Jelenleg

11
látogatónk van

2016. február 18. 09:49

E 50 - Elemzés

(62 szavazat)
34 hozzászólás

Bevezetés

Az E 50 Standardpanzer az Entwicklung-sorozat (magyarul fejlesztés-sorozat) tagja lett volna, a Párducot és a Párduc II-t váltotta volna és a III. Birodalom standard közepes harckocsijának szánták. A fejlesztés-sorozat tagjainak egymással kompatibilis alkatrészei, valamint az egyszerűsített és hatékony formatervezés nagyban meggyorsította volna a gyártást és csökkentette volna a költségeket. Bár a tervek szépnek bizonyultak, későn álltak neki, így az E 50-ből és az E 75-ből sajnos még prototípus sem készült. A játékban a Párduc II-ből lehet kifejleszteni, egyike a 3 eredeti 9-es közepes tanknak.

Paraméterek

Ágyú

Ugyanaz a 105 mm-es löveg, mint a tízes utódunkon lesz, csak itt nem K, hanem B elnevezésű variáns. Az E 50-nél azonban nem az a helyzet mint a Leo 1, STB-1, AMX 30B ágán (azaz hogy a 9-es megkapja a tízesen lévő ágyút csak lassabb töltésidővel), itt ugyanis a lőszertípusokkal szórakozott a WG. Ez azt jelenti, hogy míg az E 50M a tízes szinten megszokott APCR/HEAT felállással lövöldöz, addig az E 50-nek APCR a prémium és AP a standard lőszere. Számszerűsítve 220/270/60 mm átütés társul a szokásos 390/390/510 sebzésekhez... na jó hazudtam, az 510 az nem szokványos, minden 105 mm-es ágyú 480-at sebez repesszel. Ezt én is csak most vettem észre, amúgy az okát és értelmét nem látom.

A 220 pen jobb mint a Patton-é vagy a T-54 bármelyik ágyújáé, valamint a 270-es APCR is a legjobb ebben a lőszerkategóriában, csak a T-54 és a standard APRC-rel lövők kapnak 330 körüli HEAT-et, szóval nincs az első helyen aranylőszer szempontjából sem. Mindenesetre az átütéssel nincs baj ezen a tankon, bár a VK Bélák, T95-ök és néhány tízes néhány nehéz tank láttán örülnénk ha rájuk tudnánk ereszteni egy kis HEAT-et. De egy teljesen használható ágyúról van szó s így legalább flankelni is megtanulunk vele, nem pedig csak az utolsó bokorból kattintgatni.

Ezekhez a relatíve alacsony átütésértékekhez egy nagyon kiemelkedő 0,3 m/100m-es pontosság tartozik, valamint a lövedékek is igen gyorsan szállnak (1200 és 1500 m/s-mal), szóval mozgó célpontok és gyengepontok lövése nem akkora kihívás, mint más tankokkal. A célzásidő alapból 2,1 mp, ami egész jó érték, gyorsan rászűkül mindenre és a fentebb leírtakkal kombinálva igencsak jó mesterlövésszé teszi a tankot.

Az alap tűzgyorsasága 6,25 lövés/perc, ami azt jelenti hogy optimális felszereléssekkel (töltésgyorsító, szellőzés, BiA) 7,92 másodpercenként lőhetünk egyet (csokival 7,59-re is letornázható), így produkálva egy kiemelkedőnek nem mondható 2950-es DPM-et. Kiemelkedőnek csak azért nem nevezném, mert a Patton-ből és a T-54-ből is többet lehet kihozni, az APCR/HEAT-tel lövő tankoknak pedig legalább az átütéselőnyük meg van, csak a Centurion 7/1 az, amit igazán lever. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne hatékonyan 1v1-ezni vele, mert a páncél és a rammolás a mi javunkra fordítja a mérleget, de erről bővebben majd később.

