Jelenleg 246 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngő (2)

3 hónapja 3 hete - 3 hónapja 3 hete #312981 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Sehol :)
Teljesen rendben van minden.

Miért kellene minden teljesen egyforma legyen? Egy sportversenyen is panaszkodsz, hogy mindig ugyanazok jutnak az elsők közé? Ha egy tank ellen szar játszani, játsz vele. Abszolút nem biztos, hogy ugyanaz lesz róla a véleményed.

Ezt az okfejtést nem tudom hova tenni. Pont, hogy a féltucat meta tank teszi unalmasan "egyformává" a dolgokat. A többiek meg a futottak még kategória, meg a futószalagon kif*sott nyeremény/akármilyen tankok, amiből 1-2 hónap elteltével félévente max. egyet látsz.

Ha az általad említett sportversenyen mindig ugyanazok jutnak az elsők közé, unalmassá válik, előbb-utóbb nem nézi csak egy szűk keménymag meg az anyagilag (egyéb előnyileg) érdekelt réteg. 8654. alkalommal nem érdekes, hogy Pista bácsit Mari néni mindig legyőzi szájkaratéban.

Amúgy meg írtam, hogy semmi baj nincs, rendben van minden, én elengedem a dolgot. Ez sem tetszik? Vagy nem hitted el, mert cinikusnak hangzik? Ha így van, miért ugrassz teljes "te vagy a hülye" erőbedobással minden durrogásra, ami ebben a minek is hívják? dühöngő? topikban feltűnik? Pedig még bele sem kezdtem a manipulált meccsek elméletembe, csak egy mezei puffogás volt egy szerintem negatív dologról...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 hónapja 3 hete #312982 Írta: HUNterRichie

Ebből 9 mai napig meta vagy meta közeli. 

Hol a probléma? :D

Sehol :)
Teljesen rendben van minden.

Ez kb most olyan, hogy "Megyek reklamálok a Porschenak, mert nem gyártják a II. VH. óta a Ferdinándot, pedig én akarok egy olyat venni". 

Biztos olyan?

3 hónapja 3 hete - 3 hónapja 3 hete #312983 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
A manipulált elméletedet nyugodtan ne mond el. Az Már szabálytalan lenne. 
Nem értem abban mi a logika, hogy ha hirtelen kiveszed az összes tankot ami olyan, akkor jobb lenne a játék. Nem lenne jobb. 
Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal, de visszafelé nem tudunk menni az időben.  Vagyis alkalmazkodj. 

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNterRichie, perretz

3 hónapja 3 hete #312984 Írta: silean_
Megválaszolva: silean_

Figyelem: Spoiler!

Biztos olyan?

Igazad van:

edig még bele sem kezdtem a manipulált meccsek elméletembe

Nem lehet szót érteni a medúzákkal. De majd mesélj milyen az out-of-meta tankokkal farmolni 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNterRichie

3 hónapja 3 hete #312985 Írta: silean_
Múltkor rákerestem a "nagy streamerek" véleményére az MBT-ről. 
Ezzel csak az a probléma, hogy a sok degenerált még el is hiszi. MErt mindenki tud 3-4 csatákban qva ügyes lenni, de nagyobb csatamennyiségben? Jaaaaaa, hogy akkor már nem OP, meg nem is annyira szipi-szuper? 
És akkor lavinaként csorog tovább, hogy "ungabunga, op, akkó fókoszolni kell"

122 csatánál jártam 85%-on (4,3k dpg)
240-nél vagyok... és KÜZDENEM kell azért, hogy tartsam a 86%-ot. Közben a dpg az 3,9-re redukálódott, de nem baj. 
Ez a baj a játékkal. Hogy a sok bírka kinéz egy "vezért" és mennek utána vakon, agy nélkül. 
Mellékletek:

3 hónapja 3 hete #312986 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz

Megjelenéskor néztem meg Scheff és Elit véleményét, és nekem az jött le a véleményükből, hogy nem OP, nehezen játszható, nagyon nem konzisztens teljesítményre alkalmas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

3 hónapja 3 hete #312987 Írta: silean_

Megjelenéskor néztem meg Scheff és Elit véleményét, és nekem az jött le a véleményükből, hogy nem OP, nehezen játszható, nagyon nem konzisztens teljesítményre alkalmas.

