Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

8.6

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6111 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Zsömi, a legnagyobb tisztelettel írom.... szólj Ödönkééknek hogy kevesebbet rinyáljanak , hogy ők mekkora noobok és kompenzáljanak. és minden szép lesz és jó...

Ez a patch egy valami volt. Nem volt itt javítás vagy újítás vagy pozitív többlet. Ez egy valami volt . Egy olyan patch amiben eleget tesznek a noobok siránkozásának. Mindent amit szerettek volna szinte mindent olyanra változtattak.... Most szívnak. Remélem jó mélyen be***ák az artyk miatt.....

Én nekem eddig minden patch megfelelt. Minden tank beállítása ok volt. Mert bárki megvehette, bárki használhatott bármit. Mért nem lehet mindent úgy megszokni ahogy van? Mért nem lehet úgy elfogadni ahogy van és annak megfelelően játszani? Nektek jó minden hónapban átgondolnia játékot? meg minden tank beállításait újra megszokni? .... mert engem zavar. Mert valaki mindig rinyál. Avval foglalkozzon mindenki, mért akad modok nélkül is a játék, mért nincs noobszűrő. Mért nincs a nagyo nooboknak valami kompenzáció hogy ne bas**ák szét a játékunkat ha ő csak mókázni akar meg bohóckodni.... Mért nem építik be a jó modok egy részét végre a játékba. Mért lett drágább a kumulatív lövedék ha lenerfelték..... stb stb.. Ez az ami fontos, nem az új tankok meg hogy xy mekkora cheater, meg op tankok...

Ez az ami előreviszi a játékot, nem az hogy erős az arty. AKkor legyen max 3. De ha van 3 arty legyen mellé 3 light is, és nem noobok. vagy vegyesen mind 2 oldalt egyenlő elosztású ellenfelek. Meg nézzék meg hány %-a a teljes csatáknak a tizes tierben játszott csataszám..mert nagyon kevesen játszanak ott..... Mert kezd lehetetlenné válni ott a játék. És nem a játék miatt. Hanem a rossz játékosok miatt. Ott nem ártana egy kis balance a MM-ben hogy legalább ott válogasson össze azonos képességű embereket. Én inkább várok 1 percet. De hogy nálunk legyen mindig 2 zöld, meg full piros narancs hadosztály, az ellenségnél meg egy lila PTS 3as platoon meg átlag játékosok. Meg fordítva se legyen. Én nem akarok 3 perc alatt győzni.... remélem más is a játék élményéért játsza. És a 3perces retardcsaták nem csaták...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Coloss1, Mir4g3

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #6116 Írta: zsömi
Megválaszolva: zsömi
Teljes mértékben egyet értek Veled! Már nem is tudom melyik patch után döntöttem úgy egy fillért sem áldozok a készítőknek, mert teljesen más fordulatot vettek az eleje óta. Sajnos már meg sem közelíti az élmény és a játszhatóság az induláshoz képest! Amit a szerverek művelnek az állandó akadás, szaggatott mozgás, magas ping, az a legjobban felháborító! És számomra a kiszámíthatóság épp úgy ! Hiába tervezel egy irányt előre fejlesztésben, mire megvalósítod egy patch-el mindent lerontanak, és ugrott a sok munkád! Azon hogy milyen játékosok vannak igazából már nem lepődök meg, mert ilyen nagy szám között nem csoda, csak mérgelődök és kész. Úgy vagyok az egésszel amikor van kedvem meg idegem játszok és amikor kiakaszt minden akkor abbahagyom egy időre.
Egy biztos, jobbra nem számíthatunk, mert az üzlet az üzlet. És amíg nagyon sokan tömik a pénzt a fejlesztők zsebébe addig miért is változtassanak a minőségen?

