A 16/4 egy dolog, megesik mással is de a 418 wn8 viszont 90%-ban a te hibád, ne másokat okolj már emiatt.
Nekem pár napja 12/3 win volt ez van de a wn8-am lila volt.
Jó hogy összelett engedve a 4 szerver, most lehet egy újabb hibást találni a gyenge teljesítmények miatt.
Tankelit és egyéb streamerek nem valószínű hogy olvassák ezt a fórumot, inkább az élő adásban kéne ezeket elmondanod.
A 16/4 egy dolog, megesik mással is de a 418 wn8 viszont 90%-ban a te hibád, ne másokat okolj már emiatt.
Nekem pár napja 12/3 win volt ez van de a wn8-am lila volt.
Jó hogy összelett engedve a 4 szerver, most lehet egy újabb hibást találni a gyenge teljesítmények miatt.
Tankelit és egyéb streamerek nem valószínű hogy olvassák ezt a fórumot, inkább az élő adásban kéne ezeket elmondanod.
Amúgy milyen tankokkal jött a 16/4?
Nekem amúgy sem jó a wn8-am, de ez tragikus..
Most próbálkozom egy cs-52 lis-el, 1.5 skilles legénységgel..
De a streamerekkel ellentétben én sosem látom az ellenfelet, ők meg mindig engem..
1 éve 5 hónapja#309934Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Amikor kismillió mód van arra, hogy legénységet húzz 2024-ben ( könyvek, booster, kampányküldi jutalmak, karácsonyi event) és ennek ellenére bemész 1,5 skilles legényekkel, ne csodálkozz az ilyeneken.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309936Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Mondj már egy nicket, most már kíváncsi vagyok.
Sikerült kiemelni az ötletek közül egyet, passzolni, mintha nem lenne teljesen jogos (ezt bagótól tanultad?) majd felmutatni a nem vagy erős játékos lapot. Akkor min is csodálkozol, hogy nem nyersz? Mennyi átlagsebzéssel is járulsz hozzá ahhoz, hogy nyerj?
Last edit: 1 éve 5 hónapja by karnevalkupa@gmail.com.
Nos, ma reggel mentem 3 kartikát 8-assal. mindegyik bukta.. Nem hátul végéztem egyikben sem.11.5 éve játszom, háromszor fizettem eddig összesen. Logika: Ha nem érek el jó eredményt, nincs sok tapasztalati pont sem boosterrel, se,anélkül. Ezáltal nehezen fejlődöm, tehát több száz, ezer csata, mire megvan a legénység. Ördögi kör.. könnyen belátható.
Nos, ma reggel mentem 3 kartikát 8-assal. mindegyik bukta.. Nem hátul végéztem egyikben sem.11.5 éve játszom, háromszor fizettem eddig összesen. Logika: Ha nem érek el jó eredményt, nincs sok tapasztalati pont sem boosterrel, se,anélkül. Ezáltal nehezen fejlődöm, tehát több száz, ezer csata, mire megvan a legénység. Ördögi kör.. könnyen belátható.
Bagó_2
Ha nem tudsz ráhatni a csatákra, miért várod el, hogy a 14 másik kétbites agyhalott lehozza neked?
Ördögi kör....
Meg kellene tanulni az alapokat és nem vinnyogni minden a bubánatos szarért.
Annyit azért elmondanék Werz védelmében, hogy legalább nem 2 bites idióta mint Bagó.
Werz:
Ha 1.5 skilles emberekkel mész csatába, akkor ezen ne csodálkozz.
Velem is megesik, de akkor tudom mi a probléma. 1.5 skill az kb 100% álca meg fél Bia.
Vannak látásnövelő skillek, és minél távolabra látsz annél könyebben felderítesz, ennyi. És minél kevesebb a látótávod, annál könyebben szednek szét vakon.
Tehát megéri 2M-ért venni a könyveket, vagy ha ez nem működik, akkor legyél türelmes, lófasz legénységgel, lófasz lesz az eredmény is.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309942Írta: werz
Megválaszolva: werz
Srácok, azért ennyire hülye nem vagyok, ismerem a skilleket.Nem egy tankom van..De én 2 misit kb egy fél év alatt tudok összehozni, azt meg nem könyvre költöm el. 11 éve játszom freetoplay ezalatt összesen 3-szor költöttem igazi pénzt rá. Próbálok mindenhol spórolni.. na megint egy játék.. ahaha ma 5-ből 5 bukta.. izgalmas ÚGY HOGY CSAK ÉN LŐTTEM KI TANKOT... ne mondjátok, hogy ez normális... megint egy csata: 6-ból semmi, thx mm
Ma kész vagyok. 7-ből 7 vereség, 0 győzelem. Ezt űberelje valaki.. Mindig a jobbak között voltam, na akkor mi van???? Megyek, dolgozom, hátha lesz egy kis sikerélményem.
Ma kész vagyok. 7-ből 7 vereség, 0 győzelem. Ezt űberelje valaki.. Mindig a jobbak között voltam, na akkor mi van???? Megyek, dolgozom, hátha lesz egy kis sikerélményem.
G1 R francia tier 5-ös fhostalicska. Ne kérdezzétek, honnan jött az ihlet, hogy ki kell próbáljam, korábban soha nem játszottam vele, de az első 7 csatából 7-et buktam vele. Lőttem amennyit tudtam, 2 fölötti damage és K/D ratio-t hozva, szóval nem érdekeltek a vereségek. Aztán a következő 8 lejátszott csatából már csak 1-et veszítettem, a többi győztes volt. Ipari hulladék ez a tank, de ma folytatom, még ha újabb 7 vereséggel is örvendeztet meg sorozatban.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja#309945Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
Fasza kis BDR... volt, amíg szét nem nerfelték azt is, mondjuk helyette a 7-es ormótlan buffot kapott. Én imádtam az egész ágat (-65t persze), amikor 1-2 éve húztam. Fun fact: az ARL ezt úgy hozta nálam, hogy stockból húzva vörös legénységgel hajtottam ki az utódját, mert elfelejtettem átképezni a legényeket. Szerintem a mai napig a legélvezetesebb heavy ág lényegében az összes lényeges heavy fícsört ki tudod próbálni amíg végigmész rajtuk.
Ez nem a BDR. Ez egy 5-ös gyűjtői MED, nincs az ágon. Papír armor, szar mobilitás, derp löveg.
A BDR-t viszont én is szerettem, lehet át is pattintom majd ebből a legénységet oda.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tas_Lee
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...