Egyébként tudjátok mit, b+. Ez itt tényleg magyarország. Egy kibaszott vesztes ország volt és lesz is mindig.
Miért? Mert az ember itt a dühöngőben csak egy kis együttérzést vár, de mint az országban mindenhol, nem segítjük egymást, hanem eltiporjuk és lealázzuk. Nincs összefogás.
Sajnos az ország emiatt elfog fogyni és puszulni..
Na bye
Egyébbként tudod, mit, B+.
Ez itt tényleg Magyarország, de ha kib. vesztes ország lett volna már rég nem is létezne és igazábol nem is lesz az.
A vesztes mentalitással kapcsolatban van igazságod, de itt erre épp te vagy a legjobb példa.
Mutogatas felfelé valamilyen távoli hatalomra indokolva a saját eredménytelenséget és a saját erofeszítés hiányát :a játékban Wg-re, politikában ez lehet a kormány vagy Brusszel (nem kívánt torlendó)
"nem azért rossz a winratem mert nem tudok játszani és nem a saját súlycsoportomban boxolok hanem azért, mert a csúf gonosz WG nem enged nyerni"
te ezt akartad másoktól hallani, nem ezt kaptad ezért most fel vagy háborodva.
Nem egyuttérzést vártál és vársz, hanem felmentést.
Azt írod, hogy nem segítjuk egymást? sajnos az élet számos teruletén igy van.
Viszont amennyi segítokeszseget én ebben a forumban láttam az azért nagyon reménykelto.
Számtalan fórumtárs tette bele idejét, energiáját és TURELMÉT hogy segítsen másoknak jobbá válni egy VIDEOJÁTÉKBAN.
Milyen nagyszeru lenne, mindenhol másutt is ennyi segítokészség nyilvánulna meg...
Neked annyit javasolnék, hogy álljatok ossze Bagóval, csináljatok egy Facebook vagy discord csoportot és ott osszátok meg egymással keseru tapasztalataitokat, ott olyasmit is leírhattok-megbeszélhettek amit miatt itt bannolva lennétek (sok sikert hozzá); ezt a fórumot meg hagyjátok békén.
Koszonettel: Janimperator
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...