dozer00! Hajaj, tényleg nem érted...

lehet maga a fogalom nem volt megfelelő. Nem is tudom, milyen szót használjak arra, hogy ne beszéljünk el egymás mellett. Aki játszik a játékkal kb. 90%-ának célja, hogy részt vegyen a cw-ken illetve különböző versenyeken megmérettesse magát. Nos, én nem tartozom ebbe a 90%ba, bár megtisztelt, hogy többen megkeresetek már különböző klánokból, még olyanokból is, akik már aktívan jelen vannak a global map-en (valszínűleg most csodálkozol/kacagsz rajta, én is ezt tettem)... Nekem ott már túl sok az elvárás, mivel nem mindig ugyanabban az intervallumban játszom, sőt általában hétvégén, mikor ráérnék inkább mással foglaltoskodom. Elvagyok a randomban, abban a kb. napi 2 órában, amíg a nem elit tankjaimat leduplázom, bár tudom, stat szempontjából nem igazán előnyös... de nem érdekel, hogy most 48 vagy 52% winratem, max annyiból, hogy több, vagy kevesebb a sikerélmény, persze a győzelem a lényeg, és személyes sértésnek vettem, hogy máshogy állítottál be.

Szóval a hobbigémer kifejezés nálad egyenlő a link/retard/noob/bohóc játékossal, nekem a kevésbé aktív gémert jelenti, aki nem feltétlenül a legjobb akar lenni, de szeretne fejlődni, mert ugye mindig van hová. Remélem egyszer összetalálkozunk a harcmezőn, és lesz lehetőséged kicsipkézni a bohóc tankomat, VAGY NEM...
Egyébként jól szétoffoltuk ezt a topikot, lépjünk túl ezen, ha már érthető, mert nem akarok kínos magyarázkodásokba belemenni...
Tartom magam még mindig ahhoz, hogy az arty-nerf csúnyán belenyúlt a játék élvezhetőségébe, illetve a 8.6 óta tapasztalok én is rendellenes beakadásokat, ahogy azt már írták előttem is, hogy az fps és ping értékek ELVILEG jók, viszont kimered a képernyő, időnként 2-3 mp-re is. A tankok pontossága brutál lett, kcsit kompenzálja az artygyengítést, ismétlem, kicsit.
Kioktatás helyett most iinkább tanácsokat várnék, mit lehet tenni a lag ellen és lehet-e valamit tenni, hogy élvezhetőbb legyen artyval a játék.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...