Tény ami tény elég könnyű kiszedni őket a vékony páncél miatt. Viszont amíg játékban vannak szörnyű pusztításra képesek. Szerintem kapnak majd kezdésnek egy sebesség nerfet, lehet be se jelentik csak hirtelen belassulnak. Aztán jön az ágyú is. Jó kezekben túlságosan is OP járgányok, szerintem alapból számoltak ezzel a kiegyensúlyozásnál.
Tapasztalatokat kérnék a következő tankokra KV 1S SI SI3 VK 3006H M6 T1 HEAV Y,HELYCAT,SU 100 ne egyben csak külön külön fejlésztéssel személyzettel kapcsolatba.6k után igen gyengének mutatkozom 47% mutatóval.
Tapasztalatokat kérnék a következő tankokra KV 1S SI SI3 VK 3006H M6 T1 HEAV Y,HELYCAT,SU 100 ne egyben csak külön külön fejlésztéssel személyzettel kapcsolatba.6k után igen gyengének mutatkozom 47% mutatóval.
Nos Kv1s jó gép de kell a top àgyú mert anélkül semmi különleges, kell rà mindenképp töltésgyorsító , sajnos si tankom nincs , de vk36 az sajnos màr nem az igazi totàl el lett rontva de ha hasznàlod én a Konisch löveget ajànlom a nagyobb pen és a dps miatt , t1heavy M6 szemből jó pàncél arànylag jó löveg nagyjàból gyorsak, viszont böszme nagy test ami nagyon àtlőhető, Hellcat gyors 0 pàncél jó top àgyú üss és fuss taktikàhoz is jó. Ennyit tudtam telefonon bepötyögni remélem segìt.
miért nem műkődik a sebzés festés nekem nagy segítség volt ugyanis több fajta tankkal is játszok egyszerre
Valószínűleg valami mod probléma. Ne törődj vele, jön az új verzió és úgyis újra kell raknod őket. Ha idegesít próbáld egyenként kiiktatni őket és nézd meg melyiknél jön vissza.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...