Jelenleg 286 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 12 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 19 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 20 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 20 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dühöngő (2)

2 hete 3 napja #313554 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

A nagy beharangozás meghozta a kedvem. Tartott is vagy 6 csatáig. Sajnos semmi sem változott. Szellem lövedék, 15:2-es csaták, 300 hp-s Elc-re Grille 15 alap lőszerrel sebzés nélküli kritikus, stb. stb. Köszönjük a 30 nap prémet. csata nélkül fog lepörögni...

Benne volt a patch notes-ban hogy nem lesznek 2:15 meg 15:3-as meccsek?
Vagy mire fel volt a nagy "lelkesedés"?
Hiába a jobb tankelosztás a játékosbázis változatlan, sőt...
Több  tízezer meccsed van, gondolom a hitboxról hallottál, illetve hogy ez nem szimulátor továbbra sem.
Ne gondold hogy csak neked vannak ilyen meccseid.

S elvárható lett volna hogy az MM javulással kevesebb lesz a gyors, nagy arányú győzelem vagy vereség? Igen! A lelkesedés annak szólt hogy a beharangozott változások javítják a játékélményt. Melyik mondatom utalt arra hogy nem hallottam a hitboxról vagy hogy azt hinném hogy ez egy szimulátor? S utolsó kérdés: Melyik mondatom utalt arra hogy azt hiszem csak nekem vannak ilyen meccseim?

Összefoglalva: köszönöm a hozzászólásod, azt hiszem erre mondják ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna....

Ha halgattál volna, bölcs maradtál volna.
Értem én, hogy vannak problémáid a játékkal. Megértem, tényleg. De Bobitusztól csak tanulhatsz.
Melyik mondatod utalt arra? Kb. az összes.
Tisztában kell lenni a játék rendazerével kapcsolatban, ahhoz, hogy kritikát fogalmazz meg.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hete 6 napja #313567 Írta: zoltán.google
Megválaszolva: zoltán.google
Én egy átlagos játékos vagyok. Nekem nagyon bejön a 2.0.  verzió. 3 új tank szerezhető meg küldetésekben. Az 1. hamarosan meg is szerzem. Sokkal jobb arty sebzéseim vannak, lehet hogy csak szerencse de nekem az is elég. Tetszik az új külső, tetszik hogy van újabb 30 nap ingyen WOT +
Sajnálom, ha nem látják meg a játékosok a jót, csak a rosszat. Ebben az esetben tovább kell lépi, de a dühöngés, elégedetlenség biztos nem megoldás a nem tetszésre. 

1 hete 5 napja - 1 hete 5 napja #313572 Írta: marcus.aurelius
Megválaszolva: marcus.aurelius
Ez az új MM szerintem okosabb, mint amit sokan gondolnak. WG úgy manipulálgatja, ahogy épp leprogramozta szerintem. Wildhundot megszereztem, csinálnám a második sorozatot. Lighttal az elő küldetés, hogy 1000 szpot és öljek meg egy arty-t. 3 napja 1db arty-t nem tesz csatába, ha lighttal vagyok. Nem túlzok, kb 3 nap alatt mentem 120 csatát, abból a harmada light lett volna és nincs egy darab arty sem. Ugyanaezeken a napokon, ha a nehéztankos küldetéseket csinálom, folyamatosan 1-2 arty van, hogy tudjanak szopatni a nehéztank dühöngőben. 3 nap után egyszer nem tudtam megcsinálni a könnyűnek tűnő light küldetést. Csak én tapasztalom ezt, vagy nálatok is van ilyen?

Ja igen. A nehéztankos küldetésekben meg light nincs. Szuper élmény nagy, nyitott pályákon light nélkül.

1 hete 3 napja #313576 Írta: Proxima_hun
Megválaszolva: Proxima_hun
Én ilyet nem tapasztaltam. Elég jók a leosztások. Inkább az, hogy nem lettek a csaták jobbak, ugyan úgy tele van 4-5 perces körökkel a game, és ha többet kellene lőnöm, nincs rá időm.  

1 hete 2 napja - 1 hete 2 napja #313583 Írta: zoltán.google
Megmagyarázná nekem valaki , hogy ez  mi a lópikula?
Arty vagy light tankkal végezhető küldetés 1. 
Mint látható csak az egyik feltételt teljesítettem, és mind a kettőt szükséges a tovább haladáshoz. 

Miért írja ki és tiltja le nekem  a feltétel teljesítését mikor látható , hogy nem teljesült a 2 feltétel? ( ezt a csata alatt írta ki nekem )

Ki ne találja már a WG, hogy ezt a küldetést, ha megpróbáltad már egy tankkal, és nem sikerült... akkor többet nem próbálkozhatsz vele teljesíteni, hanem egy másik tankot kell választanod a küldetéshez.
Mi a magyarázat erre?
Mellékletek:

1 hete 2 napja #313584 Írta: Proxima_hun
A küldit nem lehet megcsinálni ugyan azzal a tankkal. Ugyan azt a küldit két külön tankkal kell megcsinálni. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

1 hete 2 napja #313585 Írta: Vadkakasok /ROTON/
Megválaszolva: Vadkakasok /ROTON/
Kétszer kell megcsinálni a küldit, de ugyanazzal a járművel nem teljesítheted.

1 hete 2 napja #313586 Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
A nagy piros felirat elég jó magyarázattal szolgál.

1 hete 2 napja - 1 hete 2 napja #313588 Írta: zoltán.google

A küldit nem lehet megcsinálni ugyan azzal a tankkal. Ugyan azt a küldit két külön tankkal kell megcsinálni. 

