Jelenleg

16
látogatónk van

2017. január 9. 08:32

Centurion Mk. I - Elemzés

(56 szavazat)
51 hozzászólás

Bevezetés - Avagy a király titánja

A brit Centurion l-et 1943-ban kezdték fejleszteni és 1945-46 között 100 darab készült belőle. 1947-ben állították szolgálatba és univerzális tanknak szánták.

A  WOT szerint ez az első döntött páncélzatú angol harckocsi, de ezt nem mondták meg a páncélnak. Kisebb szinteken is előjön ugyan a ferde páncélzat, de nem egységesen döntött kivitelben (Matilda, Valentine). Talán ezzel a tankkal a legkönnyebb megtanulni a dombokat kihasználó játékstílust, mert egészen jó torony páncélja van és hibalehetőségünk is több vele, mint pl. egy CDC-vel.

Grindelés

Mint minden nagyobb szintű harckocsinál, itt is szenvedés a tank fejlesztése. Az alapágyú a Comet-ről jól ismert puffogtató. A legjobb megoldás - mint mindig -, hogy szabad tapasztalatból egyből rátesszük a top modulokat. Ha ez nem áll módunkban, ki kell húzni a lánctalpat (16.000 XP), a fejlesztett tornyot (16.000 XP) és a top ágyút (16400 XP) is.

Ha szerencsénk van a Black Prince ágyúja már ki van húzva és az rá tudjuk rakni a tankra. Ez az ágyú nem szükséges a top ágyúhoz, de segít minket a grindelésben, szóval, ha tudjuk rakjuk rá, de külön 15.000 XP-t felesleges rá költeni ha nincs meg. Mivel a lánctalp szükséges a legjobb modulok felrakásához, így azt nem igen hagyhatjuk ki, max. ha felrakunk egy lánctalperősítő felszerelést a gépünkre és így csak a tornyot és a löveget kell kihúznunk.

Paraméterek

Ágyú

A következő adatokat 100%-os legénységgel kéretik figyelembe venni. Az ágyú neve a kimondhatatlan "OQF 20-pdr Gun Type A Barrel", ami a tank legnagyobb erőssége lesz. Röviden jellemezve: kiváló átütés, remek pontosság és kis alfa, elfogadható menet és tank forgás, illetve torony forgatás közbeni pontossággal, megspékelve mindezt egy szörnyű DPM-mel.

Az ágyú nagyon hektikus menet közben, valamikor mindent eltalál, de valamikor még a közelébe se megy a lövedékünk a megcélzott ellenfélnek, viszont ha teljesen beszűkül, majdnem mindig találat a vége. Prémium és repeszromboló lőszer szinte alig kell, maximum pár darab, ugyanis az alap átütésünk nagyon magas, ellenben a repesz szinte semmit sem sebez a kis kaliber miatt, de a papír járgányok és bázisvisszalövések miatt be lehet tenni párat. A lőszerkészletünk egyébként 65 db, ami mindenre elég.

  • 226 mm átütés (alap lőszer)
  • 230-as sebzés lövésenként
  • 7,7 másodperces újratöltési idő
  • 7,82 tűzgyorsaság (lövés/perc)
  • 1799 kiosztott sebzés percenként (DPM)
  • 0,32-es pontosság
  • -10 fokos csőlehajlás és 18 fokos csőemelkedés
  • 2,3 mp-es célzási idő

A löveg gyakorlati jellemzése:

Igaz hogy alacsony DPM-mel rendelkezünk, de ez ne tévesszen meg senkit. A tank nem bírja a hosszas pofozkodást, mivel a rossz DPM, a gyakori lőszerrekesz és a papír test, igencsak a hátrányára van. A rövid távú sebzés cseréket (2-3 lövéses tankok) megnyerhetjük épp, hisz valamivel gyorsabban töltünk a T44-Pershing párosnál, de ez értelemszerűen nem igaz az olyan, sokkal jobb DPM-mel rendelkező tankokkal szemben, mint pl. az STA-1 vagy a Panther ll.