12 éve 3 hónapja #6118 Írta: Death_leaper
Megválaszolva: Death_leaper
Dozer miert kene megszokni ha valamoi xar,azon ha van mod valtoztatni kell,es ez az arty butitas jot tett a jateknak,kevesebben is vanak,es vegre a nagy nemet tankok is ujra jatszhatnak,vegre nem csak bujkalni kell a tizesekkel,es mielott valaki elkezdene,hogy lehetett 5-5 artyval a palyan maskepp is jatszani,annak van nehany screenshotom hogy az elso 14 killbol 13 arty csinalt,es a profi jatekosok se mozogtak.....persze jo magyar szokas szerint most meg ez a gond sose jo semmi,semminek nem tudnak orulni,mindig mindennek a rossz oldalat keresik,az hogy most a scout tankok nem olyan hasznosak ez igy van,de szerintem jobb egy 5-os scoutott kidobni,mintsem hogy egy tizes alljon a garazsba mert jatszani nem lehet vele a rengeteg artysta ladytol.azonos kepessegek szerinti csapatelosztast fantasztikus otlet,teljesen egyetertek vele,mert azutan megszunnenek az eleve eldontott csatak.elgondolkodott valaki azon,hogy mikepp lehet valakinek 61-68 szazalek win rataja random csatakba ha ez a rendszer mukodne ilyen nem fordulhatna elo,mert barmekkora star is jatszik, az ellenfelnel is lenne egy olyan kiemelkedo jatekos mint o,sajnos most ugy nezz ki altalaban ahol van egy lila jatekos,oda meg bedob egypar keket,meg zoldet,a masik csapat meg sokkal gyengebb kepessegu jatekosokbol all.igy jonnek letre a 3 perces csatak.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6120 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nem értem, mi a baj ezzel a frissítéssel. Alapvetően jobb lett a játék, mint volt.

Végre elég pontosak az ágyúk ahhoz, hogy el lehessen lőni 100-200 méterről egy 2 tierrel nagyobb retek gyenge pontjait. Most már nem az van, hogy alig van esély megsebezni, ő meg free fragként megesz. Ezt utáltam a legjobban a játékban.

Az artykat nem butították igazán. Lassabban tölt, lassabban céloz, DE 2 TIERREL KISEBBEKKEL rakja össze az mm. Emiatt a HE sokkal nagyobbat sebez. Az 1 hit kill is gyakoribb lett. És még az xp buntetésüket is eltörölték. Megnőtt ugyan a szórásuk, de ők is megkapták az új szórás eloszlásgörbét, ami már túl pontossá tette volna őket. Ezért növelték a szórásokat 0.8m körülire. Ezzel kompenzáltak. A 7-es lóri nekem nem tünt pontatlanabbnak, mint volt.

Kicsit jobban akad néha. Bár nekem megy vagy 60 fps-el, és mivel benn van az üvegszál a nappalimban, nem annyira érzem a lagot. Maga a lag egyébként biztos, hogy szerver oldali, és megcsinálják, amilyen gyorsan csak lehet. Ehhez szerintem nem is kell majd frissíteni. Állítanak valamit a szerón, vagy bővítenek valamit, és kész.

Szerintem jó úton haladnak.

Egyedul a HEAT nerf nem annyira jött be, de az m4, meg a pz4 golddal brutálisan op volt. El is adtam az m4-emet.

12 éve 3 hónapja #6122 Írta: szimonov
Megválaszolva: szimonov
Nincs kizárva, hogy a3perces csaták azért vannak, hogy ne 15percig nyúzzák egyfolytában servert. Ha 3 perc alatt nyerün akkor arra iszom egyet, ha vesztünk, akkor még rá is gyújtok:-). Az viszont elég dühítő, hogy a pz4 tg. Goldammoja szinte csak akkor visz át egy hevyt, ha seggébe állok 5 méterre és onnan durrantok. De ez is csak akkor jó ha nem pattan, még az is megesik néha hogy 30m-ről elfütyül a jóember fölött.

12 éve 3 hónapja #6123 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Death_leaper

Ez az arty nerf azt eredményezte, hogy jobban szétosztotta az artykat. Mivel kevesebb az arty vagy nincs is a csatában a sok bolond gomba megy előre mert nincs arty és nem kell félni. Ilyenkor vannak a 3 perces csaták, beleszaladnak az ellenfél sortüzébe.

