Nekem volt egy olyan időszakom évekkel ezelőtt amikor nagyon durvák voltak az artyk, hogy meccsek elején az összeset tiltólistára tettem, csapattársat is.
Most már csak simán idegesítőek, és nem sebez csak elkábít a csapattárs artys
Az a baj hogy mi sem fogjuk meggyőzni azokat akik szerint csak "szerencse" kérdése a győzelmi arány, ő pedig szerencsétlen ezért van neki 45-46%
1 éve 4 hónapja#310328Írta: karnevalkupa@gmail.com
Megválaszolva: karnevalkupa@gmail.com
Nézd, az elmúlt heti győzelmi arányom ennyire sikeredett, pedig alapvetően 56%-os játékos vagyok. De aktuálisan én hozzá tudtam tenni a csatához nem kétfogú játékoshoz tartozó telejsítményt, és mégis ez sikerült. Pattogok itt emiatt? Nem nagyon. Ha átlagosan kettőt lősz IS-el, akkor ne csodálkozz, hogy ennyi lesz.
Egyébként meg az elmúlt 51 csatás WR-ed 49%, szóval az elmúlt napokban meg sokat nyertél a maihoz képest. Azt persze nem emlegeted, csak a rosszat.
Az általatok felsorolt Tier 7-ben bosszantó játszani, hiszen full tier7 mm-et sosem látsz, zömében mid, vagy bottom tiert játszik az ember ott.
Ahhoz képest hogy tele vagyok fejlesztendő 7-es tankokkal, nem nagyon haladok velük, azért mert valahogy a 217 apcr-el nincs kedvem ellátni az ostoba t9 heavyk feladatát IS-el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Az általatok felsorolt Tier 7-ben bosszantó játszani, hiszen full tier7 mm-et sosem látsz, zömében mid, vagy bottom tiert játszik az ember ott.
Ahhoz képest hogy tele vagyok fejlesztendő 7-es tankokkal, nem nagyon haladok velük, azért mert valahogy a 217 apcr-el nincs kedvem ellátni az ostoba t9 heavyk feladatát IS-el.
Neked nem mondták már, hogy goldspamm unicum, miért nem mész akkor flankelni, meg miért kell neked a top tierek ellen meghalni, mikor lőheted a saját tiert is?
Ugye, hogy ugye nem a tierrel meg az MM-el van baj
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Threat
Neked nem mondták már, hogy goldspamm unicum, miért nem mész akkor flankelni, meg miért kell neked a top tierek ellen meghalni, mikor lőheted a saját tiert is?
köszönöm a hasznos tanácsot fórumos olvtárs, keresek is egy szimpatikus bokrot az artyk mellett, álcaháló-periszkóp és lövök kettőt meccsenként, amiből 1 bounce a másik highroll.
köszönöm a hasznos tanácsot fórumos olvtárs, keresek is egy szimpatikus bokrot az artyk mellett, álcaháló-periszkóp és lövök kettőt meccsenként, amiből 1 bounce a másik highroll.
Nem kell keresned fórumtárs, hagyok helyet magam mellett, max majd kitoljuk az artyt, menjen ő spotolni
1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja#310356Írta: werz
Megválaszolva: werz
Megint 2 hónap alatt 48.19%-ról leestem 18.15%-ra.Tudom, senki nem hiszi el, de periodikusan ismétlődik.
Update: egy félév munkája ment 2 hónap alatt a levesbe...
lalalalala...
PLS, kérek valakit, játszon az accommal és mondja meg milyen...
MA kevesebb, mint 25%-os vagyok.
Katasztrófa
Megint 2 hónap alatt 48.19%-ról leestem 18.15%-ra.Tudom, senki nem hiszi el, de periodikusan ismétlődik.
Update: egy félév munkája ment 2 hónap alatt a levesbe...
lalalalala...
PLS, kérek valakit, játszon az accommal és mondja meg milyen...
MA kevesebb, mint 25%-os vagyok.
Katasztrófa
Jó jó, ügyes vagy.
De amúgy viccet félre téve, gyere már fel tier 10-be. Kellene az enemybe is egy jóképességű, akit le lehet farmolni, ne csak az én teamem legyen tele velük.
1 éve 3 hónapja - 1 éve 3 hónapja#310359Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
Amúgy ezt a MM-t állítólag fejlesztik. Esetleg egy hármas Csifi/260 szakasz még lehetett volna az ellenfélnél. Majd legközelebb ne felejtsetek el sok ládát venni, azért nem fejlesztenek mert nem vesztek eleget!
Játszhatatlan ez a tankos játék folyamat 5-15 40% win rate több ideget mérget okoz mint örömöt még azt a kis örömet is elvették hogy beírjunk a közös chatbe
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...