Összességben majdnem mindentől kikapunk nyílt terepen, ha teljes életerőn akadunk össze vele, ezért szabad csak és kizárólag dombozni. Megjegyzem itt is, hogy a tank egyenes terepen TELJESEN PAPÍR, de DOMBOS VIDÉKEN TORNYOZVA ERŐS A PÁNCÉLJA. Ez a dombharcokban segít megnyerni a tradeket, mert sokat fognak pattogni rólunk a medek vagy egyéb tankok, ellenben mi nem fogunk róluk, ha jó helyen lőjük őket. A tank ágyúját később még összehasonlítom az STA-1-ével, de azt még megjegyzem, hogy egy teljesen átlagos 2,3 mp-es célzási időnk van (a felsorolt tankoknak is 2,3 mp a célzási idejük), rossz soft statokkal. Vagyis:

Szórás/tank Menet közben Fordulás közben Toronyforgás közben
STA-1 +0,16 +0,16 +0,1
Centurion Mk. l +0,2 +0,2 +0,16
T-44 +0,2 +0,2 +0,14
M26 Pershing +0,15 +0,15 +0,11

A fenti számok azt jelentik, hogy ha egy kicsit is megmozdulunk, nagyon szétesik a célkereszt és ugyanaddig szűkülünk utána mint az STA-1, csak neki nem ugrik szét úgy előtte. Így közelharcban hátrányba kerülhetünk, mert az STA-1 csak kinéz és lő, ellenben nekünk tovább kint kell lennünk a fedezék mögül, ha tervezetten akarjuk eltalálni az ellent. Viszont a tank pontossága álló helyzetben remek (0,32 100%-os legénységgel), még a nagyom pontos 0,33-as pontossággal rendelkező Panther ll-t is leveri. Vagyis ha kicsit messzebbről, a 2. sorból lövöldözünk, akkor van időnk kint maradni célozni, mert az erős toronypáncélunkat nem lövik be messziről. Nagyjából ezt a játékstílust kell megtanulnunk használni, mivel ebben jobbak vagyunk mint egy STA-1 (ami rosszabb pontossággal rendelkezik, illetve a páncélvadászokkal szemben nekünk csak a tornyunkat kell mutatnunk, nem az egész testünket). Örömmel szoktam hallgatni, ahogy az IS-3-ak lövései suhognak el mellettem. Ezt a harcmodort támogatja az 1020 m/s-os alap lőszer sebesség és az 1275 m/s-os prémium lőszer sebesség is. Egyébként a prémium lőszer (APCR) átütése 258, de  ezt szinte soha nem kell használni.

Motor

Egy 750 lovas Rolls-Royce motort kapunk. Ez jól hangzik, de a valóságban sajnos közel sem ilyen jó a helyzet: a tank nehéz, ezért csak az STA-1-gyel azonos lóerő/tonna arányt kapunk, előbbi hiába csak 570 lovas. Ez azt jelenti hogy elégséges a mobilitásunk, de nem kiemelkedő, nem kapunk egy CDC életérzést.

Emellett a tank szeret égni is, 20% a tűz esélye motor találat esetén.

40 km/h-val repeszthetünk a dombok felé és 20 km/h-val tolathatunk vissza lövés után. Senkit ne rémítsenek meg ezek a számok, a viszonylag alacsony értékeket azzal kompenzálták, hogy ezeket igen gyorsan el is éri és meredekebb helyeken is tartani tudja a tank.

Felfüggesztés

A lánc 36 fokkal képes forgatni bennünket, ami valljuk be, kevés. Emellett sokszor le is lövik, de sajnos nem a "lánc+benyelés", hanem a "lánc+sebzés" verzióval (esetleg még egy bónusz lőszerrekesz sárgítással).

A lánctalp talajellenállási értékei egészen jók, minden terepen jól gyorsul a tank.

Felépítmény

HATALMAS és teljesen papír. 76/50/38 mm, ami csak a repesz ellen elég, ráadásul semmi álcánk sincs (habár feljavítva skillekkel és a 400m-es látótávolsággal már egész jól el lehet lenni).

1450 életerőnk van, ami valamelyest azért kompenzálja a páncél hiányát. Érdemes megemlíteni hogy a sárvédőkkel el lehet nyeletni a HEAT lőszereket.

