1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309953Írta: werz
Megválaszolva: werz
Nem csodálom. Egyszerűen szar lett a játék.megint 4 játék, 4 vereség...
11 éve még játszható volt még az olyan öregeknek is, mint én vagyok.. De ez a felgyorsult szar játékmenet már nem én vagyok. A mai nap nem vagyok képes nyerni egy csatát sem... Köszi wg and mm. Persze tudom, én vagyok a hülye...
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309954Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Hiába van 4-5 skill is akár, összevissza lőnek a tankok.
Néha persze bead a program 1-1 meccset, ahol úgy lő a tank, ahogy skilljéhez képest kell és akkor vigadhatunk...
Az m10rbfm-el szórakozok napok óta, majdnem 65% volt a kiválóságjel, aztán jött néhány csata, ahol szinte találat se volt és csökkent 59%-ra, most megint 61 fölött, de
szinte állandóan tier hátrány és rohanás van.
A tortoisével hasonló tapasztalatok.
Last edit: 1 éve 5 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
yessssss, 8-ból 1 csata a nyertes.. hát a faszom.... Ez a hét egy katasztrófa.... Ja , igen elfelejtettem, hogy nem fizetek, így nem, hagy nyerni a wg 8-as és afelett.. Jöhetnek a dumák, hogy ez nem így van, de megfigyeltem.. 8-as alatt jó vagyok, felette nem.. Persze. Akkor hajrá a vesztésért.. Most már azértis.
Amúgy Bagó nem értelek, ha te bemész a csatába hulladék tankkal, felszerelés és gondolat mentesen az rendben van, de ha roszabbakkal akadsz össtze mint te akkor az gáz?
Legalább átérzed mit éreznek a normális játékosok egy toptier Bagóval
7 vége van, ilyenkor még hígabb a játékosállomány, mint 7 közben. Hozzájön a szabad átjárás a szerverek között. Legyen meg a sebzés aztán nyersz vagy nem az már mellékes. Feltéve ha nem fejlesztesz, mert akkor valóban szar érzés 193 xp-vel farmolni az ágat
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...