48 db lőszer fér bele, ami a tank méretéhez képest szerintem kicsit kevés, de kifogyni azért nem fogunk. Mondjuk egy 30/15/3 vagy egy 25/20/3 jó lőszerelosztásnak mondható.

Szórásértékei nem olyan rosszak, de azért nem egy Patton-ről beszélünk. Ez a löveg inkább beszűkült állapotban hatékony.

A 88-as L/100-as löveget (igen ilyen is létezik) senki ne fejlessze ki, mert semmire nem jó az az ágyú, legfeljebb bohóckodni (a DPM és az alfa is kisebb és mindössze 3 mm átütést nyer a 105-öshöz képest, amit a kalibere miatt szinte azonnal el is veszít, ráadásul az aranylőszere is rosszabb).

Az alap lövege a 88-as L/71, amivel a valóságban is szerelték volna. Ez a löveg szinte az összes német ágon előjön, és bár ez egy a grindelés szempontjából igen jól használható ágyú (jobb, mint bármi más 9-es alap lövege, kivéve talán a Type 61), de persze mégsem az igazi.

Torony

A Tigris II tornyát hozza be 9-es szintre, csak itt lapos a torony teteje.

Az E 50-nek és E 50M-nek is legnagyobb hátránya a tornya, a 185/80/80 mm páncél ugyanis már nyolcas szinten is kevés. Jó, nem arra az abszolút hasztalanságra kell gondolni, mint pl. a Leo PTA tornyának esetében, sőt még a Patton-énél is erősebb. A lightokat és a nyolcas medeket többnyire pattintja, de 200 feletti átütéssel már elég magabiztosan penetrálni lehet, hisz a sík frontlemez csak 10 fokban van bedöntve a tornyon.

Beforgatni sem érdemes, mert akkor meg a gyenge oldalát lövik át azok, akikre nem pontosan mutat az ágyúnk. A toronyoldal teljesen szemből amúgy automata pattanás, de a Tigris II-vel játszók is tudják, hogy gyanúsan gyakran lövik ott is át a páncéllemezt.

A nagy lövegpajzs lepattintja ugyan a lövéseket, de sajnos épp a toronyfrontra, így a komolyabb lövegek még így is átüthetik.

Amikor valakivel párbajozunk és a tornyunkat célozza (hulldown, facehug, sidescrape), az egyetlen amit tehetünk, hogy 10-10 fokban rángatjuk a tornyot, reménykedve hogy éppen rossz helyen találja el. A kupola kicsit gyengébb, mint a torony frontja, de nehezebb eltalálni mert egy lapos toronytetőn ül, de mint mondtam a legtöbb tank simán a lapos toronyfrontot üti majd át.

Látótávja amúgy 400 méter, ez standard, forgása pedig 30 °/mp, ami egy kicsit lassúnak tűnhet így magában, de mesterlövészkedéskor annyira nem zavaró, közelharcban pedig a testtel rásegítve mindent le tud követni (megtalpalva azért kicsit szívja a fogát).

Ágyúlehajlása amolyan "furcsa németes", tehát előre csak 5°, de oldalra (25°-tól kezdve az fronthoz képest) 8-ra nő, hátul pedig megint elfogy, de erről is később.

Alapból amúgy a Párduc II tornya van rajta, aminek páncélzata már 8-as, sőt 7-es szinten is gyenge és a nagy löveg sem megy fel az alap toronyra, így tovább nehezítve a grindelést.

Az alapból 1650 életerőt a top torony egyébként 1750-re növeli, ami a legtöbb a kategóriájában és szintjén.

Felépítmény

Itt érkezünk el a tank egyik legnagyobb előnyéhez, a 150/80/80 mm-es testpáncéloz. A front régen 120 mm volt, de ezt már egy jó ideje átírták 150-re, a tömegén pedig nem változtattak, azóta ilyen népszerű ez a jármű.