Gyenge pontok: sok van és nem védi őket páncél, ezért sok kritikust fogunk kapni, főleg lőszerrekeszt. Azt megjegyezném, hogy nem ritka az hogy egymás után többször kapunk lőszerrekesz sérülést, ez főleg a táras ellenfeleknél idegesítő. A lőszerrekeszt azonnal, reflexszerűen javítani kell, máskülönben robbanás lesz a vége. A lenti képeket láthatjuk hogy pontosan merre is vannak ezek a részek:

Igaz ez a IX-es verzió de sajnos ugyanazokban a betegségekben szenved. Láthatjuk hogy szemből és oldalról is lehet ammorack-et lőni.

Torony

Végre egy újabb jó pont: 152/88/88 mm, ami hulldown-ban nagyon erős. Említésre méltó a 400 m-es látótáv, ami kiemelkedő a saját szintjén. A torony tetején egy autobounce szög van amit sokszor ellőnek. A lövegpajzs széle rendkívül erős 300-400 mm-es védettséget nyújt, ha a -10 fokos  csőlehajlást kihasználjuk. Az ágyút kivéve a lövegpajzs közepe az amit be lehet lőni, illetve a lövegpajzs mellett a torony 2 széle. A torony szélén is autobounce szögek vannak. Nagyon fontos tudni hogy a torony tetején az az automatikus lepattanó szög csak hulldown-ban alakul ki.

Ajánlott játékstílus

Lehet vele mesterlövészkedni a nagy átütés miatt, de igazán a dombharcban élhetjük ki magunkat, amiben segítségünkre lesz a jó toronypáncél és a -10 fokos csőlehajlás, valamint a pontos ágyúnk is. Természetesen mindezt nem a legelső vonalban ajánlott gyakorolni. Azonban a legjobbnak épp nem mondható rejtett értékei (mozgás miatti szétesés) miatt sok idő kell amíg beszűkül az ágyúnk, ezért a kapáslövéseket kerüljük vele ha lehet. Jobban fekszik neki egy kis távolságtartás, így van időnk célozni és kihasználni az így kapott 0,32-es pontosságunkat.

Közelről is lehet használni ugyan, de ebben a stílusban sok nála jobb tank van (pl. STA-1). Viszont 100-300 m között távolságból tökéletesen működik. Ilyenkor van idő becélozni az ellenséget és a nagy átütés és 0,32-es pontosság sikerre fog bennünket vinni, a 400 m-es látótáv pedig sok XP-t tud hozni, ha nem leghátul kempelünk.

Összességében: A túl nagy és a túl kis harci távolság is a hátrányunkra van, mivel ez egy közepes távból lövöldöző, támogató tanknak lett megálmodva. Ha legyengítettük az ellenséget, utána már mehetünk előre a többiekkel - mivel van elég életerőnk hogy bekapjunk pár lövést - és befejezhetjük az elkezdett tankokat. A páncélvadászokat mi is könnyen beforogjuk. A rendkívül gyors lövedéke miatt könnyen lehet vele messzire lőni (gondos célzás után), ez nagyon impozáns része az ágyúnak.

Tier IX-X ellen: Óvatos játékstílus ajánlott, nagy távolságból lövöldözzünk, mert akármelyik tízes páncélvadász egyetlen lövéssel tönkreteheti a játékunkat. Próbáljunk olyan pozíciót keresni, ahol a tankok oldalát tudjuk lőni, így gyengíthetjük őket, hogy a csapattársak jobban boldoguljanak. A torony közel sem lesz olyan hatékony, mint kisebb tier ellen, de vannak automatikusan lepattanót generáló szögeink és ez néha segít nekünk.

Tier VIII ellen: Sokkal bátrabban játszhatunk, a tornyunk a pontatlan IS-3 lövések nagy részét pattintani fogja. Ilyenkor mehetünk közelebb az ellenfélhez és akár felderítést is folytathatunk, van olyan hogy 2-3000 spotsebzéssel zárok egy meccset.

Összehasonlítás STA-1-gyel

Ha valakit érdekel sok mindent megnézhet, de én a löveget fogom elemezni és az ebből adódó eltérő játékstílust.

