Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

8.6

12 éve 3 hónapja #5992 Írta: Lord Drumer
Megválaszolva: Lord Drumer
Igen, a kliensem is ludas volt a ram zabálásban, letöltöttem újra az egészet és semmi gond vele:)
Az új pálya pedig remek, kissé összetett de ez csak előnyére válik, igazi kemper haven.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #5997 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Igen, a kliensem is ludas volt a ram zabálásban, letöltöttem újra az egészet és semmi gond vele:)
Az új pálya pedig remek, kissé összetett de ez csak előnyére válik, igazi kemper haven.

Elsőre csak patch-elted? Mert én kompletten újra letöltöttem és vannak problémáim.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6001 Írta: Lord Drumer
Megválaszolva: Lord Drumer
Azóa mint kiderült a fegyver és motorhang is betett neki, ott is mást használok azóta. De a kilensem is hibás volt mert nemrég raktam újra op rendszert és az egész kiienst simán bemásoltam mentésből és azt patcheltem, ez lehetett a baj.

12 éve 3 hónapja #6002 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Azóa mint kiderült a fegyver és motorhang is betett neki, ott is mást használok azóta. De a kilensem is hibás volt mert nemrég raktam újra op rendszert és az egész kiienst simán bemásoltam mentésből, ez is baj lehetett.

Ja igen az úgy mentésből okozhat problémát. De közben én is láttam a gnomefather hang mod okoz memória problémát.

12 éve 3 hónapja #6018 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
dozer00! Hajaj, tényleg nem érted... :) lehet maga a fogalom nem volt megfelelő. Nem is tudom, milyen szót használjak arra, hogy ne beszéljünk el egymás mellett. Aki játszik a játékkal kb. 90%-ának célja, hogy részt vegyen a cw-ken illetve különböző versenyeken megmérettesse magát. Nos, én nem tartozom ebbe a 90%ba, bár megtisztelt, hogy többen megkeresetek már különböző klánokból, még olyanokból is, akik már aktívan jelen vannak a global map-en (valszínűleg most csodálkozol/kacagsz rajta, én is ezt tettem)... Nekem ott már túl sok az elvárás, mivel nem mindig ugyanabban az intervallumban játszom, sőt általában hétvégén, mikor ráérnék inkább mással foglaltoskodom. Elvagyok a randomban, abban a kb. napi 2 órában, amíg a nem elit tankjaimat leduplázom, bár tudom, stat szempontjából nem igazán előnyös... de nem érdekel, hogy most 48 vagy 52% winratem, max annyiból, hogy több, vagy kevesebb a sikerélmény, persze a győzelem a lényeg, és személyes sértésnek vettem, hogy máshogy állítottál be. :kiss: :cheer: Szóval a hobbigémer kifejezés nálad egyenlő a link/retard/noob/bohóc játékossal, nekem a kevésbé aktív gémert jelenti, aki nem feltétlenül a legjobb akar lenni, de szeretne fejlődni, mert ugye mindig van hová. Remélem egyszer összetalálkozunk a harcmezőn, és lesz lehetőséged kicsipkézni a bohóc tankomat, VAGY NEM... :P

Egyébként jól szétoffoltuk ezt a topikot, lépjünk túl ezen, ha már érthető, mert nem akarok kínos magyarázkodásokba belemenni...

Tartom magam még mindig ahhoz, hogy az arty-nerf csúnyán belenyúlt a játék élvezhetőségébe, illetve a 8.6 óta tapasztalok én is rendellenes beakadásokat, ahogy azt már írták előttem is, hogy az fps és ping értékek ELVILEG jók, viszont kimered a képernyő, időnként 2-3 mp-re is. A tankok pontossága brutál lett, kcsit kompenzálja az artygyengítést, ismétlem, kicsit.
Kioktatás helyett most iinkább tanácsokat várnék, mit lehet tenni a lag ellen és lehet-e valamit tenni, hogy élvezhetőbb legyen artyval a játék.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6023 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Kicsit kiforratlan ez a 8.6 szerintem. Talán még finomítanak kicsit és kevesebb lesz az akadás. Itt meg már dolgoznak is a megoldáson:

wotinfo.hu/inde...m#6022

Nem artyzok, de minden mással jobb lett a játék. Szerintem. Az új pályához még nem volt szerencsém, arról nem nyilatkozom.
Tanács hogy élvezhetőbb legyen artyval a játék... játsz TD módban :evil:

