Norton parancsnok, ma úgy tűnik belém bújt a kisördög és való igaz, két csatában taszigáltam ágyúkat, amit gyorsan jutalmaztak is.
Nem hinném, hogy ez mostanra halmozódott fel, hiszen máskor nem szoktam.
Úgy látszik, ezért, ezt adja a játék.
A chat viccelődés meg más téma, azért ugye a szót vonják meg.
Honnan veszel 1-2 órás tiltásokat?
Azért is bőven kaphat reportot az ember, ha 1-2 lövés után úgy dönt, hogy dezertál. Az ilyet én magam is szoktam jutalmazni, főleg ha a csata elején még oda is böfögi a chatre, hogy "12% win, ok bye retards". Biztos vagyok benne, hogy gyűlnek ezek szépen lassan. Lehet, hogy mostanában hanyagoltad a dezertálást, de hogy a report rendszer hogyan működik, van-e elévülés, azt nem tudom. Az artykkal mondjuk nem tudok együtt érezni, ők sem teszik meg, amikor bespammelnek facehugba és az ő kábításaik miatt lő ki az ellen... Minden esetre ha letelik az eltiltás, folytasd úgy a játékot, ahogy mostanában tetted, egyre jobb a teljesítményed! Ez ne fogjon vissza, hajrá Bagó!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wot.replays.bagó.wot.replays
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309682Írta: werz
Megválaszolva: werz
Megint egy király nap. 36% gyözelem. 680 wn8.. 17 lövésből 4 sebzett.. persze, el is hiszem.. hát a faxom
Naccerű.. 8-as tiert próbáltam, de nem megy. 7-es ig jól megy felette nem enged se nyerni, se eltalálni bármit..
Azért sem adom fel, mostmár csak azért is vesztek ezerrel...
A felfogásom ma: dögöljenek a többiek is..
Last edit: 1 éve 5 hónapja by werz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wot.replays.bagó.wot.replays
1 éve 5 hónapja#309683Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
A vereségek játéka visszaengedett.
És amiről nem volt szó, halmazati büntetésként egy hónap chat tiltást id adtak.
Bár egy prémium napot is kaptam, lehet kedveskedni próbálnak a méltánytalan büntetések miatt...
Nem a játék a hibás amiért szar a győzelmi arány persze ritka f.s az mm mindeki tudja,de nyilván csinálni is kéne valamit, nem csak várni a csodát. T8-9-ben mentem ma 44 csatát 61% winrate, pedig t9-ben a t54 heavyvel vergődtem ami kb annyit ér mint fing a szélviharban. Nyilván nálam sem ez a standard győzelmi arány.
Az mondjuk igen "kellemes" (most jöttem rá) hogy az összes tank ami tavaly 9 token volt, most 12 lett. GG Wg.
Nem tudom miért "fáj" nekik a tokenes tank, és miért kell ezt csinálni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
Pedig ma sincs a garázsban egyik token tank sem. Elég sok creditet szedtem már így. Valóban volt egy patch nem emlékszem melyik akkor ki is írta hogy nem vehettem meg még 1x , viszont a következő patchnél ismét megtudtam venni. De a 777-et és a phase one-t már többször megvettem tokenért és eladtam creditért. Ezen a patchen nem tudom működik-e mivel nem vettem meg a battle pass-t és így még csak 7 tokennél tartok.
Megint egy király nap. 36% gyözelem. 680 wn8.. 17 lövésből 4 sebzett.. persze, el is hiszem.. hát a faxom
Naccerű.. 8-as tiert próbáltam, de nem megy. 7-es ig jól megy felette nem enged se nyerni, se eltalálni bármit..
Azért sem adom fel, mostmár csak azért is vesztek ezerrel...
A felfogásom ma: dögöljenek a többiek is..
Egy napja sincs, hogy visszaengedett, a tiltásom alatt, a wot blitz-el szórakoztam, egyből feltűnt, hogy "újra itthon", ide oda lő a képzett legénységgel ellátott tank, vereség hegyek, stb. .
A kis wot-ban ahova célzol, oda megy a lövedék is, de sajna a grafika silány...
Régen 100% hogy ment, aztán jött egy patch amiben ezt már nem engedték, majd a következőben ismét lehetet.Tudom mert én is csináltam, összejön a 12 token megírom, hogy most lehet-e vagy sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...