A 150 mm annyit tesz, hogy a felső frontjára 300 mm-es átütés alatt ne lőjünk (legfeljebb ha feltolat egy dombra), mert a felső frontpáncél 60°-os döntése a Tigris II-nél megszokott 230-nál jóval nagyobb effektív értéket generál (260-280).

Az alsó lemez 100 mm-es és szintén 60 fokban döntve, szóval beforgatástól függően 200-230 mm kell a a magabiztos átütéséhez.

A 80 mm-es oldala alig dől befele és a nagy részét az oldalpáncélnak nem takarja lánctalp, szóval oldalról nem nehéz átütni, ahogy hátulról sem, de egy elég erős sidescrape pozíciót fel lehet azért vele venni. Ez kb. 15-20 fokot jelent és ebbe a szögbe álljunk be akkor is ha nincs fedezék, így egy egész páncélozott célponttá válunk. Így beforgatva a felső lemez továbbra is nonszensz (hacsak nem tízes TD aranylőszerrel vagyunk), az alja 200-220 közötti értékeket vesz fel, az oldala pedig 240-280 között alakul a pontos forgatási szögtől függően.

Ha a sidescrape-et nem közvetlen közelről csináljuk, az ellenfél a toronyra kénytelen lőni, hisz ilyen optimális szögeknél az a leggyengébb pontunk, közepes és nagy távról pedig már elég esélyes, hogy nem talál el jó pontot, vagyis igen könnyű lesz pattintani vele. Arra figyeljünk, hogy nehogy túlforgassuk, mert úgy már átküldhetik az oldalát (ahol a lőszerrekesz is van), vagy görgőn lőve láncolnak és sebeznek is egyszerre.

Lehetőleg mindig rázzuk a testet, így csökkentve az ellenfél pontos találatának esélyét. A nagy lánctalpak is könnyen vesznek le lövéseket, de figyeljük azt is, hogy az ellenfél hova céloz (ha az aljára, vigyük el a testet akár 35-40 fokig, aztán ha visszanéz az oldalára akkor gyorsan vissza).

Motor

Amikor a nagy német motor mizéria volt (gyengébb motorok, de nagyobb végsebesség - ez is egy WG logika, méghozzá az egyik legjobb), akkor kivették az E 50-ből és E 75-ből az 1200 LE-s Maybach motort, mert "nem valósághű" (csak úgy mondom, hogy a CDC-ben is ugyanez a motor van, csak más néven, valamint a KV-4-ben és KV-5-ben is 1200 LE-s motor kínlódik, de azok ugye valósághűek, hisz nem német tankban vannak).

Na mindegy is, jelenleg egy 900 LE-s motor hajtja, csak úgy mint az E 75-öt, ami azért szomorú, mert míg az 1200-as Maybach megadta a tanknak az igen kellemes 20 LE-t tonnánként, ez épp csak eléri a 15-öt.

Egyébként a talajellenállási tényezőkkel és a váltóbeállításokkal úgy trükköztek, hogy nem sok különbség van a régi énjéhez képest, de főleg a gyorsulásán és hegymászásban érződik az a hiányzó 300 paci, nemhiába, 62 tonnát kell mozgatni.

20% eséllyel gyullad, de a szemből érkező váltótalálatok már nem számítanak ide jó néhány patch óta (Tigris, Tigris II, Párduc, Párduc II, E 50, E 75, E 100 sofőrök nagy örömére), szóval ritkán ég, akár csokit is lehet benne használni (de a motort azért persze még mindig meg lehet sebesíteni szemből).

Az alap motor az a 700 LE-s Maybach, ami korábbi tankokból már ismerős lehet, és amivel ez a tank már alig bír megmozdulni.

Felfüggesztés

32°/mp a névleges értéke. Ez medek között megint elég gyenge, de a toronnyal együtt azért bármit le lehet követni, valamint nem olyan iszonyat fürge, mint egy Leopard 1, ezért a saját sebességére ez bőven elegendő. Emellett mivel a görgők jó nagyok, így képesek - főleg az első görgők - lövéseket is elnyelni.