Persze, csak a különbség, hogy téged egy értelmes embernek/játékosnak tartalak. Ellenben a videók címe, főleg külföldi videósoknál click bait jellegű, amit viszont a retardáltak mint a cukrot úgy nyalnak be. 
És azért valljuk be, hogy értem, hogy a WG-ből élnek, de "szabotálják" a loot box eventet, hogy ő nekik nem tetszenek ezek a tankok meg ez az egész és hogy nem mennek ebbe bele, de amint letelt az event, csapják elő a CC accokat, és "tryhard mbt gaming" "lets check out the mbtb" és társai. EZ nem a saját maguk szembe köpése? Jah, hát persze hogy nem. Kiépítettek egy utálatot az event és a tank miatt (mert hiába opé csiftéjn, legjobb tier x löveg a játékban), hogy majd minden degenerált fogyatékos nézze. 
WTE100/Phönix-nél mi volt? Áh OP! Absolute Domination... Valahogy nem láttam kb 3 hónapja egyet sem csatákban, akinek pedig megvan, az nem használja, mert clip/battle...

Csak ugyebár ez nem véletlen

Ha "natural botok", akkor legyenek, szarok bele. De legyen bennük annyi, hogy ha balfaszok, akkor nem yoloban mutaják ki, mert 1x látták, ahogy egy tőlük soooooookal értelmesebbnek bejött. Ha pedig nem képesek normálisan játszani, akkor ne lepődjenek meg, hogy el vannak hordva mindennek.

u,i: Ilyen szempontból a játék egy tökéletes iq teszt 
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tankpeti

3 hónapja 2 hete - 3 hónapja 2 hete #312992 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina

Nem lehet szót érteni a medúzákkal. De majd mesélj milyen az out-of-meta tankokkal farmolni 

Kb igy tudom elképzelni :  mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz

3 hónapja 2 hete - 3 hónapja 2 hete #312993 Írta: HUNterRichie

Biztos olyan?

Igazad van:

edig még bele sem kezdtem a manipulált meccsek elméletembe

A kelleténél szerintem sokkal több energiát fektetsz a folyamatos hárításba és cáfolatokba (nem csak nálam, mindenkinél), mint kellene. Persze az a te időd/energiád. Túl komolyan veszed :)
Az out of meta tankokkal pedig QRVA JÓ farmolni.
Elmagyarázom miért, ha esetleg nem tudod átértékelni a szituációt:
Op és átlagnál jobb tankkal menni jó csatát átlagos/átlag alatti játékélmény. Nagy az elvárás magaddal szemben.
Out of meta f*stalicskával menni átlagos csatát jó játékélmény. Jó csatát menni meg fantasztikus. Amikor a kicsi medúza jól megcsípi a csillivilli aranyhalacskát , na annál több nem kell :P.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

3 hónapja 2 hete #312994 Írta: HUNterRichie

Nem értem abban mi a logika, hogy ha hirtelen kiveszed az összes tankot ami olyan, akkor jobb lenne a játék. Nem lenne jobb. 
Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal, de visszafelé nem tudunk menni az időben.  Vagyis alkalmazkodj. 

A manipulált elméleted: Túl agresszív vagy modi létedre. Ha már nincs smiley, nem is tudod kivenni a szövegkörnyezet alapján, hogy kell érteni? Pedig egy modi ebben profi kell, hogy legyen, különösen az alapján, ahogy előadod magad a hozzászólásaidban :(

Hirtelen kiveszed az összes tankot: what?

Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal: Én sem. Örülök, hogy egyetértünk. Időutazást, verzió rollback-et pedig senki nem elmített.

3 hónapja 2 hete #312995 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz

Kb igy tudom elképzelni :  mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Mikroby

3 hónapja 2 hete #312997 Írta: perretz
Amúgy a CC-kkel, streamerekkel kapcsolatban. 

Van egy olyan meglátásom, hogy ők (is, de ők igen nagy reszben) a felelősek azért, hogy a játékosbázis ilyen toxikus. Azért vannak, hogy nézzük és tanuljunk tőlük, sokuktól lehet is. A játékosbázis jó része követi, és utánozza is őket. Sajnos nem csak az értelmes megmozdulásokat, hanem a rage-eléseket is. Vérpistike habzó szájjal üvöltözi mindenhol, hogy szar az MM (mondjuk tényleg az), de nem azért mert a saját tapasztalata ezt mutassa, hanem mert XYZ-től hallotta, azóta szajkózza, és mindenre ráhúzza. Hülyeséget csinált, szar az MM, nem mérte fel rendesen a helyzetet, szar az MM, késik a futár, szar az MM.
A streamerek meg a legtöbbször nem is azért mondják, mert akkor épp az az eset lenne, hanem mert 1. a rage-elés nézőszámot nővel, kell a cirkusz, 2. könnyebb az MM-re fogni, mint elfogadni, hogy ez most így jött ki, miattam, más miatt, de így jött ki, 3. azt mondják amit a néző hallani akar, kedves, fizető nézőm, nem te vagy a szar, hanem az MM.