A brit vas jelentős DPM hátrányban van és rosszabbak a soft statjai is, ellenben japán barátunk kicsit rosszabb átütéssel és pontossággal rendelkezik. A konklúzió, hogy a japán tankot közvetlen az első sor mögött nagyon jól lehet használni, mert jó kapáslövéseket tud leadni a soft statjai miatt és a DPM kisegíti, ha rámegy valamilyen tank. Ellenben sniperkedésben hátrányban van az STA, mert pontatlanabb és kisebb az átütése.

A Centurion-nal nem szabad túlságosan közel menni az ellenhez, mert nincs DPM, ami megvédene és a gyors tankok akár be is foroghatnak minket. DE, a centi-nek ott a közepes távból való lövöldözés/dombozás, amiben egyértelműen jobb. Nem azt mondom, hogy az STA-1 nem jó 200-400 méterről lövöldözni, de a lövedéke lassabb és pontatlanabb is, így 100-200 méteres távolságból jóval hatékonyabb lehet.

STA-1: Közép és kis távolságon a legjobb (100-200m). Nagyon jó snapshot-ok, messziről pontatlanabb, viszont közelről mozgás közben is pontos lövések jellemzik.

Centurion l: Közepes távolságon a legjobb, de a nagyobb távolságot is bírja (200-400m). Jellemzője a rossz kapáslövési képesség, de a jó pontosság is, már ha nem mozog a tank (csak álló helyzetben pontos).

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

  • Töltésgyorsító: Alapkövetelmény a DPM növelése végett.
  • Távcső: Azért hogy kihasználjuk a nagy látótávolságunkat, esetleg passzívaknak periszkóp. A 400 méter sok mindenre elég.
  • Függőleges stabilizátor: Az összes támogató mednek hasznos a dombozáshoz, mivel jelentősen lecsökkenti a célzással töltött időt.
  • Fokozott szellőzés: Ez játékstílustól függ, ha tovább akarjuk növelni a DPM-et ezt válasszuk, ellenben ilyenkor a tank még jobban a csapatra van utalva, mert látótávolsága is lecsökken.

Ajánlott fogyóeszközök

  • Kis javítókészlet
  • Kis elsősegélycsomag
  • Automata tűzoltókészülék

Akinek van elég pénze, az a nagy javítót is megfontolhatja, de a automata tűzoltó nagyon kell a tűz esélyének csökkentése miatt.

Ajánlott legénységi képzettségek

Álca, javítás, elit alakulat, ízlés szerint. Fontosnak tartom a 6.érzéket, sima utazást, pillanatképet és a biztonságos elhelyezést is, mert nagyon sok a lőszerrekesz sérülés.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

  • Erős torony páncélzat (hulldownban)
  • Pontos ágyú (beszűkülve)
  • Nagyon magas átütés közepes tankhoz képest
  • Kiemelkedő látótáv
  • Gyorsan szálló lövedék (tényleg mint a villám)
  • Könnyű célpontokat jól lehet vele rammolni (pl. RHM vagy lightok)

Hátrányai

  • Busz méretű papír test
  • Modulérzékenység
  • Kis alfa érték
  • Pocsék álca
  • Gyulladásveszély

Kiknek ajánlott

Akik szeretik a dombharcot, de nem rohannak az első sorba, azoknak tökéletes választás. Hasonló játékstílusa van, mint az amerikai Pershing-nek csak nagyobb átütéssel, így távolabbról is kényelmesen tud tevékenykedni. Továbbá akiknek nem kenyere a papír med érzés, hisz a tornya jól használva gyakran pattint még tier 8-as nehéz tankokat vagy TD-ket is.