60 km/h a névleges végsebessége, ami a tank megjelenésekor elég nagy csodálkozást váltott ki (60 tonnás tank 60-nal?????). Normál sík terepen 50-55-tel megy, de lejtőn lefelé akár 70-75-re is fel lehet gyorsulni, így a jó fronttal kombinálva komoly rammolási potenciál van benne.

A 20 km/h hátramenet egész jónak számít, emiatt időben vissza tud tolatni a fedezékek mögé. A rossz talajt annyira nem kedveli, bár nem lesz tőle nehéz tankosan lassú, de mások fürgébben jönnek ki a mocsarakból.

Fejlesztés, grindelés

Ez egy kilences jármű, úgyhogy itt foglalkozni kell a tank kimaxolásával is. Mindenki tudja, hogy a 9-es tankokat fokozottan sz*pás grindelni a 20-30k-s lánctalp és torony, a 30-40k-s motorok meg a 60k-s lövegek miatt.

Alapból a Párduc 75 milisével kapjuk, de egyből felszerelhetjük rá a 88-ast a Párduc II-ről és a Fug 12-es rádiót, amit már valahol 4-es szintre kifejlesztettünk.

Ezek mellé az alap láncra felmegy egy töltésgyorsító és semmi más, a lánc pedig 23.500 XP. Úgyhogy a láncot vagy kifejlesztjük szabad XP-ből vagy veszünk torziós rugókat, azaz egy harmadik felszerelést, kimaxoljuk a tankot és a láncot hagyjuk utoljára. Ezt nem ajánlom, a 23k nem olyan sok XP, szabadból simán megengedhető, vagy ha nem is, egy szellőzés+stabilizátor nem létfontosságú, főleg az alap löveg mellé.

Ha megvan a lánc, akkor már mindent elbír, mehetnek a felszerelések, a grindelési sorrend pedig tetszőleges.

Ha előbb szeretnénk a motort, az 24.500 XP, vagy esetleg kihúzhatjuk a torony+löveget 23.670 és 59.400 XP-ből. Senkinek ne legyen cél a 43.500 XP-s 8,8-as ágyú, mert nagyon vacak.

131 ezer XP-t igényel a tank kimaxolása, igazán jól használható ezután lesz és elég kellemes összeszedni vele a 183 ezret a tízesre.

Ajánlott játékstílus

Az E 50M elemzést sajnos elhappolták előlem, de annyira egy kaptafára megy a két tank, hogy szinte felháborító, hogy a legénységet újra kell képezni és így százalékot veszítenek a két tank között. Szóval furcsa hogy azzal együtt nem írta meg ezt az elemzést is pointer4, mindenesetre ezzel együtt azt is érdemes elolvasni, még akkor is ha csak ennél tartunk.

Mint mondtam elég sokoldalú a felhasználása, nem olyan helyzetfüggő mint más medek. Ha kedvező a pálya, a közepes/nagy távolságból történő mesterlövészkedés az ajánlott, de akár csatlakozhatunk a medekhez is és - mint a legjobban páncélozott közülük - akár mi is tudjuk tankolni az ellenfél lövéseit, míg a társaink lőnek.

Városi pályákon vagy végjátékban közelharcban alkalmazzuk a fentebb leírt sidescrape taktikát, valamint a torony és test rángatását a minél biztosabb pattintás érdekében. Szinte minden más medet érdemes leütközni, így lövéselőnyhöz juttatva magunkat, a könnyű tankokat pedig képesek vagyunk egy lövés+egy igényes ütközéssel kivenni a játékból. Lejtőn lefele érdemes előbb láncolni az ellenfelet, aztán 60-70-nel az arcába robbanni, nem fog örülni nekünk.

