Én komolyan mondom, legtöbbször nem is értem, hogy hova akarsz kilyukadni.
Olyan néha, mintha több ember használná a fiókodat.
Te beszéltél még régebben zavaros megfogalmazásokról, holott, épp a te irományaid szoktak a leginkább zavarosak lenni.
Milyen messiás?
Szerintem te tényleg a Dűne Istencsászára vagy...
Éles kritika?
Legfőképp TÉNYEK érkeztek a mondandóidra. Nem konteók, hanem olyan, alap játékmechanikát ismertető tények, amikkel jó lenne már tisztában lenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz
Téged nem akar senki megváltani, mindössze különböző módokon próbálunk segíteni de láthatóan semmi nem ér célba.
Mert te mindig okosabb,jobb, szebb, tapasztaltabb vagy mindenkinél.
De vissza a kérdéshez, miben vagy te tapasztalt?
Mert ugye választ megint nem kaptam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#310003Írta: werz
Megválaszolva: werz
Perretz: Hát ezt mondom én is.. a nagyszámok törvénye alapján nem is lehetne.. Mégis..
Aztán este kicsit felhoztam magam..
2. Öreg vagyok már ahhoz, hogy bárkit meg akarjak győzni.
Dabolina, Beni, többiek, feltűnt nektek, hogy megjelent egy messiás?
Aki megpróbált szinte ledorongolni, nagy örömötökre.
Bíztam benne, hogy minden hozzászólásomra lesz valami éles kritikája.
Lett is.
Egy kis szórakozás nem árt néha, nemde?
Ne haragudj, ezt nem tudom másképpen írni, előre is elhatárolódom magamtól.
Te egy szimpla idióta balfasz vagy.
Az összes ellenszeleddel, meg a meg nem értettségeddel.
Hogy segít neked 50 ember, és te ki tudod pixelezni azt az egyetlen mondatot, aminek semmi köze az egészhez, de a magad igazát érzed benne kizsírozva.
Hogy iderak valaki egy 7 K pattintásos Badger csatát, ahol 8k a sebzés, és te azt vonod le belőle, hogy IGAZAD VAN bassza meg!
Bagó bassza meg, - mondom haveri alapon - használd már azt a kurva zselét ami a fejed belsejében van!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55, Tank_szemelyzete, perretz
Perretz: Hát ezt mondom én is.. a nagyszámok törvénye alapján nem is lehetne.. Mégis..
Aztán este kicsit felhoztam magam..
2. Öreg vagyok már ahhoz, hogy bárkit meg akarjak győzni.
Nem kell itt senkit győzködni... elég egy szimpla prtscr...
Dabolina, Beni, többiek, feltűnt nektek, hogy megjelent egy messiás?
Aki megpróbált szinte ledorongolni, nagy örömötökre.
Bíztam benne, hogy minden hozzászólásomra lesz valami éles kritikája.
Lett is.
Egy kis szórakozás nem árt néha, nemde?
Ne haragudj, ezt nem tudom másképpen írni, előre is elhatárolódom magamtól.
Te egy szimpla idióta balfasz vagy.
Az összes ellenszeleddel, meg a meg nem értettségeddel.
Hogy segít neked 50 ember, és te ki tudod pixelezni azt az egyetlen mondatot, aminek semmi köze az egészhez, de a magad igazát érzed benne kizsírozva.
Hogy iderak valaki egy 7 K pattintásos Badger csatát, ahol 8k a sebzés, és te azt vonod le belőle, hogy IGAZAD VAN bassza meg!
Bagó bassza meg, - mondom haveri alapon - használd már azt a kurva zselét ami a fejed belsejében van!
Mikroby, szokás szerint összehordasz hetet-havat.
A kollégának 8k pattintása és 7k sebzése volt.
Nem mondták kiskorodban, hogy nem mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit?
Last edit: 1 éve 5 hónapja by wot.replays.bagó.wot.replays.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Mikroby, szokás szerint összehordasz hetet-havat.
A kollégának 8k pattintása és 7k sebzése volt.
Nem mondták kiskorodban, hogy nem mindegy, hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit?
És szokásodhoz híven, megint megragadtad a lényeget.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, fabyzol3, Mikroby, karnevalkupa@gmail.com
Moroghattok,,,
De tény, hogy a sok csatámhoz, ügyességemhez, tapasztalatomhoz mérten, aránytalan, méltánytalan, hogy csak néha van ehhez hasonló lövés:
A kérdés még mindig adott Bagó:
Mi az amiben te tapasztalat vagy? próbáld megfogalmazni kérlek.
Nem tudom hogy vagytok vele, de én egyszer már úgy mennék egy kört a minden tankok mestere ellen randomban, hogy majd utána jöhessek örömködni egyet...
Ma is lefarmoltam egy TOG II-t lighttal és a végén megnéztem, hogy nem-e B ügynök volt, mert a viselkedése nagyon hasonlított - rosszkor lenni rossz helyen. Nem volt teljesen kivehető, de mintha az lett volna a TOG II oldalára gravírozva, hogy "Lőjetek barmok, megjött a bajnok!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...