Mit szóltok a 8.9 újításaihoz?
Én hallottam olyat, hogy évszakok bevezetése, amire esküszöm hogy az elmúlt egy héten gondoltam, hogy írni kellene a WG-nek de mondom ki vagyok én
A másik ami megragadta a figyelmem az a M50 és M51 Super Sherman bemutatása NAGYON VÁRÓS
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20183Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
Na,ez brutális!!!!!a 128-as csővel rendesen oszt!Az új szerelmem
Na,én ezek után a siemkákra egy rossz szót nem szólok!!!A RUSZKIK A TOP HÜLYE BRIGÁD!!!!!HA EZEK ÍGY TOLTÁK A VILÁGHÁBORÚBAN IS NEM KELL CSODÁLKOZNI A HATALMAS VESZTESÉGEKEN!!!!!
Na,én ezek után a siemkákra egy rossz szót nem szólok!!!A RUSZKIK A TOP HÜLYE BRIGÁD!!!!!HA EZEK ÍGY TOLTÁK A VILÁGHÁBORÚBAN IS NEM KELL CSODÁLKOZNI A HATALMAS VESZTESÉGEKEN!!!!!
most nem akarok kötekedni, de ennek nem kellene orra buknia??
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
jani77
Látogató
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20185Írta: jani77
Megválaszolva: jani77
Szerintem előbb dőlne oldalra lövés közben.Hihetetlen miket ki nem találnak.......Mint az amx csodák.Azt hiszik ha egy mérnök lerajzolja egy papírra akkor az már működik is.
Teszt szerveren egy magyarnak irtam h mert probalgatja a tier 9 tankot ...le is idiotaztam ez nem errom szol.....itt is megkerdem. Mi ertelme van 2-es akarhanyas tankok kiprobalasara valaki 2essel jatszott erthetetlen....
A top tankot erdemes e kifejleszteni. Elinduljak e rajta ... meg szazadra se jo a 9es meg 2es.... ne mondja nekem senki h a 9es tankoo jok mert nem... 90%ban tier 10ben jatszanak es eselyuk sincs.. foleg ez a 0armor 0 toltesideju gönc. A tier x egy állat.
Teszt szerveren egy magyarnak irtam h mert probalgatja a tier 9 tankot ...le is idiotaztam ez nem errom szol.....itt is megkerdem. Mi ertelme van 2-es akarhanyas tankok kiprobalasara valaki 2essel jatszott erthetetlen....
A top tankot erdemes e kifejleszteni. Elinduljak e rajta ... meg szazadra se jo a 9es meg 2es.... ne mondja nekem senki h a 9es tankoo jok mert nem... 90%ban tier 10ben jatszanak es eselyuk sincs.. foleg ez a 0armor 0 toltesideju gönc. A tier x egy állat.
Hát nekem a 9-es TD jobban tetszik mint a 10-es.A 128-as csővel brutál,fost szemből 3ból 3x beverte.Oldalról adtam vele 1140hp-s sebzést is,ami azért fura kissé.
Hát ez az új TD ág nagyon kellett... Végigpróbáltam T5-től T10-ig. Szerintem vagy a T5 vagy a T6 lesz az új pénznyomdám. Olcsó lőszer, iszonyatos átütés, pontosak, gyorsak, csak győzzed rejteni... A T8 szerintem veri az ISU-t a T10 leírhatatlan. 3 perc alatt 5000+ damage a nagy ágyúval. Hiába a hatalmas weakspot, lazán be lehet vállalni több lövést és egy T10 megvan egy tárból.
Élvezet lesz ez... Nagyobb tierben lassan alig lehet mozogni az ISU(Objxxx) - Fosh(&155) duótól, olyan sok van, de ha még ezek is hozzá jönnek, indul a nagy camp party. Annyi a TD, hogy újra megéri artyval menni... Már ha végre lesz türelmem kihúzni egy ágat. Untat sajnos az arty...
Doozer 9es tankot én is próbálgatok. Hogy miért?: mert kíváncsi vagyok, hogy fog muzsikálni. Dolgozom, családom van, keveset játszok. T32 és az IS-3 kifullozása kb. 2 hónapot vett igénybe, és még legalább 2 hét mire összegyűlik az XP valamelyik, (vagy mindkét) kilencesre (prem nélkül persze). Sanszos, hogy T9-ben is minimum 2-3 hónapot fogok tölteni és kíváncsi vagyok milyenek lesznek ezek a tankok. T10-et leszarom (így szépen magyarosan) jelenleg, majd ha negyed év múlva odaérek majd akkor foglalkozok vele.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...