Az oldalra történő plusz ágyúlehajlásunkat úgy használhatjuk ki, ha olyan messziről lövöldözünk, ahonnan nem vagy csak lövés után spotolnak, így van időnk visszagurulni és mire betöltünk már le is esik rólunk a spot. A Panther 8,8-nál van egy nagyon szemléletes kis ábra, az a 9-esre és a 10-esre is vonatkozik, ráadásul a 8,8 egy optimális prémtank e mellé az ág mellé, hisz a legénység full kompatibilis és a játékstílus sem különbözik sokat. Tehát így olyan dombokról is tudunk lőni, ahonnan előrefelé nem tudnánk, de figyeljünk hogy akkor ne használjuk, ha az ellenfél már a felguruláskor felspotol, mert jelentős része az oldalpáncélnak kilátszik majd (középen van a torony), így a lőszerrekesz kerül veszélybe, sőt akár lánc+sebzést is bekaphatunk.

Szóval ez alapból egy erős mesterlövész tank, ami ha a szükség úgy hozza elég komoly brawler képességekkel is bír. Ez főleg a meccs végén jöhet jól, ahol a snipeolás után max HP-n előjövünk és befejezünk mindenkit.

A sebessége elegendő, hogy felzárkózzon a támadók mellé, vagy visszavonuljon, ha az oldal elesett.

A sima 1v1-eket pedig határozott rammolásokkal fordítsuk a mi oldalunkra, valamint mindig próbáljuk a frontunkat mutatni az ellenfélnek, hisz oldalról a motor és a lőszerrekesz is veszélyben van.

Menetből nem lő annyira magabiztosan, de nem is vészesen rosszul, kis  távon viszont már nem kell megállni célozni, beszűkülve pedig oda lő, ahova szeretnénk.

Nehéz tankok flankeléséhez egy picit lomha, csak a leglassabbakat tudja körbeforogni, a többivel inkább álljunk szembe. A TD-knek pedig álljunk az oldalába vagy a hátába, 60 tonnát nem igazán fognak eltolni vagy levakarni magukról.

A gyenge torony miatt a lövész igen gyakran elszáll, de egy embernél több egyszerre soha. Az alján a vezető vagy a rádiós hullik el időnként, a rádióst nem érdemes feléleszteni. Érdekes tapasztalat, hogy gyanúsan gyakran, mikor szinte az oldallal párhuzamosan lövik meg a láncot vagy a láncvédő köténylemezeket, akkor azt beadja sebzőre. Pedig az nem hitbox, vagy legalább a láncnak el kéne nyelni, de ez egy különleges játék.

Amúgy szerintem az egyik legszebb tank a játékban, de a régi lövegpajzsával valahogy jobban tetszett (kicsit többet kitakart a toronyfrontból és közvetlenül szemből a lövegbe kapott lövéseket is ritkábban adta be sebzőre).

Klán háborúk

Sem ezt, sem az E 50M-et nem látni olyan gyakran sem CW-n, sem ESL-en, ezzel leginkább egy randomban jól szuperáló tankot kapunk, nem pedig CW-re alkalmasat.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

  • Töltésgyorsító
  • Fokozott szellőzés
  • Stabilizátor

A stabilizátort vagy szellőzést ízlés szerint le lehet cserélni optikára, bár nem biztos hogy érdemes, azzal még nem próbáltam. A repeszpáncélt azért nem érdemes rárakni, mert a kategóriát nem a tömeg, hanem a besorolás alapján határozzák meg, azaz hiába 62 tonna, így is csak a közepes megy rá fel, szóval a 25% legénységvédelem nem túl sok, ráadásul lerammolható célpont sem akad olyan gyakran, hogy hasznát vennénk.

Ajánlott fogyóeszközök

  • Kis vagy nagy javító, ritkán kap egynél több modult
  • Kis elsősegélycsomag
  • Tűzoltó, vagy a motornál leírt indok miatt a csoki sem rossz ötlet

Ajánlott legénységi képzettségek

5 ember ül benne, azon kevés járművek egyike, amelyben még ilyen magas szinten is van rádiós. Ugyanaz a skillezés szükséges, ami az E 50M-re is, tehát a javítás itt előbbre való az álcánál.

