 1 spot és 10 másodpercen belül halottak voltunk. Beírtam chatre, hogy a hegyet nem kellett volna elengedni, mert ha azt elveszíted akkor általában a csatát is elveszted. Majd utána rám írt az alábbi úriember - akinek kivételesen volt egy jobb mérkőzése - hogy mekkora noob vagyok. A képen látható mondanál engedtem el.
Igen, tisztában vagyok vele, más küldetéssel is próbálkozhatok.
Számít hogy hívják meg hogy mutatja?
Vereségért és döntetlenért ugyanannyi xp jár, az egyetlen különbség, hogy az ellenfél kap vagy nem győzelmi xp-t. Győzelmi arányt ugyanúgy rontja, mit számít a különbség? Döntetlennél objektívan szemlélve mindkét csapat vesztett...Felesleges ezen lovagolnod szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Mikroby
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...