Na akkor még egy támadási felületet lefedtünk. 
Akkor most kellene jönnie a logika mentes, érveket nélkülöző " de hát az úgy van" / "pedig szerintem de!" kezdetű monológoknak? 
Vagy a sokak által kedvelt és népszerű, fizet nem fizet és az új SZENT GRÁL a " aki nem KEZDETEKTŐL fizet" témára felfűzött Jolly Joker?
Esetleg az örökzöld , a csapat tehet mindenről, pedig valójában én lila lennék ha hagyná a játék?
És meg ne feledkezzünk a prémium lőszer kérdéséről, ami mint egy legális cheatként emel ki a vereséggel kikövezett útról, és átterel a hőn áhított győzelem kapujába?? ( persze kizárólag a piros vonal mellett ott ahol egyszerre kettő is összeér!!!! )
Sajnos így este több nem jut eszembe, bár tuti vannak még kiskapuk arra, hogy éppen ki, miért nem hibás a saját maga szórakozásának minőségéért
Szóval csak összegzésként, TE/ MáS azért nyertek többet Bhalangir, mert nem elég, hogy Redline Goldspammerek vagytok, miközben eleve elrendeltetett , hogy nyerni fogtok, az RNG állandóan titeket pártol, amellett, hogy állandóan top tierben toljátok, miközbena tankotoknak megfelelő pályákat kaptok és a csapatotok csak és kizárólag titeket szolgálnak ki mind a 15 perc alatt.
Szóval végre megszületett 
Akkor tisztázzunk még egy fontos dolgot.
Az összes ilyen elmélet alapvetően nem valós probléma. Valós probléma, amikor előttem útban van egy szék. Ezt arrébb tudom rakni, vagy ki tudom kerülni. Ha tönkrement valamilyen használati tárgyam vagy szerzek újat, vagy megjavítom. Ezek valós problémák.
Az rng, goldammo, MM, maprotation valójában nem való problémák, hanem csak az adott egyén fejében léteznek. Épp ezért nem lehetnek valóságosak se. Ebből az is következik, hogy pusztán az, ahogy ezekről gondolkodunk meghatározzák a világképünket ezekről a kérdésekről.
Ha nem tudom ezeket a való világba, valós problémaként megfogalmazni és megoldást találni rá, akkor marad a konteó, ahol az elménk megpróbál magyarázatot találni arra, hogy miért is nem sikerül a széken túljutnunk sehogyan sem.
Ha pedig valós problémává tudom fordítani, vagyis belátom, hogy nem vagyok elég ügyes, megtalálom azt, hogy miben tudok fejlődni, fejlődök, és a korábban problémának érzékelt dolgot megoldottam. A való világban, ugyanis csak ott tudom. Az elmémben nem tudom, mivel ott nem tudok tenni ellene, így csak elméleteket tudok gyártani, amik azonban nem megoldják, hanem csak magyarázni tudják a problémát.
Ha ezeket a székes kérdés problémájára fordítanám le, így nézne ki:
Azért nem tudok túljutni a széken, mert a kollégák úgy pakoltak be, hogy nem lehet semerre se elmenni.
Azért nem tudok rajta túljutni, mert a főnök olyan nehéz széket vett, amit képtelenség megmozdítani.
Valójában ezt lefordítva:
Nem gondolkodtam eleget, ha kicsit töröm rajta fejem biztos át tudom rendezni úgy a környezetet, hogy a széket is arrébb tudjam tenni - hiszen valaki egyszer idepakolt, vagyis visszafelé is megy.
Nem vagyok elég erős, ha gyúrok kicsit fel fogom tudni emelni, vagy hívhatok segítséget is, hárman már biztosan át tudjuk tenni.
A konteós a kollégát/főnököt - jelen esetben a WG-t - hibáztatja, a másik ember lefordítja valós problémára - fejlődnöm kell még, nem vagyok elég ügyes- és azután a valós problémát megoldja, amivel a kiindulási, fejében megszületett probléma is feloldódik.
Így működünk mi emberek, ezt kell tudni felismerni és alkalmazni. Akinek megy, az nem fog konteókat gyártani.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...