Parancsnok lámpa, lövész pillantkép, vezető sima utazás, rádiós helyzetfelismerés, töltő biztonságos elhelyezés, valamint mindenkinek javítás. Ha elérjük a 3. képességsort, akkor lehet újraosztani elit alakulatra. Ha további képzettségeket szerez a legénység, akkor a parancsnokra felderítő (rádiós gyakran kihullik és őt feléleszteni sem érdemes, tehát kieshet a helyzetfelismerés), lövészt újraosztani és betenni a mesterlövész perket is, vezetőnek irányított ütközés, rádiósnak álca, töltőt érdemes újraosztani és beiktatni egy adrenalin rohamot.

Bevétel

Mind a sima, mind az aranylőszernek egész jó sebzés/ár aránya van (1200 és 4000 kredit), szóval ha nem lövünk aranyat minden jött-ment könnyű tankra és 85% körül tartjuk a találati arányt, akkor egész szép summákat lehet leakasztani egy-egy nyertes meccs végén. Persze nem ezzel fogjuk a kreditet farmolni, de nem kell vele akkora mínuszokra számítani, mint egy pár más tanknál.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

  • Nagyon pontos ágyú
  • Kategóriájában a legtöbb életerő a szintjén
  • Jó testpáncél
  • Tömegéhez képest gyors, jól lehet vele rammolni

Hátrányai

  • Nagyon gyenge torony
  • Nagy célpont (gyenge álca)
  • Kicsit lomha medhez képest

Kiknek ajánlott

Akik szeretnének E 50M-et természetesen, valamint a mostani szöveg mindkettőre igaz: jó vele a játék, erős, de balanszolt harckocsi, lehet med vagy szinte nehéz tank is ha kell, tehát nem olyan szituációfüggő. Randomban talán a legjobban szuperáló jármű a sokoldalúsága miatt. Szóval azoknak, akik egy jó meccs-"carry-ző " tank kell, kellemes, aktív, de mégsem túlzottan OP játékélmény.

Megtartós tank, csak akkor figyeljünk hogy az E 50M-be is szerezzünk valahonnan egy legalább 1,5-2 skilles legénységet, mert egyik tankot sem jó kezdő emberekkel futtatni (nem annyira érzékeny a skillekre, mint a Leo 1 ága, de ilyen magas szinten mégsem illek teljesen új embereket indítani).

Videók


Az elemzést írta: Verrucht

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:29

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ketherge
    • Tankos
    · 2 éve
    Szerintem aktualizálhatnátok. A tank maga közepes a mai metában van inkább szarnak mondanám. Az mm-je katasztrófa, csak tier 10 és a csapattársak 95%-ban a 46% alatti retard majmok. Ez a mai hiteles értékelés.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Black_Sheep_01
      • Tankos
      · 2 éve
      Egy fullosan kifejlesztett T9-es meden T10-es szintű ágyú van. T10-ben több a lőhető HP, mint T7-T8-ban, XP-t is jobban adja, ha magasabb szintű tankokat lövöldözöl. A csapattársak és az ellenfelek is ugyanabból a halmazból vannak csatába sorsolva, ergo hosszú távon ugyanannyi gyenge játékost kapsz csapattársnak, mint ellenfélnek. Epic kört általában akkor tudsz futni, ha a másik 29 gyenge vagy rossz napot fog ki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szabmi69
    • Tankos
    · 3 éve
    Jó tank, csak nem tudok vele nyerni! 37%
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      szabmi69
      • Tankos
      · 3 éve
      34%
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    k3ok
    • Tankos
    · 3 éve
    A buff óta szerintem minden német közepestank elég használhatóvá vált.A panthernek is jót tett az ágyú alfa sebzésének növelése, az e50-en pedig érezhető a toronypáncél vastagságának növelése, kellemesen használható pattintásra.Én egész jó és szórakoztató csatákat tudok menni vele, tény, hogy tényleg igényli a prémium lőszer betárazását, főleg 9-10 es szintű csatákban.e50re hatalmas fun felszerelni a 8.8 L/100-as gunt, hihetetlen dpm (3554) és töltésidő (4,73 sec) érhető el.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    luperator
    • Tankos
    · 4 éve
    A Panther 2 után álom ez a tank és amúgy sem rossz. Pár csata óta van rá meg a nagy ágyú, ha pontos ágyút kell ebben a játékban mondani, nekem ez lesz az etalon. A páncél végre használható, mobilitása elfogadható, pazar
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Laczy81
      • Tankos
      · 4 éve
      Egyet értek veled.
      Nekem ezen az ágon a Panther II volt a mumus, nagyon utáltam.
      Az E50-el egyetlen gond van , az hogy azért rendesen be kell tárazni a "skillesebb" lőszerből aminek jó a torkolati sebessége + a nagyobb átütés sem utolsó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PePeC
    • Tankos
    · 4 éve
    Sziasztok !