A toxikusság enyhülésének első lépése az lehetne, hogy nem hergelik a streamerek a nézőket, de sajnos ez nem hoz nézőszámot, de lassan kinyírja a megélhetésüket.

3 hónapja 2 hete - 3 hónapja 2 hete #312999 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

A manipulált elméleted: Túl agresszív vagy modi létedre. Ha már nincs smiley, nem is tudod kivenni a szövegkörnyezet alapján, hogy kell érteni? Pedig egy modi ebben profi kell, hogy legyen, különösen az alapján, ahogy előadod magad a hozzászólásaidban :(

Hirtelen kiveszed az összes tankot: what?

Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal: Én sem. Örülök, hogy egyetértünk. Időutazást, verzió rollback-et pedig senki nem elmített.

Abszolute nem vagyok agresszív sem emberként sem moderátorként. Aki ismer majd megcáfol ebben vagy erősít.
Az elméleteddel annyit, hogy nekem nem tűnt viccnek, (merthogy annyiféle ember van annyiféle stípussal, nem, nem utalt arra a szövegkörnyezet, ezért találták ki a jelzéseket, félreértést elkerülendő) viszont kaptál egy jószándékú figyelmeztetést, részben a magam érdekéből kifolyólag is, hogy ne kelljen törölgetnem, és esetleg fellépnem ellened, mert alapvetően nem szeretek "megregulázni senkit sem", ezért próbálom megelőzni az ilyen eseteket. Nekem az kurva jó, hogy nem kell emlékeztetnem mindenkit a szabályokra, hidd el, tudok magamnak jobb elfoglaltságot is.
Sosem állítottam magamról hogy profi lennék, és "nem adom magam elő". Ez vagyok én, ez van. Moderátorként itt kezdtem az oldalon, sem "szövegkönyvet" sem szabályokat nem kaptam, csinálom ahogy szerintem jó. Mit ahogy játékosként sem nevezném magam profinak, de szerencsére a moderátorsághoz nem kell kimagasló játékosnak lennem - szerintem. 

A többiről meg annyit, hogy feleslegesnek tartom azt a "nyünnyögést" hogy régen minden jobb volt, mert nem tudunk visszamenni az időben, (itt jön képbe az időutazás) (egyébként szerintem is jobb volt minden), ergo együtt kell élni azzal amit a WG csinál, vagy abba kell hagyni a játékot, ezt a két lehetőséget látom mint megvalósítható elképzelést.
Ha hirtelen kivennéd az összes OLYAN tankot (ezt azért hoztam fel példának hogy érvényesülhessen az elméleted, vagyis tűzre az "opé" prémium szarokat, vagyis ha hirtelen 2010es tankállomány éenne az nem oldaná meg a játék problémáit. Erre próbáltam utalni. 
Remélem ez így érthető. 
Amúgy megkülönböztetem a moderátori és tagsági megnyilvánulásaimat, ugyanis ha nem sárgázom ki, vagy jelölöm máshogy akkor mint fórumtag szólok hozzá, ha meg kisárgázom, vagy aláírom akkor meg mint moderátor. Azt hiszem ez így korrekt.
Én híve vagyok az értelmes vitáknak, és el tudom fogadni azt ha valakinek más a véleménye. Szerintem még nem éltem vissza a "hatalmammal" és igyekszem is így eljárni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721

3 hónapja 2 hete #313016 Írta: perretz

Abszolute nem vagyok agresszív sem emberként sem moderátorként. Aki ismer majd megcáfol ebben vagy erősít.

Én nem ismerlek, de meg én is tanúsítom, nem hogy agresszív nem vagy, hanem túlságosan megengedő. Már rég ki kellett volna b*szni jópár idiótát.

hogy legyen smiley is: 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

3 hónapja 2 hete - 3 hónapja 2 hete #313023 Írta: easy_day
Megválaszolva: easy_day
Hova lett a játékélmény? Az esetek 70%-ban 5-6 perc, 9-10 vagy több tank különbség a csata végén. Ez ám az élvezet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.