Videó 


Az elemzést írta: MacAulish

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Commander_Markhusz
    • Tankos
    · 4 éve
    Hát nem rossz tank, átlagos. 5/1 RAAC szerintem veri, de ez nem pémium Tornya pattanós, de ha jó a célzóka, akkor a tetejét belövik, 226 emlékeim szerint a pen, ami sokmindenre elég.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chilikecske
    • Tankos
    · 5 éve
    Ez a tank olyan mint egy dühöngő vadállat.! Pilsenen beálltam az utcába hull-downba és 9 percig egyedül tartottam fent a tier 8-9-10-es heavyket. A gold skulót a torony körberöhögte. 3500 dmg, 12600 blokkolt, 4000 assziszt...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      simron78
      • Tankos
      · 4 éve
      Azért ehhez kellettek az agyhalott ellenfelek is, akik tier 8-9-10 nehezekben ülve a 230-as alapsebzésedtől tartva inkább beléd lőttek 12600 lepattanót, ahelyett hogy 3-4 lövés bevállalása mellett lerohantak volna és legfeljebb 1 perc alatt küldtek volna a garázsba. Jónak tűnik ez a tank (most vettem meg és egyetlen csatát mentem vele a BP 171 átütés lövegével), de azért a leírt eset nagyon nem az átlagos csata, hanem egy kiemelkedő menet, mind a te részedről (jó sebzés, jó helyezkedés, jó blokkolás), mind pedig az ellenfél hülyeségét tekintve. Már többször álltam be én is Pilsen pályán oda ahová írtad, de azért nem az a jellemző, hogy 10k+ lepattanót belém lőnek, sokkal inkább lerohannak, megkerülnek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kaszas58
    • Tankos
    · 5 éve
    Ez egy szerintem jól balancolt med. Csak kár, hogy ennál már csak jobb van...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MacAulish
    • Tankos
    · 6 éve
    Ismét köszönöm a kedves szavakat, jó látni hogy valakinek segített az elemzés. Ennyi idő után annyit szeretnék hozzátenni hogy igencsak felerősítették a drágaságot.

    Ezeket az adatokat ki is lehetne javítani az elemzésben, ha Jacktor szánna rá időt nagyon megköszönném.

    -az új maximális sebbeség 40 ellenében 50
    -kapott egy dpm buffot azaz 1799->1819 ami 120 többletsebzést jelent percenként
    -a legjobb az pedig a torony átdolgozása, az egész torony sokkal keményebb lett 235mm-400mm feletti páncélig minden van illetve az auto bounce szögek is maradtak!