Ennek mi értelme? Mellesleg az hol van leírva hogy a 2 küldetést egy tankkal nem lehet megcsinálni? 
Így biztos , hogy nem fogok erőlködni rajta, majd a heti 240 kampány pontokból össze gyűjtöm a tankot. 
Ui: amivel 1x már megpróbáltad és nem sikerült nem engedi újra.  Kipróbáltam. Ilyen alapon ha nincs elég arty-d  vagy light tankod, akkor sohase fogod tudni megcsinálni a küldetést. És hiába teljesűlt az első feltétel, mind a kettő meg kell csinálni újra. 
Csak hogy jól értsétek. A B-C 155 58 tankkal kilőttem az arty , majd következő csatába AMX 13 105 -el szereztem 1000 pont asistot. Nem adta meg. Újra meg kell csinálnom mind a két feltételt, de az említett tankokkal már nem engedi. 
Hatalmas ötlet a WG-től. Gratulálok. 

1 hete 2 napja - 1 hete 2 napja #313589 Írta: zoltán.google

A nagy piros felirat elég jó magyarázattal szolgál.

A piros feliratba semmi sincs értelmesen leírva...lásd az fentebbi hozzászólásomat. 
Baxunk ki jó alaposan a játékosokkal. Ha nem sikerül pár csata alatt teljesítenie a feltételeket vegyen hozzá + tankokat. Ezen hányan gondolkoztak vajon? Hatalmas ötlet volt. 
EBR 105 -el megcsináltam, de ez egy agyament játékmechanizmus a WG-től sajnos. Ennek ellenére imádom a 2.0-ás verziót. 

Mellékletek:

1 hete 2 napja - 1 hete 2 napja #313590 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
Remélem segítettem. 
Mellékletek:

1 hete 2 napja - 1 hete 2 napja #313591 Írta: zoltán.google

Remélem segítettem. 

A kijelölt jármű esetében nem teljesítettem a feltételt. Hatalmas félre vezetés.  Mert ha teljesítettem volna ki lenne pipálva a teljesített feltétel,  hiába teszi oda, hogy 1/2 nem innen folytatja a következő csatát hanem újra 2/2 küldetést kell végrehajtani. 
És azt hol olvasod, hogy ha nem sikerült az adott tankkal teljesítened a küldetést és nincs  több ilyen tankod akkor nem tudod megcsinálni soha, ezért vásárolj újabb tankot. Mert azt nem fogja kiírni a játékosoknak, hogy küldetés nem teljesíthető, ha nincs  adott tankja hozzá. 
Olvasni én is tudok köszike. Viszont nagyon nem egyértelmű  a kiírás. Azoknak a játékosoknak akiknek mondjuk, csak egy artyja van és semmi light mit fog kiírni szerinted ha nem sikerült megcsinálnia vele? Ugyan ezt, és nem fogja mellé kiírni, hogy vásároljon újabb tankokat a küldetés teljesítéséhez. 
De mindegy is.... küldetést teljesítettem és kibogoztam amit nem közölt  a WG. 

1 hete 1 napja #313592 Írta: Proxima_hun
Nem értem mit nem értesz. Van pl.: az első küldetés. Ezt két különböző tankkal kell megcsinálni. Aztán jön a második küldetés. Azt megint két külön tankkal kell megcsinálnod, de lehet ugyan az a kettő, mint amit az első küldetésnél használtál. 

1 hete 1 napja - 1 hete 1 napja #313594 Írta: zoltán.google

Nem értem mit nem értesz. Van pl.: az első küldetés. Ezt két különböző tankkal kell megcsinálni. Aztán jön a második küldetés. Azt megint két külön tankkal kell megcsinálnod, de lehet ugyan az a kettő, mint amit az első küldetésnél használtál. 

Te nem érted bocs.....de akkor részletekre menően elemzem neked. 
1. Van az első küldetés.... próbálkozol egy artyval és nem sikerül mind a két feltételt teljesítened.
2. Újra próbálkozol ugyan azzal a tankkal, de már nem engedi megcsinálni, mert másik tankot kell az 1. küldetéshez választanod. 
3. Választasz egy másik artyt, de azzal sem sikerül.
4. Egy harmadik artyt kell használnod, mert az előző kettővel nem sikerült.
5. Hol írja a játék, hogy ha nincs fél tucat artyd, akkor soha nem fogod teljesíteni  a küldetést. ( Ezt arra az esetre értve ha nincs light tankod csak 3 db artyd. ) 
És én már tudom , hogyan kell a küldetéseket megcsinálni, de a kiírás továbbra is félrevezetés...ezt írtam fentebb is.  
Magyarán, meg kellett volna határoznia, hogy  vagy egyetlen tankkal kell mind a két küldetést megcsinálnod, mert ugyan azzal nem engedi újra, vagy  legyen kiírva, hogy elfogytak a tankjaid amivel a küldetést teljesíteni tudod.   

1 hete 1 napja - 1 hete 1 napja #313595 Írta: Proxima_hun
Akkor nálad van valami probléma. Az első küldi két részből áll. Egy csatába kell megcsinálni mind a kettőt. Én is próbálkoztam többször, sokszor sikerült az egyik feltétel, de a másik nem. Aztán a kövektező körben ugyan azzal a tankkal próbálkoztam. Konkréten kb. 10 csatából csináltam meg,  de csak két tankkal. Egyszer kb. 8 csata volt az egyik menet, ugyan azzal a tankkal próbálkozva egymás után, majd megcsináltam másodszor is egy másik tankkal. Nem kellett hozzá 3 arty stb...
Szóval az első kettő feltétel, amit próbálsz kifejteni, nálam nem állt fent. 

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 3 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 14 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.