12 éve 3 hónapja #6124 Írta: zsömi
Srácok az ALAP-l vannak a bajok!!! Felesleges belemenni bármibe addig amíg a progi nem fut akadály mentesen!!! /60-70 a ping mégis akadozva mennek a tankok,a játékosok nemzetiségtől függetlenül mind erről panaszkodnak, egy két játékos AFK mindig, mert be sem tud lépni. Addig amíg ez így működik addig tök mindegy mit csinálnak a fejlesztők!És ez a baj: régóta fenn áll ez a probléma sokan írnak a support-nak én is, és a válasz: olvasd el ezt olvasd el azt! NEM AKARJÁK javítani és kész! Mert ha szándékukban lenne már megtették volna!Ez a szemétség !

12 éve 3 hónapja #6126 Írta: Rekettye
Megválaszolva: Rekettye
Sziasztok..
Tegnap én is küzdöttem 4-5 csatában, amikor vagy AFK-nak látszottam, mert hol megszakadt a kapcsolat, hol 999 volt a pingem, és semmi nem mozdult, majd 2 perc múlva már kilőve, de betöltődtem.. szóval valami nem kerek..
AMIT tanácsolni tudok..
-HA nem muszály, ne XVM-el indítsd a játékot!
-A HR MOD-os hangok miatt nekem sokkal lassabb lett..

ezek nélkül kicsit jobb lett..

ÉS mégegy kérdés!!
Több oldalon láttam, hogy a kiergészítőket, modokat úgy jelölik, hogy pl. 8.6 - 8.6A, 8.6C, 8.6.1 stb.. Miért?

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6127 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Két napig tesztelgettem modokat, hogy mi az, mai megy, és mi nem. Vagy 7-8 olyan meccsem volt, amin nem tudtam játszani a hibás modok miatt. Utána kialakult, és most megy. Biztos, hogy egy csomó ember járt hasonló cipőben. Pár nap, és csökken az afk pléjerek száma.

A wg ebből a játékból él. Érdekük, hogy jól menjen. Fogják is javítani a hibákat. Más kérdés, hogy az, amit a játékosok nagyrésze hibának vesz, sokban eltér attól, amit a wg-nél hibának vesznek.

Hiába a 40-50-es ping, ha a szerver lassul be, akkor azt te lagként fogod látni. Csináltak valamit tesztszerón. 30000 emberrel ment. 150000 ember meg már kihozhat hibákat, amik még nem jönnek elő 30000-nél. Majd javítják.

12 éve 3 hónapja #6129 Írta: zsömi
Az előbbi csatám közben megint jelentkezett az a hiba, hogy egy nagy fehér szám betakarta a képernyő egy részét, majd fél perc múlva eltűnt. Egyszer már volt ilyen akkor azt hittem a telepített max. camera mod okozta töröltem ,de ezek szerint nem az a bűnös. Akkor mi?

12 éve 3 hónapja #6130 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Az előbbi csatám közben megint jelentkezett az a hiba, hogy egy nagy fehér szám betakarta a képernyő egy részét, majd fél perc múlva eltűnt. Egyszer már volt ilyen akkor azt hittem a telepített max. camera mod okozta töröltem ,de ezek szerint nem az a bűnös. Akkor mi?

Nem tudom,de patchal még nem volt ennyi gebasz mint ezzel.

12 éve 3 hónapja #6131 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Én eddig csak visszajátszás során találkoztam vele. A szám azt mutatta, hogy hányadik tankot lőtted ki, a következő találatkor tűnt el. Az okot, és a megoldást nem ismerem.

12 éve 3 hónapja #6132 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Mikor az a nagy fehér szám előjön azt valamely addon csinálja és nem játék hiba.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6133 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou

Mikor az a nagy fehér szám előjön azt valamely addon csinálja és nem játék hiba.

Lehet benne igazság,nekem is előjött és tele vagyok addonnal énis...

Am nemtudom eldönteni vajon kinél van a hiba....a mod készítőknek nem megy a dolog vagy a game van hülyén írva...de a WoW-nál ilyen problémáim sosem voltak...

12 éve 3 hónapja #6136 Írta: KajnvgHUN
Megválaszolva: KajnvgHUN
Sziasztok. ha van hangár órátok azt szerintem vegyétek le, mert nálam ez a mod okozta a nagy fehér számot a csata közben. Kedden történt ez velem azota nem jelent meg, igaz a hangárórát sem raktam vissza.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.