12 éve 3 hónapja #6024 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Na ja, már volt olyan meccsem, hogy két futrinkát lőttem ki egymás után TD módban :)

12 éve 3 hónapja #6025 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Az eddigi top artyTD: 1xHellcat + 1xT-34-85(én) + 1xIS VS 2xHummel, hátralévő idő pár perc. Pár tank híján a csapatunkat ez a kettő likvidálta. Elindulunk kinyírni őket, az IS 20m után elfüstöl majdnem full HP-ról. Mutogat merről jött az áldás, a Hellcat kicsivel előbbre jár és ki is szúrja az egyiket. Ház mögött volt, a Hellcat megkerüli és szintén elfüstöl. Gondoltam könnyű dolgom lesz ha már ellőtte magát, én is megkerülöm (másik oldalról). Befordulok a sarkon és belelövök, közben a másik megjelenik és kilő hátulról.

12 éve 3 hónapja #6026 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Kicsit kiforratlan ez a 8.6 szerintem. Talán még finomítanak kicsit és kevesebb lesz az akadás. Itt meg már dolgoznak is a megoldáson:

wotinfo.hu/inde...m#6022

Nem artyzok, de minden mással jobb lett a játék. Szerintem. Az új pályához még nem volt szerencsém, arról nem nyilatkozom.

városban szoktam, illetve 155 50nel volt, hogy más pályákon is... :)

12 éve 3 hónapja #6050 Írta: zsömi
Megválaszolva: zsömi
Megváltoztatták a növényzet álcázási képességét? TD-el álca hálóval bokor mögött mozdulatlanul állok, közelít egy tank és simán lő rám mintha a puszta közepén állnék.

12 éve 3 hónapja #6051 Írta: Alash
Megválaszolva: Alash

Megváltoztatták a növényzet álcázási képességét? TD-el álca hálóval bokor mögött mozdulatlanul állok, közelít egy tank és simán lő rám mintha a puszta közepén állnék.

Igen, nerfelték a bokrok álcázását :S

12 éve 3 hónapja #6056 Írta: Sentinel
Megválaszolva: Sentinel
Csak nekem tünt fel h E100 annyit sem üt át mint eddig? Mert ez még okés mert növelték a páncéldöntés efektivitását, de az IS7 alaplöszerrel is röhögve küldi át. Viszont az IS7 oldala mindent elnyel arról nem beszélve h a haslemezét az E100 alappal átlötte bármikor mot meg a prémium megakad benne.

12 éve 3 hónapja #6059 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Csak neked. Tier9 es bármelyik tankkal széttépjük az is7-et.

Csak peches kör ahol nálad a -25% érvényesül.

Szójon valaki a Siemkáknak , hogy ha már akkora támogatók csináljanak saját szervert, mert ez kezd vicc kategória lenni amit művelnek.....

12 éve 3 hónapja #6077 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou
Én nekem van egy összeesküvés elméletem :D

ez a pontosság növekedés csak azért van hogy mostmár az orosz tankok is eltalálják a brit AT-k kupoláját :D

Am ez most kinek volt jó ez a pontosságos izé?

Azt is eltudom képzelni hogy,mivel minden pontosabb több a tűz...azaz a gold poroltókat akarják népszerűsíteni?

É nem bánom mondjuk KV1-S-nek csak jót tett ez a cucc...

12 éve 3 hónapja #6078 Írta: Petike7575
Megválaszolva: Petike7575
dozer00 "buta az ki le szólja a másikat!!!" A fajtád miatt nem vagyok magyar klánban,de még nem is dolgozom magyarokkal!!! További jó játékot. "TISZTELET"

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.