A tesztszerós látogatásom alkalmával észrevettem egy pici különbséget. Nem tudom hagyják-e így vagy ezt is lenerfelik majd, de van a 88-as L71-es ágyú a JagdPanther-en.. Az adatok az átütéssel és a sebzéssel ugyanazok, mint a Nashorn-on, ami viszont szembetűnt nekem, hogy a JP-en 2,3 sec a szűkülés, a Nashorn-on pedig 1,9... Emlékszem a JP az elején ettől volt óriási, hogy baromi gyorsan visszaszűkült, ezt ugye nerfelték.. Kérdés, hogy a Nashorn-al mi a tervük, de remélhetőleg nem veszik észre
Ha nekem megvan a KV-1S és kettészedik a következő patchben, akkor hogy lesz?
Mindkettőt megkapom, vagy csak az egyiket, attól függően hogy melyik löveggel használom?
Mert akkor nekem tier 5-be lemegy és nem tudom kifejleszteni az IS-t...
Remélem nem fognak szórakozni a játékosokkal...
- Úgy tűnik úgy jelennek meg a Waffenträger tankok ahogy vannak, de Veider (az egyensúlyozásnak a vezetője) azt mondja biztos hogy buffolni kell a WT E-100at.
Szóval akkor megéri az e100-as trógerre gyúrni! Lesz majd miatta sírás!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gaborn108
Persze hogy úgy marad. Egy ideig biztos, amíg a véristvánok aranyvásárlási rohama le nem zajlik. Vicces, mert mindig így van ez, user vesz annyi aranyat amennyit csak tud, kifejleszti az ágat belőle ameddig csak tudja, aztán egyszer csak rájön hogy hoppá, nem elég a free xp, és a kredit, játszani is kéne a t10-ért...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...