    Aki manapság használja, melyik ágyúval tolja?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FrissHúús
    • Tankos
    · 6 éve
    Hali.
    70 csata òta van meg ez a tank körülbelül.
    Nem tudok ròla rosszat mondani pedig nem vagyok valami jò játékos,nagyon bejön a gèp mindenre hasznàlhatò MBT kezdemèny.
    Az ágyú nagyon pontos, meglepô lövések találnak 40-50km/h-val.A 390-es alfa is kellemes 7.92 alatt tölt be most egy lövedéket. A mobilitas elfogadhatò mindenhová odaérek oldalt is lehet vàltani ha kell.

    A grind sem volt annyira rossz lehet vad dolgokat csinálni a 88/L100-al. Nálam a csere elôtt 4.13 sec alatt töltött 3400+dpm és pontos .Persze fent T10 ben már ehez elkelett a gold is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hector 72
    • Tankos
    · 6 éve
    Így igaz. Ha valakinek bejön az E 50, akkor az E 50M sem fog csalódást okozni. Ugyanúgy kell vele játszani, mint az E 50-el, csak mindenben jobb, az ágyúja pedig sokkal-sokkal jobb. Kizárt, hogy ha valakinek megy a játék az E 50-el, akkor az 50M-ben csalódjon, mert ez nem más mint a 9-es gép felturbózott változata, ugyanaz a stílus csak sokkal jobb a gép.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    simron78
    • Tankos
    · 6 éve
    Pedig tényleg érdemes lesz majd továbblépned az E50M-re, még jobb páncélja van, a lövege sokkal jobb átütésű, a rammolás tier X-ben is nagyon jól működik, szinte ugyanazt a játékélményt (ha nem jobbat) fogja nyújtani, mint a tier IX-es.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mmecseki
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Hector 72"]És a 50M még jobb, főleg az ágyúja miatt....[/quote]

    Nem tudom. Van pár X-esem, de oda kicsi vagyok, IS7-el olyan rossz voltam h mérgemben el is adtam, t62a borzasztó vagyok, skoda t50/51-el úgyszintén, grille 15, t57-el is siralmas ... már félek az X-be "fektetni". Maradok még jó ideig a IX-nél. Most is mentem pár kört az E50-nel, hát mit mondjak, élmény. Ha belegondolok h a másik ágyúval mennyit szenvedtem, veszítettem ... ezzel meg komolyan egy másik tank. Ahogy egy kolléga lentebb írta: pöpec lett most!

    Panther-ek után ez egy megváltás, az tiszta szenvedés volt, borzalom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hector 72
    • Tankos
    · 6 éve
    És a 50M még jobb, főleg az ágyúja miatt....

Kapcsolódó elemek

  • {youtube}mGJVnCjiOKc&hd=1|650|370{/youtube}

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.