Köszi dabolina, de amit ajánlasz, attól fényévekre vagyok.
Klánba vagy. Xp boost és pízeső elérhető, illetve szerintem a napi küldikből összejön a személyes xp boost is. Sokkal könnyebb manapság egy ágat kíhúzni, mint 4-5 évvel ezelőtt.
1 éve 4 hónapja#310237Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
"Nem lényeg", de 3 egymást követő saját üzeneten keresztül sírsz. (Ahelyett hogy 1-et módosítgatnál) Amikor meg kapsz tanácsot, legyintesz rá. Így hogy akarsz előrébb lépni?
26-ből 8 nyertes csata és megint eltiltottak június 22-ig a chat-ből.. fasza.. Nem bírják a kritikát. Tiszta Putyin farokszopók.
Gondolom a csapatodat szidod akik jelentenek, azért kaptad a tiltást, amúgy nem mindegy hogy van e chat? úgysem lehet szinte senkivel kommunikálni, 1000/1 meccsen talán.
Sziasztok.
Lesz még játszható esténként a játék mostanában. Először csak EU 2 volt gáz, de pár napja már EU 1 is 50-es pinggel laggol mint ha diavetítést néznék, teljesen játszhatatlan. Én nem akarom ismételgetni amire sokan mérgesek, hogy bezzeg prém tank fejlesztés meg loot box megint van, stb. stb. de azért az alap dolgokkal foglalkozhatna igazán a wargaming mert ez így egy vicc...
Sziasztok.
Lesz még játszható esténként a játék mostanában. Először csak EU 2 volt gáz, de pár napja már EU 1 is 50-es pinggel laggol mint ha diavetítést néznék, teljesen játszhatatlan. Én nem akarom ismételgetni amire sokan mérgesek, hogy bezzeg prém tank fejlesztés meg loot box megint van, stb. stb. de azért az alap dolgokkal foglalkozhatna igazán a wargaming mert ez így egy vicc...
Nekem minden este laggol, de nálam a szolgáltató a hibás, lehet nálad is...
Sziasztok.
S ezzel mit lehet kezdeni? Jó ötlet tankelit megoldása, de fizetek eleget a Wargaming-nek, nehogy már még programot is fizessek havonta hogy megoldódjon...
Sziasztok.
S ezzel mit lehet kezdeni? Jó ötlet tankelit megoldása, de fizetek eleget a Wargaming-nek, nehogy már még programot is fizessek havonta hogy megoldódjon...
Nem tudom miről beszélsz, nálam túlterheltek a "vonalak" estére az a baj...
Pedig érthetően leírtam. Frissítés óta először csak EU2 laggolt, pár napja már EU1 is, annak ellenére hogy ott csak 50 a ping, mint ha diavetítést néznék. S nem, modok nincsenek fent....
Pedig érthetően leírtam. Frissítés óta először csak EU2 laggolt, pár napja már EU1 is, annak ellenére hogy ott csak 50 a ping, mint ha diavetítést néznék. S nem, modok nincsenek fent....
Próbáld ki a ProtonVPN-t. Ingyenes. Sokszor nem a szerver maga rossz, hanem egy köztes pont. Ilyenkor vannak akkora "packet loss"-ok, hogy fej leszakad
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bianconeri80
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...