A manipulált elméletedet nyugodtan ne mond el. Az Már szabálytalan lenne.
Nem értem abban mi a logika, hogy ha hirtelen kiveszed az összes tankot ami olyan, akkor jobb lenne a játék. Nem lenne jobb.
Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal, de visszafelé nem tudunk menni az időben. Vagyis alkalmazkodj.
A manipulált elméleted: Túl agresszív vagy modi létedre. Ha már nincs smiley, nem is tudod kivenni a szövegkörnyezet alapján, hogy kell érteni? Pedig egy modi ebben profi kell, hogy legyen, különösen az alapján, ahogy előadod magad a hozzászólásaidban 
Hirtelen kiveszed az összes tankot: what?
Én sem gondolom, hogy jó ötlet volt elárasztania a játékot ennyi tankkal: Én sem. Örülök, hogy egyetértünk. Időutazást, verzió rollback-et pedig senki nem elmített.
Abszolute nem vagyok agresszív sem emberként sem moderátorként. Aki ismer majd megcáfol ebben vagy erősít.
Az elméleteddel annyit, hogy nekem nem tűnt viccnek, (merthogy annyiféle ember van annyiféle stípussal, nem, nem utalt arra a szövegkörnyezet, ezért találták ki a jelzéseket, félreértést elkerülendő) viszont kaptál egy jószándékú figyelmeztetést, részben a magam érdekéből kifolyólag is, hogy ne kelljen törölgetnem, és esetleg fellépnem ellened, mert alapvetően nem szeretek "megregulázni senkit sem", ezért próbálom megelőzni az ilyen eseteket. Nekem az kurva jó, hogy nem kell emlékeztetnem mindenkit a szabályokra, hidd el, tudok magamnak jobb elfoglaltságot is.
Sosem állítottam magamról hogy profi lennék, és "nem adom magam elő". Ez vagyok én, ez van. Moderátorként itt kezdtem az oldalon, sem "szövegkönyvet" sem szabályokat nem kaptam, csinálom ahogy szerintem jó. Mit ahogy játékosként sem nevezném magam profinak, de szerencsére a moderátorsághoz nem kell kimagasló játékosnak lennem - szerintem.
A többiről meg annyit, hogy feleslegesnek tartom azt a "nyünnyögést" hogy régen minden jobb volt, mert nem tudunk visszamenni az időben, (itt jön képbe az időutazás) (egyébként szerintem is jobb volt minden), ergo együtt kell élni azzal amit a WG csinál, vagy abba kell hagyni a játékot, ezt a két lehetőséget látom mint megvalósítható elképzelést.
Ha hirtelen kivennéd az összes OLYAN tankot (ezt azért hoztam fel példának hogy érvényesülhessen az elméleted, vagyis tűzre az "opé" prémium szarokat, vagyis ha hirtelen 2010es tankállomány éenne az nem oldaná meg a játék problémáit. Erre próbáltam utalni.
Remélem ez így érthető.
Amúgy megkülönböztetem a moderátori és tagsági megnyilvánulásaimat, ugyanis ha nem sárgázom ki, vagy jelölöm máshogy akkor mint fórumtag szólok hozzá, ha meg kisárgázom, vagy aláírom akkor meg mint moderátor. Azt hiszem ez így korrekt.
Én híve vagyok az értelmes vitáknak, és el tudom fogadni azt ha valakinek más a véleménye. Szerintem még nem éltem vissza a "hatalmammal" és igyekszem is így eljárni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...