    Ezekkel a változtatásokkal szerintem már-már az op kategóriát súrolja tekintettel arra hogy az is3 az alap lőszerrel a tornyunkat karcolni se tudja. Simán mehet a frontra is ezzel a toronnyal. Már nem kell neki annyira a távolság de még mindig messzebbről a király mert így a nagy átütésű tankok is jobban pattanak és mert nem tudják lerohanni. Sajnos a sok ammo rack az maradt. Tier x tankokat is pattinthatunk. Lényegében a saját tierben és még felette is eredményesen használható a páncél. Jagdpanzer e100 is pattanhat és pattant már rólam, leopard 1 is stb. Noha a nagy átűtésű vasak célzással, egy kis tapasztalattal és jó rng vel gond nélkül beütnek,de ha csak kinézünk és gyorsan lövünk nem biztos hogy betalálnak, így ha nem is megbízhatóan de sokszor pattint , na azért kellemes látni ahogy egy böhöm td lepattan :troll2: . De amiért igazán erős az a tier 8: egyedül a td-k tudnak beütni de az összes nehéz és közepes tankot kiröhögjük :taps: . Mellesleg megjelent prémium verzióban is csak svéd nemzetben, ami majdnem 1 az 1 ben megegyezik. Én azt használom, mivel megtartós darab és a pénzt is jobban hozza. Már arra is megvan a két gun mark. :szoke: :szoke: :szoke:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Greysword
    • Kiképző
    · 6 éve
    Tegnap fejlesztettem ki a Cent. Mk. 7/1-et (0.9.20-as patch) és azt kell mondanom, hogy szerintem egy nagyon jó kis tank a Cent. I., én élveztem vele a játékot, leszámítva míg a BP ágyúval játszottam. A grindelésben előnyöm volt, hogy az ágyúk és a motorok meg voltak a heavy ágról, de free xp-t nem használtam a láncra és toronyra az a rész nem volt kellemes, de ez a legtöbb tanknál így van, ha fukarkodik az ember a free xp-vel.
    Bejött a tornyozós-hulldownozos, messziről supportáló stílusa a tanknak, de a tereptárgyak jó kihasználásával egész jól lehet frontline-ban harcolni vele szerintem, persze nem +2 tierű tankok ellen. Mobilitása kielégítő a támogató stílusához. A brit ágyúkat én szeretem, bár ez teljes beszűkölés mellett is néha össze-vissza lőtt, de ez egy nyolcas ágyúnál nekem belefér. Az átütése megfelelő, gold lőszert szinte nem is lőttem. Kicsit jobb dpm-mel már-már OP lenne. Azért az artykat nagyon nem szereti a nagy és gyengén páncélozott test miatt.
    Az elemzés alapos és jól leírja a tankok erősségeit és gyengéit, ebből következőleg pedig a követendő játékstílust, aki erre a tankra adja a fejét nem kap zsákbamacskát. A Cent. I. véleményem szerint egy jó kiegyensúlyozott tank, ami ha az erősségeire építve használja az ember jól teljesít.
    Gratulálok az elemzés készítőjének, jól jöttek a tapasztalatai és tanácsai! :thx2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RhazAlGhul
    • Tankos
    · 6 éve
    Annyiból egyet értek az előbb elhangzottakkal, hogy valóban iszonyat szívás van ezen a tankon. Ahogy átléptem vele a 110k xp-t onnantól 90%ban csak Tier10ben játszottam vele, amikor meg nagyon ritkán berakott saját tierbe, akkor nem ritka jelenség volt, az épp aktuálisan átlőhetetlen cromwell vagy comet az ágyúnak. Konkretizálva, tornyon sehol, illetve oldalról nem akarta beütni, de erre kontra, egy rákövetkező meccsen kb 350m-ről menet közben belőttem vele a Jgpz E100 alvázát. Az undorító benne, hogy rettentően modul érzékeny, de mindezektől függetlenül, szerintem az első használható tank az ágon. Bár ez csak az én véleményem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hálószakasz
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="TheG3n3z1s"]Ez a tank akkora nulla hogy hihetetlen. Lassú, 0 páncél, az ágyúnak meg hiába van jó átütése ha kurva pontatlan. Most előző meccsben egy (afk) T34-et akartam lőni ugy 400 méterről, 2szer tüzeltem full rászűkülés mellett. Első lövés el sem találta, másik meg lepattant a torony oldaláról. CDC-vel röhügve bemegy, ezzel, jobb átütéssel semmi. A legundorítóbb tankok egyike amellyel mentem , és fingom sincs hogy fogok még ezzel kiszenvedni közel 170k xp-t.[/quote]
    Sajnos minden szavaddal egyet kell hogy ertsek.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="TheG3n3z1s"]Ez a tank akkora nulla hogy hihetetlen. Lassú, 0 páncél, az ágyúnak meg hiába van jó átütése ha kurva pontatlan. Most előző meccsben egy (afk) T34-et akartam lőni ugy 400 méterről, 2szer tüzeltem full rászűkülés mellett. Első lövés el sem találta, másik meg lepattant a torony oldaláról. CDC-vel röhügve bemegy, ezzel, jobb átütéssel semmi. A legundorítóbb tankok egyike amellyel mentem , és fingom sincs hogy fogok még ezzel kiszenvedni közel 170k xp-t.[/quote]

    játszottad az FV4202-t? na [u][b]AZ[/b][/u], az az igazi hulladék
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    TheG3n3z1s
    • Tankos
    · 6 éve
    Ez a tank akkora nulla hogy hihetetlen. Lassú, 0 páncél, az ágyúnak meg hiába van jó átütése ha kurva pontatlan. Most előző meccsben egy (afk) T34-et akartam lőni ugy 400 méterről, 2szer tüzeltem full rászűkülés mellett. Első lövés el sem találta, másik meg lepattant a torony oldaláról. CDC-vel röhügve bemegy, ezzel, jobb átütéssel semmi. A legundorítóbb tankok egyike amellyel mentem , és fingom sincs hogy fogok még ezzel kiszenvedni közel 170k xp-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Andrej72
    • Tankos
    · 7 éve
    Jó elemzés! Nekem maga a tank is nagyon bejön, főleg a sebesség és dpm buff után.

Kapcsolódó elemek

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.